Café Weltschmerz | NEXT – Schooljuf trekt aan de Bel “Zelfs Kinderen van Vijf!” Duncan Robles in Gesprek met Willemijn van Brenk

Schooljuf trekt aan de bel “Zelfs kinderen van Vijf!” Duncan Robles in Gesprek met Willemijn van Brenk (foto YouTube)

Schooljuf trekt aan de Bel “Zelfs Kinderen van Vijf!

Gepubliceerd 28 sep. 2021

Café Weltschmerz

In deze Nieuwe Aflevering van NEXT gaat Duncan Robles in Gesprek met Willemijn van Brenk. Willemijn is Docente Nederlands op een Middelbare School in Emmen. Tevens spreekt zij zich Online op Verschillende Kanalen uit tegen Medische Discriminatie.

Waar op School voorheen Sociale Gedragsregels golden en Hier ook Juist Op Werd Gehamerd, zijn Zaken als Elkaar Respecteren en in Elkaars Waarden laten Volledig Weggevallen, wanneer het aankomt op het Corona Virus Beleid. Kinderen, die zich Niet laten Vaccineren worden Niet Alleen door Mede Leerlingen, maar ook door Docenten aan de Schandpaal Genageld. Ook Belangrijke Wetten, die Scholen Navolgden, waaronder de Privacywet, lijken nu niet meer te gelden. Zo wordt op Veel Scholen zelfs Aan Kinderen van Vijf Gevraagd, of hun Ouders Gevaccineerd zijn. Willemijn ziet het Effect hiervan Op Deze Kinderen en kijkt met Pijn in haar Lerarenhart toe hoe deze Sociale Conditionering leidt tot een Drastische Afname van het Kritisch Denkvermogen bij hen die onze Toekomst zouden moeten Vormgeven.

Maar waarom doen Scholen en Docenten dit? Is het echt de Angst voor het Virus? Of zijn ze Zelf Geconditioneerd? Check snel deze Aflevering om te zien wat Willemijn hierop te zeggen heeft.

Reacties
https://youtu.be/MSNno-9trxE

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Duncan+Robles
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willemijn+van+Brenk