Café Weltschmerz | NEXT | Duncan Robles & Laura Hos – De Achtbaan begint! ‘Zwicht Niet!’ 

De Achtbaan begint! ‘Zwicht Niet!‘ (foto YouTube)

De Achtbaan begint! ‘Zwicht Niet!

Gepubliceerd 30 nov. 2021

Café Weltschmerz

Wil je dat Platform Weltschmerz Next door kan blijven gaan met het Produceren van Waardevolle Content, dat Jong Volwassen stimuleert om Verder te Kijken dan de Reguliere Media? Steun ons dan in onze Missie middels https://whydonate.nl/fundraising/steun-mediaplatform-next/nl%C2%A0

In deze Video bespreken Duncan Robles en Laura Hos de Absurditeit van de Hedendaagse Gebeurtenissen en hoe deze Wereldwijd Tekenen Tonen, dat het Systeem, waarin we Leven op Klappen staat. Duncan vergelijkt de Huidige Tijd met de Laatste Maanden voor de Val van de Berlijnse Muur. De Achtbaan is van Start Gegaan.

In de Vorige Video spraken zij al over het Financiële Systeem, dat tegen haar Einde aan loopt en dat dan ook de Reden is, dat de QR Maatschappij Wereldwijd in dit Record Tempo wordt Uitgerold. Die Uitrol is de Afgelopen Weken steeds Zichtbaarder geworden. Steeds Meer Mensen merken dan ook op, dat Dingen Niet Kloppen.

Ondanks dit Donkere Scenario is het volgens hen Niet de Tijd om te Zwichten, het Juist Belangrijker dan Ooit om Niet Mee te Doen aan deze Tirannie. Er is Meer Weerstand dan de Media ons laat doen Geloven en Iedere Dag staan er Meer Mensen op. Hoe houd je je Rug Recht in deze Tijd? Je ziet het in deze Aflevering van NEXT.

Reacties
https://youtu.be/QXvvij6v8R8

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz+|+NEXT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Duncan+Robles
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laura+Hos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Demonstratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Val+Muur+Berlijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Financieel+Systeem
https://robscholtemuseum.nl/?s=QR+Maatschappij
https://robscholtemuseum.nl/?s=Achtbaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zwicht++Niet!