Café Weltschmerz | Moers Taal – Heidi Gündel in Gesprek met Ex Politie Hoofd Agent Brian Geertshuis: De Waarheid was voor mij Belangrijker

Poolse Man Hard Geslagen dioor Politie (foto Giphy)

Polce Role Play (gif tenor.com)

Politie Basis Team Tilburg Centrum (gif nieuweoogst.nl)
Politie Logo (foto Idem)

t.5 Meter (foto Het Tijdschrift voor de Politie)

Heidi Gündel in Gesprek met Ex Politie Hoofd Agent Brian Geertshuis: De Waarheid was voor mij Belangrijker

First published at 13:22 UTC on April 8th, 2022

moerstaal

Moers Taal

Heidi Gündel in een Openhartig Gesprek met de 47 Jarige Brian Geertshuis, Hoofd Agent en Lijststrekker van Forum voor Democratie (FvD). Na een Carrière als Beroepsmilitair bij Defensie stapte Geertshuis in 2011 over naar de Politie Noord Oost Twente, waar hij zich onder andere inzette voor de Veiligheid van de Burgers en het Dieren Welzijn. Hij trad onder andere op tegen Illegale Brood Fokkers en andere Misstanden rondom Dieren. Vorige Maand nam hij Ontslag nadat er Intern Meerdere Gesprekken met hem waren gevoerd.

Geertshuis sprak zich de Afgelopen Twee Jaar Kritisch uit over de Corona Maatregelen en nam Actief Deel aan Demonstraties. Zijn Stevige Uitlatingen op Sociale Media gingen in Korte Tijd Viraal. Hij kreeg Veel Support maar ook de Nodige Haat Mail, Illustratief voor de Ontstane Twee Deling in onze Maatschappij. Volgens de Politie zou hij met zijn Uitspraken de Beroepscode van de Politie hebben Geschonden. Want ook Buiten Dienst geldt deze Code. Een Politie Ambtenaar mag het Bevoegd Gezag Niet Ondermijnen. Maar voor Geertshuis werd het Steeds Moelijker zijn Mond te houden en Maatregelen te Handhaven, waarvoor in zijn Ogen Geen Enkele Basis was.

Door zijn Uitgesproken Mening over het Corona en Vaccinatie Beleid van de Overheid en het Outbreak Management Team (OMT) werd hij een Luis in de Pels en kwam zijn Positie bij de Politie onder Druk te staan. Collega S reageerden Wisselend op zijn Uitlatingen. Sommige waren het met hem Eens, maar hielden uit Angst voor Baan Verlies hun Mond. Voor Geersthuis was er echter Geen Andere Optie meer dan Op Te Stappen. Dat de Kwestie ook bij de Overheid Gevoelig ligt blijkt wel uit het Feit, dat in februari Dit Jaar Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgöz Zegerius (VVD) in een Debat in de Tweede Kamer Officieel Afstand nam van zijn Inmiddels Omstreden Uitspraken.

Sinds Kort heeft Geertshuis, als Nieuwkomer in de Politiek, een Zetel in de Gemeenteraad Hengelo namens het FvD. Enkele van zijn Doelstellingen zijn een Gekozen Burgemeester en het Terug Winnen van onze Democratie en Grondrechten. Over zijn Keuze voor FvD zegt hij, dat het de Enige Partij is, die staat voor de Waarheid. Met het Recent naar Buiten Komen van de WOB Verzoeken hoopt hij,  dat Meer Mensen gaan Inzien dat wij zijn Voorgelogen door de Overheid en de Media.

Café Weltschmerz, 8 april 2022

Deze Video is Geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de Kracht van het Gesprek en zendt Interviews uit over Actuele Maatschappelijke Thema S. Wij bieden een Hoogwaardig Alternatief voor de MainStream Media. Café Weltschmerz is Onafhankelijk en Niet Verbonden aan Politieke, Religieuze of Commerciële Partijen.

Waardeer je onze Video S? Help ons in de Strijd naar een Eerlijker Nederland, Vrij van Censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Reacties
https://www.bitchute.com/video/Frm6LaXhnWIC/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moers+Taal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heidi+G%C3%BCndel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brian+Geertshuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=FvD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dilan+Yesilgöz+Zegerius
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie+en+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Noord+Oost+Twente
https://robscholtemuseum.nl/?s=Beroepscode+Politie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Beroepsmilitair+Defensie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bevoegd+Gezag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bevoegd+Gezag+Ondermijnen
https://robscholtemuseum.nl/?s=OMT
https://robscholtemuseum.nl/?s=Outbreak+Management+Team
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Beleid+Overheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccinatie+Beleid+Overheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twee+Deling+Maatschappij
https://robscholtemuseum.nl/?s=1,5+Meter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dieren+Welzijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeenteraad+Enschede
https://robscholtemuseum.nl/?s=Enschede