Café Weltschmerz – Erik van der Horst met Aline Terpstra: Sadistisch Ritueel Misbruik | Slachtoffers verdienen Onafhankelijk Onderzoek

Alina Terpstra bij Café Weltschmerz (foto You Tube)

Erik van der Horst met Aline Terpstra: Sadistisch Ritueel Misbruik | Slachtoffers verdienen Onafhankelijk Onderzoek

Gepubliceerd 30 okt. 2021

Café Weltschmerz

Op 10 oktober jongst leden was Gideon van Meijeren Te Gast bij Café Weltschmerz. Één van de Onderwerpen, die in dat Gesprek ter Tafel kwamen, was Sadistisch Ritueel Misbruik (SRM). Naar Aanleiding van het Interview met Van Meijeren ontving Café Weltschmerz Talloze Reacties van Betrokken Burgers, Hulpverleners en Slachtoffers.
https://cafeweltschmerz.nl/videos/olifant-in-de-kamer-sadistisch-ritueel-kindermisbruik-erik-van-der-horst-en-gideon-van-meijeren/

Eén van de Reacties kwam van Gezondheidszorg Psycholoog Aline Terpstra. Zij heeft ruim 12 jaar Ervaring met Slachtoffers van Satanisch Ritueel Misbruik. Met Esther, Één van de Slachtoffers, heeft Terpstra inmiddels een Drieënhalf Jaar Durende Behandel Relatie, waar de WebsiteLicht op SRM‘ uit voortgekomen is.
https://www.lichtopsrm.com/

In Gesprek met Erik van der Horst vertelt zij over de Psychologische Effecten van het Misbruik en hoe dit Misbruik veelal resulteert in een Dissociatieve Identiteit Stoornis (DIS). De Effecten van DIS zijn Niet te Onderschatten. Het Natuurlijk Beschermingsmechanisme van de Menselijke Psyche wordt door de Daders van Sadistisch Ritueel Misbruik Misbruikt om Slachtoffers in een Onmenselijke Machtsgreep te Houden. Bovendien worden Slachtoffers met DIS Veelvuldig Weggezet als ‘Ongeloofwaardig’, zo blijkt uit het Gesprek met Terpstra.

Er is Behoefte aan een Onafhankelijk Onderzoek naar Sadistisch Ritueel Misbruik, de Daders ervan, de Omvang van het Georganiseerde Misbruik, en de Rituelen. Het Ministerie van Justitie zegde een Dergelijk Onderzoek toe, waarbij het Ministerie de Commissie zal Benoemen. De Uitkomst van het Onderzoek dient Eerst Bet het Ministerie Gedeeld te worden, alvorens deze Met de Buitenwereld Gedeeld wordt. Saillant Detail is, echter, dat Hooggeplaatste Ambtenaren van het Ministerie van Justitie Veelvuldig als Dader Genoemd worden door Slachtoffers van Satanisch Ritueel Misbruik. Is het Onderzoek, zoals Door het Ministerie van Justitie Voorgesteld, Wel Onafhankelijk te noemen?

Deze Video is Geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de Kracht van het Gesprek en zendt Interviews uit over Actuele Maatschappelijke Thema’s. Wij bieden een Hoogwaardig Alternatief voor de MainStream Media. Café Weltschmerz is Onafhankelijk en Niet Verbonden aan Politieke, Religieuze of Commerciële Partijen.

Waardeer je onze Video’s? Help ons een in de Strijd ciir een Eerlijker Nederland, Vrij van Censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze Nieuwsbrief ontvangen in je Mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze Nieuwe Video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Reacties
https://youtu.be/YygZPBqV174

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erik+van+der+Horst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aline+Terpstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=SRM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sadistisch+Ritueel+Misbruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=SRA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanic+Ritual+Abuse
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onderzoek+Sadistisch+Ritueel+Misbruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onafhankelijk+Onderzoek+Sadistisch+Ritueel+Misbruik