Café Weltschmerz | Boeken die u niet mag lezen | Paul Cliteur – Met Arthur Blok: Zo Gek is het Geworden

Zo Gek is het Geworden

Published 30 nov 2022

Cafe Weltschmerz

In 2018 schreef de Journalist Arthur Blok een Boek over Geert Wilders: ‘Zo gek is het geworden, Geert Wilders, van Een Mans Fractie tot Brede Volks Beweging.’ Nu de PVV in de Laatste Peiling van De Hond de Grootste Partij van Nederland is geworden, is dat Reden voor een Gesprek over de PVV. Hoe is het Mogelijk, dat een Partij, die wordt Uit Gespuugd door Alle MainStream Kranten toch de Grootste kan worden? Hoe is het Mogelijk, dat een Partij, die bij Bijna Alle Om Roepen van de NPO Geen Zend Tijd krijgt, toch Zo kan Door Breken? Het Boek van Blok onderscheidt zich van Alle Andere Boeken over Wilders, die hem en zijn Aanh Hang Vaak Kleinerend Bejegenen. Blok doet dat Niet en dat zorgt voor een Boeiend Gesprek met Emeritus Hoog Leraar Paul Cliteur.

Deze video is Geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de Kracht van het Gesprek en zendt Interviews uit over Actuele Maatschappelijke Thema’s. Wij bieden een Hoog Waardig Alternatief voor de MainStream Media. Café Weltschmerz is Onafhankelijk en Niet Verbonden aan Politieke, Religieuze of Commerciële Partijen.

Waardeer je onze Video’s? Help Ons in de Strijd naar een Eerlijker Nederland, Vrij van Censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze Nieuwsbrief Ontvangen in je Mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Wil je op de Hoogte worden gebracht van onze Nieuwe Video’s? Klik Hier oven dan op Abonneren!

Reacties
https://youtu.be/6qnyDX363nk

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz+|+Boeken+die+u+niet+mag+lezen+|+Paul+Cliteur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+Cliteur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arthur+Blok
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zo+gek+is+het+geworden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=PVV