Café Weltschmerz – Arnold Karskens & Erik de Vlieger: We importeren chaos uit Afrika en oorlog uit Midden Oosten

Gepubliceerd op 26 apr. 2017

Vanaf 09:50 gaat het gesprek over de aangifte.

Erik de Vlieger praat met Arnold Karskens over zijn aangifte tegen Frans Timmermans als vice voorzitter van de Europese Commissie en Artsen zonder Grenzen, die bootjes hebben laten varen voor de kust van Libië. Timmermans en de Europese politiek worden dood door schuld en de non-gouvernementele organisaties, zoals Artsen Zonder Grenzen, worden ook dood door schuld en medeplichtigheid aan mensensmokkel verweten. De politiek voert nu een beleid uit, waardoor de laatste drie jaar en vier maanden er 12.500 mensen zijn verdronken.
Het is een van de grootste humanitaire rampen voor de grenzen van Europa en iedereen zwijgt er over. Als Trump het heeft over het bouwen van een muur tussen VS en Mexico is de wereld te klein en hier wordt geen aandacht aan gegeven. Deze aangifte is totaal doodgezwegen.

De officier van justitie neemt binnenkort de beslissing, of het onderzoek moet beginnen. Als de officier dit weigert gaat Karskens naar de rechtbank om het onderzoek via een gerechtelijke uitspraak af te dwingen. Mocht het strafrechtelijk onderzoek niet in Nederland geopend worden, dan gaat hij in een van de andere Europese landen deze zelfde procedure openen.

Wilt u deze actie steunen, dan kan dat via de website van http://www.onderzoekoorlogsmisdaden.nl

Help Café Weltschmerz en onze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

Reacties:
https://youtu.be/cWxBF8n0M8A

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Caf%C3%A9+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erik+de+Vlieger
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arnold+Karskens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frans+Timmermans