BVA Auctions | BVA Art – Wie zijn Onze Experts?

BVA Auctions Art Team (foto BVA Auctions)

Wie zijn Onze Experts?

Veiling Agenda

Veiling Agenda Art

Art Kavels laten Bezorgen

Maak Gebruik van Bezorg Dienst Easy2send en Laat je Art Aankoop Op Halen, Verpakken en Thuis Bezorgen.

Meer Informatie

Wie zijn Onze Experts?

In het BVA Art Team werken in Totaal 14 Art Experts. Een voor een hebben ze een Andere Achtergrond, maar Allemaal met een Hart voor Kunst, Antiek, Sieraden, Horloges of Collectibles. Maak Hier Kennis met een Aantal van Hen.

Julia de Jong

Hoofd BVA Art, Algemeen Taxateur Kunst & Antiek

Julia de Jong (foto BVA Auctions)

Ik ben sinds mei 2020 Hoofd BVA Art. Na 15 Jaar Ervaring op gedaan te hebben bij Christie S Amsterdam als Hoofd van de Algemene Taxatie Afdeling én als Veiling Meester stapte ik daar na over naar Veiling Gebouw de Zwaan als General Manager. Als Ras Echte Amsterdammer studeerde ik, na het Barlaeus Gymnasium, af op Geometrisch Abstracte Kunst onder Leiding van Carel Blotkamp aan de Vrije Universiteit. Tijdens mijn Studie liep ik Stage op de Afdeling Etnografica aan het Peabody Museum in Salem. Massachutes, het Stedelijk Museum, het Louvre en Christie S Amsterdam. Ik mocht daar Grote Veilingen begeleiden als die van de Collectie Dreesmann (2002), van de Collectie van de Vorsten van Liechtenstein (2008) en van Vele Spannende Noble House Sales. In mijn Baan bij BVA Art komt Al deze Ervaring Samen. Bij ons zijn Kennis en Kwaliteit Kern Waarden, waar op deze Relatief Nieuwe Afdeling wordt Uit Gebouwd als Belangrijk Onder Deel binnen BVA Auctions

Roel Goedhart

Algemeen Taxateur Kunst & Antiek, Juwelen en Design en daar naast Veiling Meester

Roel Goedhart (foto BVA Auctions)

Ik ben in Aan Raking gekomen met de Veiling Wereld door mijn Eerste Bij Baan als Porter bij een Klein Lokaal Veiling Huis in de Hoeksewaard, net onder Rotterdam. Deze Bij Baan heeft mij gegrepen, waardoor ik meer wilde. Na mijn Studie Geologie in Utrecht ben ik, om een Ouderwetse Term te gebruiken ‘In de Leer Gegaan’, om mijn Weg naar het Taxateur Schap te starten. Ik heb Ongeveer 10 Jaar bij Diverse Antiquairs en Galerie Houders gewerkt, naast mijn werk bij het Veiling Huis. Hiermee heb ik een Brede Kennis op gebouwd van Moderne Kunst tot Europees Antiek. In 2012 ben ik  Full Time als Algemeen Taxateur begonnen bij het Vendu Rotterdam, Één van de Grootste Veiling Huizen van Nederland. Van af 2016 was ik Verantwoordelijk voor Operations binnen het Management Team. De Laatste 5 Jaar specialiseerde ik me in Chinees Porselein en Kunst, van Late Ming tot Republiek (1450 – 1930). In mijn Rotterdamse Loop Baan was ik betrokken bij Zo N 100 Veilingen, waar op Ongeveer 200.000 Kavels van Eigenaar wisselden.

Johan Koudstaal

Junior Specialist

Johan Koutstaal (foto BVA Auctions)

Ik ben sinds juni 2020 met Veel Plezier Werkzaam bij BVA als Junior Specialist Kunst Veilingen. Ik ben Hier gaan werken, omdat ik merkte, dat ik Meer en Meer Tijd ging besteden aan Kunst en Antiek en Wat is Nou Mooier dan van je Hobby je Werk te maken?
Hier Voor heb ik Voornamelijk Gewerkt in de Voet Ballerij, waar van 10 Jaar in Engeland en 10 Jaar in Nieuw Zeeland.
Wat Kunst en Antiek betreft ben ik Altijd Al Gek Geweest op Mooie Dingen met een Verhaal. Ik spaar Persoonlijk Japans Kutani Porselein, Reliëf Vazen van Mobach en Plateel van Plateel Fabriek Schoonhoven, voor Al de Mooie Dier Plastieken. Momenteel volg ik een Opleiding Antiek Handelaar en leer ik Veel van mijn Collega S en ook door mijn Werk Ervaring.

Frits van Limpt

Expert Design, Meubelen en Toe Gepaste Kunst

Frits van Limpt (foto BVA Auctions)

Ik ben in 1999 voor Vier Jaar Vertrokken naar London, Engeland. Daar ben ik gaan Werken bij een Market Research Company, waar ik Supervisor was van het Nederlandse Team, terwijl ik mijn ScriptieThe Intrusion of Privacy by the Mobile Phonevoor de Studie Communicatie Wetenschap af maakte aan de Universiteit van Amsterdam. Na een Wereld Reis van een Jaar ben ik Weer Geland in Nederland en besloot mijn Leven Drastisch Om te Gooien en mijn Hart te Volgen. Er volgde een Vier Jarige Studie bij het Instituut Collectie Nederland (ICN), Tegen Woordig Onder Deel van de Rijks Dienst voor het Cultureel Erf Goed (RCE).
Ik ben Af Gestudeerd op het Gebruik van Aniline Beits bij met name Meubelen van de Amsterdamse School. Dit heb ik gepresenteerd op het Symposium van de Stichting Ebenist en in 2011 is het Artikel gepubliceerd in “Kleur Bekennen” met de TitelEen Reversibele Kleur Constructie van Verkleurde, met Aniline Beits Gekleurde Meubelen”.
Sinds 2009 ben ik Zelf Standig Hout en Meubel Restaurator en Werkzaam in de Veiling Wereld. Als Meubel Restaurator ben ik Bijzonder Geïnteresseerd in met name Houten Objecten en na 12 Jaar Veiling Ervaring ben ik Nu Veiling Specialist bij BVA Art.

Joost Coers

Expert Schilder Kunst

Joost Coers (foto BVA Auctions)

Tijdens mijn Studie Romaanse Talen en Culturen in Groningen kwam ik er Al Snel achter. dat Dit Niet was Wat ik wilde en ben ik NauWat Om Zwervingen uit gekomen bij Kunst Geschiedenis. Hier voor ben ik Uit Eindelijk naar Amsterdam Verhuisd, waar ik in 2007 mijn Carrière in de Kunst ben begonnen als Werk Student bij Veiling Huis Sotheby S. In Ruim 5 Jaar heb ik Hier Gewerkt aan Vele Mooie Projecten, met als Hoogte Punten de Veiling van het Na Latenschap van Prinses Juliana en de Veilingen van de Peter Stuyvesant Collectie. Daar Na ben ik als Cataloguer aan de SlaguGegaan bij Veiling uHuis AAG, waar het LaatsteuDeel van de Peter Stuyvesant Collectie Geveild is.

Omdat ik ook Nieuws Gierig was Hoe het er Ergens Anders in de Kunst Wereld aan toe ging, heb ik naast mijn Werk voor de Veiling Huizen nog Gewerkt bij een Galerie, bij Fotografie Museum FOAM, stond ik Vele Jaren op de TEFAF in Maastricht. Ook heb ik een Traineeship Gevolgd bij de Kunst Adviseur Paul van Esch.
In 2013 ben ik terechtgekomen bij Amsterdam Drawing, een Kleine Internationale Beurs voor Hedendaagse Kunst op Papier, waar ik 4 Jaar aan heb Mee Gewerkt. Begonnen als ProjectuAssistent en de Laatste 2 Jaar Samen met de Directeur Mede Organisator waarvoor ik Heel Europa door reisde om Deel Nemers te Werven. Vanuit die Functie heb ik nog een Ten Toon Stelling GeorganiseerdArt The Hague Drawings‘ en zat ik in de Advies Commissie van de Beurs Art on Paper Amsterdam.
Sinds 2017 ben ik Werkzaam bij BVA Auctions. Daar ben ik Betrokken bij het Op Bouwen en Ontwikkelen van de Afdeling Art & Antiques met Alles Wat Daar Bij komt Kijken.
Voorlopig Hoogte Punt hier van is dat ik een Aantal Kunst Werken van het Museum Oud Amelisweerd Succes Vol heb kunnen Her Plaatsen bij een Museum in Amersfoort.

W de Boer

Sales Support Medewerker

W de Boer (foto BVA Auctions)

Na 8 Jaar op de Financiële Afdeling te hebben gewerkt, zit ik Nu Al Weer 2,5 Jaar bij Art als Sales Support begonnen Toen we Nog met Ongeveer 30 Mensen op Kantoor zaten en Nu Onder Tussen ben ik de Tel Kwijt Geraakt Zo Groot zijn we geworden.
Ik doe Hier Veel Verschillende Administratieve Werkzaamheden, van A tot Z in het Gehele Veiling Proces. Van Opdracht Bevestigingen maken, Veilingen In Plannen tot aan de Af Rekeningen na de Veiling. Een Enorme Diversiteit aan Werkzaamheden, aan Collega S en ook een Enorme Diversiteit in Aanbod bij onze Veilingen. Elke Dag is WeeruAnders en die Af Wisseling maakt het Werken bij BVA Art Zo Leuk en Uit Dagend.

Jan Broersma

Cataloguer

Jan Broersma (foto BVA Auctions)

Ik ben bij BVA begonnen in 2008. Ik heb een Facilitaire Achter Grond. Voor dat ik bij BVA begon, werkte ik bij KPN. van Wagen Park Beheerder tot Supervisor Facilities. Ik was Verantwoordelijk voor de Operationele In Koop van Aller Lei facilitaire diensten. Bij BVA ben ik Verantwoordelijk voor het Schrijven van  Sieraden Veilingen. Daar bij horen ook de Faillissementen. Verder doe ik de Voor Bereidingen rond om de Op Haal Dagen, neem ik Goederen in Ontvangst en controleer en verzamel ik ze voor Verzending

Marian Kamphuis

Cataloguer

Marian Kamphuis (foto BVA Auctions)

Ik ben in 2012 in Dienst gekomen bij BVA, eerst als Buiten Dienst Medewerkster. Sinds april 2020 ben ik Onder Deel van het Gezellige Art Team. Ik Schrijf, Fotografeer en Verzorg de Op Haal Dagen. Zorgen, dat een Pand Leeg komt, Klanten Bellen, het Regelen van de Betalingen en Meer. Het Werk is Heel Veel Zijdig en Erg Leuk. Ik ga Graag met Klanten om.
Voordat ik bij BVA begon, heb ik 24 Jaar Gewerkt als Bedrijf S Leidster in een Foto Zaak. Ook in die Functie had ik Veel Contact met Klanten en hield ik mij Bezig met Fotograferen en Retoucheren van Foto S.

Eliza van Steenhoven

Intern Account Manager

Eliza van Steenhove (foto BVA Auctions)

Ik ben in 2016 Af Gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA), Studie Kunst Geschiedenis, waar ik me met Name toe spitste op de Klassieke Oudheid en Mythologie. Sinds mijn Af Studeren ben ik Werkzaam in het Veiling Wezen. In januari ben ik begonnen als Intern Account Manager en ondersteun de Verkopers op ons Platform. Ik wilde Graag bij BVA werken, omdat de Art Afdeling een Grote Groei kan door maken en het Erg Leuk is Daar Mee Bezig te zijn en over Mee te Denken!

Jasmien Sahebali

Digital Marketeer

Jasmien Sahebali (foto BVA Auctions)

In 2013 ben ik als Kunst Historica Af Gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Mijn Interesse ligt voor Al in de Italiaanse Renaissance en Barok en de Nederlandse Genre Schilder Kunst. Na mijn Af Studeren heb ik een Tijd als Content Marketeer gewerkt bij een Marketing Bureau en bij Telfort en KPN.
In 2019 kwam de Mogelijkheid op mijn Pad om als Marketeer Art & Antiques bij BVA aan de Slag te gaan. Dit heb ik Met Een met Beide Handen Aan Gepakt. Het was Nog Altijd mijn Droom om mijn Marketing Kennis te Combineren met mijn Kunst Kennis. Dat ik Dit Nu in de Veiling Wereld kan doen, vind ik Geweldig.
Mijn Taken Pakket aan Marketing Werkzaamheden is Heel Breed. Van het In Zetten van Marketing Campagnes, het Analyseren van Veiling Resultaten tot het Schrijven van Web Teksten. Kom je Online Iets van BVA Art tegen, bij Voorbeeld een Instagram Campagne, of Offline een Advertentie in een Kunst Tijdschrift? Dan zou het Zo Maar Eens Kunnen, dat ik M heb gemaakt. Leuk Toch?  :)