Burger Bond Nederland – HOEZO 5 OKTOBER AF WACHTEN, CONCLUSIES REMKES OVER DE STIKSTOF, HET IS AL LANG EN BREED BESLIST

Hart voor Boeren (foto Telegram)

HOE ZO 5 OKTOBER AF WACHTEN, CONCLUSIES REMKES OVER DE STIKSTOF, HET IS AL LANG EN BREED BESLIST

HOE ZO 5 OKTOBER AF WACHTEN, CONCLUSIES REMKES OVER DE STIKSTOF, HET IS AL LANG EN BREED BESLIST, WAT ZE GAAN DOEN EN ZIJN DE BOEREN WEDER,OM AAN HET LIJNTJE GEHOUDEN, MAANDEN LANG. DIT, ZO DAT DIE RATTEN IN DE PROVINCIES EN DEN HAAG HUN 2030 NATTE DROOM VOORT KUNNEN ZETTEN EN IN PLANNEN.
BOEREN ZET DE RIEK ER IN. LAAT JE NIET LANGER KOEIENEREN, TRUCKERS. HAVEN MENSEN. VISSERS. BOUWLUI EN ELKE GERELATEERDE SECTOR. DIE MET DE BOER BOUW EN TRANSPORT TE MAKEN HEEFT. KOM UIT JE KOOI EN LAAT JE NIET LANGER VOOR DE GEK HOUDEN, WANT BIJVOORBEELD HET TRANSPORT ZAL MAART VOOR DE PROVINCIALE VERKIEZINGEN MET 30% INKRIMPEN, EN, HEY TRUCKER, MISSCHIEN IS DAT WEL JOU BROOD, WAT JIJ DAN GAAT VERLIEZEN EN LOOP JE DE MAAND ER OP OM BROOD BIJ EEN VOEDSEL BANK TE SMEKEN.
DUS ALLEMAAL OPEN JE OGEN, WEG MET DAT LIEFDE EN VREEDZAME VERZET, WANT DIT DEN HAAG HELPT JULLIE NAAR DE SCHOMPES EN KIEPERT JULLIE OVER DE AFGROND HEEN ALS JULLIE NIET GAAN IN GRIJPEN.
KOM HIER SAMEN OP VOLK&VICTORIE2 WANT GEEF MIJN WOORD IK MET JULLIE VOOR OP GA, IK VERZET ME TEGEN DIT DEN HAAG, OMDAT ZE ALLES WAT DE LAATSTE 50 JAAR OP GEBOUWD IS, ZIJ NU NAAR DE GODVERDOMME HELPEN EN DIT OMDAT ZIJ DINGEN OP PAPIERTJES HEBBEN UITGEREKEND, MAAR EEN HOOP STRONT IN HUN HERSENS HEBBEN, WANNEER HET DRAAIT OM DE PRAKTIJK, DUS WEG MET DIE PENNEN LIKKERS, GA MET ELKAAR NAAST ELKAAR STAAN EN LAAT JE DOOR NIEMAND MEER STOPPEN, WANT HET DRAAIT OM JOU VRETEN EN NIET ANDERS!
JULLIE MANNEN KENNEN DE TERM DE EERSTE KLAP IS EEN DAALDER WAARD, WANT DAAR MEE ZIJN WE OPGEGROEID, WANT DAT HEBBEN WE VAN ONZE OUWE LUI MEE GEKREGEN, DUS VERDOMME NOG AAN TOE, LAAT HET NIET TOE, DAT ZIJ DAAR IN DEN HAAG AFBREKEN, WAT ONZE PA EN MA JULLIE IN DE SCHOOT HEBBEN GEWORPEN, ZO DAT JIJ ER NU NOG GOED VAN VREET. DUS LAAT JE DIT NIET ONDER NEUS VANDAAN PIKKEN EN SLUIT HIER AAN EN IK MET MIJN MENSEN GAAN HET JUISTE EN ENIGSTE PROTEST OP ZETTEN. WANT DIT MOET VOOR EENS EN ALTIJD KLAAR ZIJN MET DIE BENDE VAN ELLENDE IN DEN HAAG, DIE DEZE ECONOMIE AAN HET SLOPEN ZIJN EN MOET DAT MET HARDE HAND, SO BE IT, MAAR WE LATEN ONS NIET NAAR DE GODVERDOMME HELPEN!

Telegram, 2 oktober 2022, 17:56

https://t.me/Karinaaaaphk

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burger+Bond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren+Protest
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boeren+Opstand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Remkes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stik+Stof