“Build Back Better” Compilation “The Great Reset” Montage + Thierry Baudet – Wat zullen we nou krijgen? + LHK Partij – Corona Virus debat, 13 januari 2021

Build Back Better” Compilation “The Great Reset” Montage

Published 20 dec. 2020

People and politicians saying “Build Back Better“, in relation to The Great Resetconspiracy‘.

Featured, in order Tony Blair, Greta Thunberg, Caroline Lucas, Andrew Cuomo, Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Bill Clinton, Justin Trudeau, Boris Johnson, Elizabeth Warren, Barack Obama, Joe Biden, Bill Gates, Layla Moran, Kamala Harris, CBSN’s Tanya Rivero, Prince Charles, Kristalina Georgieva, Prince Harry, Sadiq Khan, Jacinda Ardern, António Guterres, Klaus Schwab.

#BuildBackBetter #TheGreatReset

Reacties
https://youtu.be/YkcaeaD45MY

Wat zullen we nou krijgen?

Corona Virus debat, 13 januari 2021

Gepubliceerd 13 jan. 2021n

Het Outbreak Managment Team liet vandaag weten, dat waarschijnlijk pas in maart versoepelingen mogelijk zijn van de Corona Virus maatregelen. De Britse variant is inmiddels opgedoken in Den Haag en in België zijn de maatregelen verlengd tot begin maart. Duitsland overweegt een lockdown tot begin april. Onder dit gesternte roept Henk Krol het kabinet op om de Tweede Kamer verkiezingen uit te stellen.

Inbreng Henk Krol

De maatschappelijke ontwrichting door corona is gigantisch.
Jongeren worden in hun vrijheid beknot.
Ouderen en kwetsbaren moeten te lang wachten op een vaccin en worden bovendien geconfronteerd van het verbod op leeftijdsdiscriminatie op de Intensive Cares. Een dieptepunt.
Er moet straks een angstaanjagend overheidstekort worden weggewerkt.
Zieke mensen, die nu niet naar een arts gaan. De zorg capaciteit moet daarom hoe dan ook omhoog. De vorige kabinetten hebben kortzichtig en onverantwoord bezuinigd.
En dan de ondernemers die hun levenswerk kapot zien gaan. Ik wil oproepen om in komende debatten de minister van Minister van Economische Zaken en Klimaat uit te nodigen.

Mevrouw de voorzitter, wat mij oprecht grote zorgen baart is, dat de afhankelijkheid van de overheid er ín slijt. De overheid moet het allemaal oplossen. De burger mag vrijwel niets meer. Heeft de Minister President nog een actieve herinnering aan zijn uitspraak Build Back Better? Wat bedoelt de Minister President daar mee? Of praat hij mee met wereldleiders die dezelfde woorden gebruiken? Hoe gaan we de crisis uit? Veel mensen willen leven en opgroeien in vrijheid en juist niet afhankelijk zijn van de overheid.
Daarom opnieuw mijn zorgen over de democratie en de verkiezingen. Veel nieuwe partijen ondervinden dat het verzamelen van ondersteuningsverklaringen ernstig wordt belemmerd door de lockdown. Kiezers snappen niet, dat dit kabinet de aanhangers van tientallen nieuwe partijen verplicht het land doorstuurt om in 20 districten 30 handtekeningen op te halen en burgers mee te slepen naar gemeentehuizen. In deze omstandigheden is dat een te grote belemmering voor nieuwe partijen.
Het Outbreak Managment Team laat vandaag weten dat waarschijnlijk pas in maart versoepelingen mogelijk zijn. De Britse variant is inmiddels opgedoken in Den Haag en in België zijn de maatregelen verlengd tot begin maart. Duitsland overweegt een lockdown tot begin april. Onder dit gesternte wil ik het Kabinet oproepen de Tweede Kamer verkiezingen uit te stellen. In de tweede termijn zal ik daartoe een motie indienen.

Reacties
https://youtu.be/wHjTpbJx9-Q

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Build+Better+Back