Brief van Jaap Draaisma aan Rob Scholte 28 oktober 2015

From: Jaap Draaisma <jaap@urbanresort.nl>
Subject: tekst scenario 1 vml postkantoor
Date: 28 oktober 2015 15:36:49 GMT+01:00
To: robscholte@mac.com

Hi Rob,

Hierbij de tekst van scenario 1, zoals ik dat gisteren op papier aan je gegeven heb.
Inclusief de fout die er in staat over het taxatie rapport.
Het stuk staat op Urban Resort papier, dat is natuurlijk fout; moet op papier van de gemeente Den Helder staan en is officieel een voorstel van de wethouder / B&W aan de gemeenteraad.

In de tekst die volgende week door B&W goedgekeurd moet worden zal de fout mbt het taxatierapport hersteld worden en zullen ook bij de stappen van de kant van de gemeente data opgenomen worden.

Wat betreft de kwestie van bindende of niet-bindende mediation hoop ik dat volgende week B&W alsnog kiest voor een bindende mediation. Ik heb gisteren, mede naar aanleiding van ons gesprek, aan Lolke gevraagd om dit toch binnen B&W nog eens aan de orde te stellen.

Ik ga ervan uit dat jij uiterlijk vrijdag reageert op het voorstel voor mediation. Ik zie dat via de mail binnenkomen en stuur het dan door naar de gemeente.
Ik hoop dat je er positief op reageert ;
gisteren gaf je aan dat je er ook andere claims onder wilt brengen van voor 9 december 2014; neem je dat op in je reactie?

Tussen gemeente en jou moeten vervolgens nog precieze afspraken gemaakt moeten worden over wat de opdracht van de mediation is; hoe lang we daar over doen (2-3 weken stel ik voor), wanneer benoemen deskundigen (voor de kerst, stel ik voor) en wanneer zij hun onderzoek moeten hebben afgerond (1 februari 2016 stel ik voor).
Misschien kun je komende vrijdag in je reactie al aangeven hoe jij het ziet.

ik bel je in de loop van volgende week wanneer ik weet wat er volgende week dinsdag in B&W is besloten

Groet, Jaap

Jaap Draaisma
Urban Resort
Interim projectleider Postkantoor Den Helder