BREAKING NEWS – *~*Dani*~* · @nl_0223: #breaking komt er nu toch NIEUWBOUW STADHUIS DEN HELDER?

Nou iedereen voelt hem natuurlijk al aankomen dit gaan over nieuwbouw stadhuis en waar dat dan moet gaan komen. Nu de deal met het Rob Scholte museum is afgeketst door … kan er natuurlijk een nieuwbouw Stadhuis op de stationslokatie komen of gaan de partijen oa Stadspartij toch voor nieuwbouw op Willemsoord. De tijd zal het leren. Wel bijzonder dat hier een hele geheime vergadering over moet worden gehouden, waar is de transparantie die bepaalde partijen altijd te pas en onpas lopen te roeptoeteren?!

Ooit haalde we met Trots op Nederland 5 zetels door oa onze tegenstem voor nieuwbouw stadhuis, en we weten allemaal hoe de Trotse leden toen de boel belazerde (Nihot en ik besloten toen op te stappen, want daar leende wij ons niet voor)

Laatste verkiezingen (2014) haalde de Stadspartij Den Helder met hetzelfde riedeltje Geen Nieuwbouw Stadhuis zelfs 11 stemmen Wederom kwam het tot een breuk, maar 1 ding staat vast IK ben TEGEN nieuwbouw Stadhuis en voor #renovatie van het huidige stadhuis dat op een prima bereikbare lokatie ligt!

3rd Feb 2016 from TwitLonger

https://gemeenteraad.denhelder.nl/Evenement/2016/02/16/besloten-informatieavond-over-huisvesting-ambtelijk-apparaat

http://www.twitlonger.com/show/n_1so94l8

1 Comment

  1. In dit Palermo aan het Marsdiep heeft de democratie opgehouden te bestaan. Dat iets politiek gevoelig ligt, kan geen draagkrachtige reden zijn om er een besloten vergadering met de gemeenteraad over te houden. Integendeel. Een grotere klap in het gezicht van de burgers -van wie deze stad zou moeten zijn- is ondenkbaar.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.