Bonusje – Rip zegt + R – FREEDOM 4 BONUSJE !!! + Maud Oortwijn – Ladders bij de buurman + R – FREEDOM 4 MAUD !!!

FREEDOM4MAUD (foto Staf RSMuseum)

Rip zegt

Vorige week vrijdag 13 januari 2017 zou Eliane Kips van Maatschappelijk Werk met opruimteam huis komen schoonmaken, waarna Thuiszorg het wekelijkse onderhoud overneemt.

Kwamen niet en waren volgens Thuiszorg, dat wel kwam, evenals zijzelf, ook bevolen geen werkzaamheden te mogen starten tot na de Rechtelijke Machtiging zitting, dat door dokter Pastorius van Doktersbolwerk Sas van Gent wordt af gedwongen zonder enig geldig reden of symptoom

Ik heb geen enkele kanker of enge ziekte of symptoom ervan, van trauma verwerking en de bijgaande mogelijke verschijnselen heeft die dokter geen kaas gegeten en hij weigerde ook informatie, zoals de op YouTube vindbare vierdelige serie “The bomb in the brain,” dat al heel wat zegt en ik hem zelfs de serie liet zien.

Dus men weigert Mij hulp en een RM rechter wordt opgelicht door een eenmalig momentopname van een zwaar moment van rond oud en nieuw te gaan bezien, toen ik het moeilijk had met een zwaar trauma uit mijn Babytijd, waar ik al een klein jaar oedeem van had, optrekkende vanuit de voeten.

Ik ben overlevende van jarenlang zwaar ritueel misbruik, van geboorte af aan.

Daarmee brengt dokter Pastorius Mij in gevaar met onnodige onderzoeken en hoge kosten, waarbij de man zo lichtvaardig over kosten en schulden doet, dat ik deze aanzie ook tests aan te gaan, die de CZ ziekenfonds helemaal nooit zal betalen of vergoeden en nog eens erger… een totaal verkeerde aanpak en behandeling, verkeerde medicaties, daar echte specialisten op gebieden van ritueel misbruik zeldzaam zijn en men zelfs in de geriatrie geeneens weet overwegend met de gevolgen van Jeugdtrauma’s te maken te hebben.

Dat dit Mij zo al Mijn eigen bijdrage van een heel jaar zal kosten lacht die weg en evenzo Mijn al jarenlange ervaringen met trauma verwerkingen van jeugdtrauma’s wuifde hij weg zonder argument of reden.

Offertes kan hij niet geven en kosten kent hij niet, welke tests hij dan zou willen weet hij niet aan te geven.

Dat ik wat witjes zie, is Mij te vaag als uitgangspunt als enige, dat overbleef van de argumenten

Om de beperkende werking van de oedeem te verminderen vond en vind ik de plaspillen wel een goed idee, die helpen ook en we zouden de rest aanzien.

Hij had mijn bloeddruk gemeten, 80 over 127, mijn zuurstof 87% (waarschijnlijk omdat ik net wat pafkes weg gerookt had effe 3% lager dan landelijk gemiddelde) mijn longen en hart uitgebreid beluisterd en waren allen schoon

Spuug, poep, plas, geen bloed en heb geen vliegende koortsen, of pijnscheuten van groeiende kankers en heb geen overmatig slaapbehoefte of vermoeidheid, ben geestelijk alert en actief zonder storingen, en goed aanspreekbaar.

Klinkt niet naar een kanker of hart aandoening of terminale ziekte, meen ik dan.

De dokter ging weg en belde een minuut later vier maal achter elkaar, schreeuwend door zijn telefoon, dat hij me wel kon dwingen met termen als ‘jij bent van mij’ en RM, waarbij de verbinding steeds wegviel wegens… bleek dat mijn batterijen leeg waren na twee dagen de telefoon met me ronddragen. Een zacht gezegd lugubere ontwikkeling!

Mogelijk, dat deze zich bij mij thuis enkel fatsoenlijk gedroeg, omdat een buurman tijdens het onderzoek ook ter plekke was en aan de telefoon meende deze wel te keer te kunnen gaan.

En inderdaad… opeens wordt Mij de toegezegde en zelfs reeds afgesproken hulp van Maatschappelijk Werk en Thuiszorg opeens onthouden, die afgelopen vrijdag 13 januari om tien uur zouden komen opruimen ter voorbereiding van de Thuiszorg hulp en dan waren we nu al klaar geweest.

Dus de RM rechter, die bij mij thuis zal komen moet van die dokter mij in meest deplorabele toestand kunnen bewonderen, zodat de dokter zijn RM kan krijgen en mij de sociaal economische en wellicht medische afgrond van een totaal verkeerde weg in kan drijven.

Een nog luguberder ontwikkeling is, dat ook een psychiater dokter De Smet opeens ten tonele verscheen van Emergis… deze drong samen met een vrouwelijke collega mijn woning binnen onder vals voorwendsel tot de Maatschappelijk Werk ploeg, die kwam te behoren, en kwamen daarmee mee.

Deze nam gelijk de leiding en stelde indringende vragen, ook over oorzaak van het oedeem, waarbij ik in vertrouwen over het Babytrauma vertelde, dat mijn voeten gebroken werden en nu het verwerkingsproces al een klein jaar uit de voeten optrok.

Toen hij vroeg wie dat gedaan hadden, flapte ik er uit mijn moeder en een rabbi, die aan die dingen altijd de leiding gaf, deed dat ook en hij vroeg onmiddellijk naar de naam van de rabbi, wat ik hem per ongeluk plompverloren gaf.

Wat gaat ie met die info doen? Die rabbi of zijn familie afpersen of die rabbi inlichten?
Waarom… een psychiater van Emergis for God’s Sake… was ie niet meer geïnteresseerd in mijn welzijn en gezondheid? Daar vroeg ie niets over.

Onder groeiende verdenking, dat deze er helemaal niet voor Mij was, maar enkel voor tegenpartij inzake de RM regeling liepen deze Emergis klanten opeens halverwege weer weg en lieten mij achter met de echte maatschappelijk werkers.

Nog enger werd het met deze dokter De Smet van Emergis, die er zo al eng en onbetrouwbaar uitziet is, dat ik vernam, dat deze buiten al had gevraagd aan buren, of hij buiten mij om een sleutel van mijn voordeur kon krijgen… en wat moet een tegenpartij buiten mij om met sleutel van mijn voordeur, waarbij ik geeneens wist dezen ook van de partij zouden zijn of bij mij thuis zouden komen en daar geen enkel kennisgeving van gedaan hadden, ook?

U mag aannemen, dat ik Me nu wel HEEL erg onveilig voel.

Ik verzoek u hier politiewerk van te maken en dokter De Smet evenals dokter Pastorius ALLE toegang tot mijn persoon, mijn data en medische gegevens te blokkeren.

Voor Justitie mocht het van belang zijn hoe deze doktoren zich verder ook gedragen inzake RM regelingen en ophalen van zorgsector muntjes uit weerloze patiënten…, zoals: zijn dit steeds dezelfde teams van rechters, doktoren etc…, want op deze wijze goud geld van me lostrekken, en mijn premie leeg te roven, zit er dik in

Ik betaal de volledige CZ premie à 161 euro per maand, wat dokter Pastorius dan weer wél interessant vond

Heeft die familie werkzaam bij ziekenhuis Terneuzen, alwaar mij in gevaar brengende, hij niet wetende welke, maar allerlei tests wilde doen?

Ook dat ik een “gratis” (oh ja?) advocaat zou krijgen, werd meermalen indringend verteld, dat ik vrees deze ook van de partij is inzake roof, oplichting en schranzen, maar en wel vaker bij RM gevallen aanwezig

Ironisch is ook, dat mijn huis geeneens verwaarloosd is, maar men juist tegen allemaal net ingekochte spulletjes zat aan te kijken, vanwaar de dozen nog in de huiskamer staan, maar echter ook door een lid van thuiszorg zelfs als grof vuil werden getypeerd na een ampele blik op de dozen. En zo ging ook die scheve schaats onderuit met pakbonnen en betaalde rekeningen als bewijs voor een nieuwe fiets een lint zaagje, een voedingkje, wat glaswerk, wat hobbymateriaal van Ebay en Conrad een hogedrukspuit om in de zomer het pad schoon te spuiten en wat takels voor zwaar werk etc..

Waarbij ik dus stel, dat NIEMAND mijn huis mag betreden zonder mijn toestemming of aanwezigheid, omdat men simpelweg niet wéét wát men doet of mee te maken heeft en dan die van kwade wil nog.

Het is hier ook een Mannetjes Huishouden en Geen vrouwtjes huishouding, wat een verschil maakt, ook erbij gerekend

En dit alles ,omdat ik bij de grijze bak buiten stond uit te hijgen, zoals ik al jaren doe van de gebruikelijke ademnood aanval, getriggerd als ik naar buiten ga om boodschapjes te doen, geconfronteerd met een Wereld, waar menig moordpoging jegens mij gepoogd werd, maar echter een buurman me ontdekte en die vermaledijde incompetente dokter belde.

H.F.Sommer
Sas van Gent
15 Januari 2017

FREEDOM 4 BONUSJE !!!

Revolutionair Online, 15 januari op 05:18

http://revolutionaironline.com/exclusief-op-rol-the-bart-mos-blues/comment-page-1/#comment-7567

https://twitter.com/Bonusje

Ladders bij de buurman

Ladders bij de buurman (foto Maud Oortwijn)

Ladders bij de buurman (foto Maud Oortwijn)

Ik begin te vermoeden, dat mijn lot al besloten is. Zeker is het niet, maar. Ik zie ladders bij de buren achter in de tuin. Nee, ze schilderen daar niet vandaag. We weten het niet, maar vragen het ons nu af. Je komt daar wel mee de schutting over? Laten we niet paranoia gaan doen over buren, die klussen in de tuin!

Ondertussen wacht ik de uitkomst van de rechtbank gewoon af. Ik sta juridisch zeer sterk en een rechter is verplicht zich aan het recht te houden. Daar moet ik vertrouwen in hebben. Nee, ik zal niet vluchten voor de zekerheid naar het buitenland, want dat kan ik financieel niet bekostigen en mijn vijanden zitten wereldwijd. Het heeft geen zin.

De enige manier om dit soort wanpraktijken te bevechten, is als voldoende mensen in eigen land gaan opstaan. De praktijk doet je het gezemel op 5 mei anders ervaren “dit nooit weer” (ahum). Mensenrechten zijn niet iets wat je puur bij een rechter kan laten liggen. Het betekent niets, als niet velen ervoor opkomen als nodig.

Vandaag zullen ze me niets doen, want mijn huisgenoten hebben internationaal bezoek. Het oppakken moet (als het gebeurt) wel stiekem ongezien gebeuren.

Ik hoop nog steeds op een eerlijke rechtbank, die niet meegaat in de waanzin.

De Bovenkamer – Het kan ook anders, 26 March, 2017

https://maudoortwijn.com/2017/03/26/twee-ladders-bij-de-buurman/

https://maudoortwijn.com/

FREEDOM 4 MAUD !!!

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maud+Oortwijn