BNN VARA | BOOS | Tim Hofman – BOOS over Machtsmisbruik The Voice: Wat is er Gebeurd? + THIS IS THE VOICE + Simone van Zwienen – Tientallen Meldingen over Ali B, Rietbergen en 💈Borsato

BOOS (1) (foto BNN VARA)

BOOS (2) (foto BNN VARA)

BOOS (3) (foto BNN VARA)

Tim Hoffman presenteert BOOS (foto gids.tv)

BOOS over Machtsmisbruik The Voice: Wat is er Inmiddels Gebeurd?

Donderdag komt BOOS met een Uitzending over het Machtsmisbruik bij The Voice of Holland. Afgelopen zaterdag werd deze aangekondigd – en sindsdien is er Véél Gebeurd.

Zaterdag 15 januari, 10:54

We hebben hier Ontzettend Lang en Zorgvuldig aan Gewerkt, aankomende donderdag zenden we onze Aflevering over The Voice Of Holland uit, Later Vandaag volgt Meer Info, tweet Tim Hofman op 15 januari rond elf uur in de ochtend. Ero nder een link naar een Artikel op AD.nl dat vlak daar voor verscheen, over het TV Programma. ‘Meerdere Namen Genoemd na Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag The Voice, staat er boven. De Tweet wordt Duizend Keer Geretweet, krijgt Duizenden Likes en Vele Reacties, waar onder van @SanneWindey ‘Ik wil ook Mijn Waardering Uitspreken, dat het door jullie ‘Seksueel Overschrijdend Gedrag‘ en ‘Machtsmisbruik‘ wordt genoemd, In Plaats van het EufemistischeMe Too‘. Dank Daarvoor.’

Zaterdag 15 januari, 12:18

Anderhalf Uur Later volgt het Officiële Persbericht. Belangrijkste Nieuws daar uit. Vanwege het Onderzoek van BOOS worden Uitzendingen Opgeschort, drie weken na de Start van het nieuwe Seizoen. Er valt een Naam, die van Jeroen Rietbergen, Leider van de The Voice Band. Hij ‘Erkent de Beschuldigingen en Stapt Per Direct Op’, staat in het Persbericht. Dat is de Vriend van Linda de Mol, klinkt het Al Snel. De Zwager van TV Tycoon John de Mol. Er volgt onder het Bericht een Discussie over Vreemd Gaan (waar het Onderzoek van BOOS Nadrukkelijk Níet over Gaat) versus Machtsmisbruik (Waar Het Wel over Gaat). De Roep klinkt. Waarom moeten we tot donderdag wachten, totdat de BOOS Aflevering Hier over Online verschijnt?

Zaterdag 15 januari, 14:02

Jeroen Rietbergen geeft een Verklaring aan RTL Boulevard, bij de Zender, die The Voice uitzendt. ‘Tijdens mijn Jaren Lange Betrokkenheid bij The Voice of Holland heb ik Contact van Seksuele Aard Gehad met Enige bij het Programma Betrokken Vrouwen en Seksueel Getinte Whatsapp Berichten Uitgewisseld.’ Verderop ‘De Contacten heb ik Toen als Wederkerig en Gelijkwaardig Gezien. Inmiddels ben ik mij er Zeer Bewust van geworden, dat Mijn Eigen Perceptie Helemaal Niet Relevant is, maar Veel Meer de Perceptie van Betreffende Vrouwen en dat Deze Vrouwen Dit Misschien Heel Anders Beleefd hebben.’

Zaterdag 15 januari, 15:08

Onder meer het AD komt met Nieuws over The Voice Jury Lid Ali B. ‘Het Openbaar Ministerie zegt enkel, dat de Aangifte is Gedaan tegen een PersoonGerelateerd aan’ het TV Programma The Voice, aldus de Redactie. Ali B bevestigt de Aangifte, maar ‘heeft Nooit Misbruik Gemaakt van zijn Positie en heeft zich Nooit Seksueel Grens Overschrijdend Gedragen’, zo laat hij weten op zijn Instagram Account.

THIS IS THE VOICE

BOOS Show Magazine Tim Hofman The Voice (foto showmag.nl)

BOOS Uitzending over The Voice Of Holland (foto thebestsocial.media)

BOOS onderzoekt over The Voice of Holland (foto oosterhout.nieuws.nl)

BOOS (foto BNN VARA)

BOOS – This is The Voice (foto YouTube)

Gepubliceerd 20 jan. 2022

BOOS

We hebben de Keuze Gemaakt om de Reacties onder deze Video uit te Zetten. Dit om de Veiligheid van de Mensen, die bij ons hun Verhaal Vertellen te kunnen Waarborgen.
We kunnen ons voorstellen, dat je naar Aanleiding van de Berichtgeving rondom The Voice misschien met Iemand wilt praten over je Eigen Ervaring met Seksueel Grens Overschrijdend Gedrag. Neem dan Gratis, Vrijblijvend en Anoniem Contact op met

Slachtofferhulp Nederland 0900 – 0101, maandag tot met vrijdag 08.00 – 20.00 uur of via de Chat op https://www.slachtofferhulp.nl
Centrum Seksueel Geweld 0800 – 0188, maandag tot met vrijdag 16.00 – 06.00 uur, zaterdag en zondag van 20.00 tot 06.00 uur of via de Chat op https://centrumseksueelgeweld.nl
Mind Korrelatie 0900 – 1450, maandag tot met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, of via de Chat op https://www.mindkorrelatie.nl

Wederhoor

Lees Hier de Verklaringen na onze Brieven met Verzoek om Wederhoor

💈Marco Borsato https://bit.ly/verklaring-💈marcoborsato

Jeroen Rietbergen https://drive.google.com/file/d/1LK4NTnEkIyXR1zj_GKKZoqc8mPiD1HsU/view

ITV https://bit.ly/verklaring-itv

RTL https://bit.ly/verklaring-rtl

Talpa https://bit.ly/verklaring-talpa

Ali B https://bit.ly/verklaring-alib

Erland Galjaard https://bit.ly/verklaring-erlandgaljaard

Regisseur https://bit.ly/verklaring-deregisseur

Later plaatsen wij Hier de Verantwoording over Hoe en Waarom deze Uitzending tot Stand is Gekomen en Gemaakt.

Reacties staan Uit.

Reacties
https://youtu.be/1idPrF17UP0

Tientallen Meldingen over Ali B, Jeroen Rietbergen en💈Marco Borsato

Ex-kandidate die aangifte tegen Ali B heeft gedaan.

Ex Kandidate, die Aangifte tegen Ali B heeft gedaan (foto BOOS)

Bijna 90.000 Mensen hebben de Aflevering van Boos over de Misstanden bij The Voice of Holland Bekeken. Verschillende Vrouwen doen hun Verhaal over seksueel Grens Overschrijdend Gedrag bij het RTL Programma. Daar in gaat het onder meer over Band Leider Jeroen Rietbergen en de Coaches💈Marco Borsato en Ali B.

Billen

Brunopress/Patrick van Emst

💈Marco Borsato (foto Patrick van Emst)

💈Marco Borsato zou tijdens zijn Functie als Coach bij The Voice of Holland en The Voice Kids verscheidene Kandidates en Medewerkers hebben Betast. Een Zestal, van wie Drie Minderjarig, heeft zich bij de Redactie van Boos Gemeld, werd Duidelijk in de Uitzending van donderdag.

Drie Jonge Vrouwen vertellen aan Tim Hofman in Boos, dat zij ‘Overwegend in Werksferen Langdurig en Ongewenst Betast’ zijn door 💈Borsato. Dit zou zijn gebeurd op de Billen. Een van Hen was een Werknemer bij The Voice.

Ook meldden zich Drie Voormalig Kandidaten van The Voice Kids. Een Meisje van 14 Jaar Oud werd Naar Eigen Zeggen Betast op de Billen tijdens de Jaarlijkse Barbecue (BBQ), die 💈Borsato organiseert voor Oud Kandidaten. Het Slachtoffer liep Naar Eigen Zeggen Weg, maar werd daarna Opnieuw Opgezocht. Haar Ouders bevestigen Dat aan Boos. Een 13 Jarig Meisje zegt Eveneens Betast te Zijn. Ook dat Verhaal wordt Bevestigd door haar Moeder.

Dick Pics

Er kwamen Negentien Meldingen binnen bij de Redactie van Boos over Jeroen Rietbergen, de Man van Linda de Mol. Die komen van Kandidaten, Medewerkers en Ex Medewerkers van The Voice. Allemaal Jong en Vrouw. Rietbergen stuurde onder meer Ongevraagd Dick Pics. De Programma Leiding deed het af als een Grapje.

John de Mol liet zijn Zwager in 2019 alle Hoeken van de Kamer zien. ‘Ik moest me Inhouden om Hem Niet op zijn Bek te Slaan.’ De Aantijgingen tegen 💈Marco Borsato kende hij niet. ,,Als ze Blijken te Kloppen, heb ik me in de Mens 💈Marco Borsato Onwijs Vergist. Ik heb Nog Steeds Moeite te Geloven, dat 💈Marco aan Kinderen Zou Zitten. Ik Kan het me Gewoon niet Voorstellen. Dat gaat Zo Ver. Ik Hoop, Dat het Duidelijk Wordt.” Ook benadrukt De Mol, dat ze bij The Voice Kids een Extra Veiligheidsmaatregel hadden getroffen, waardoor een Kind Nooit Alleen was met Iemand. ,,Buiten de Studio kan. Daar houdt Ons Zicht Op.”

Schok van Je Welste

De Misstanden achter de Schermen hebben Erland Galjaard, Tot 2018 Programma Directeur van RTL, Nooit Bereikt. Dat zegt hij in een Schriftelijke Verklaring. ,,Tot aan de Aankondiging van jouw Programma, en een Voorschot, dat werd gedeeld over een Deel van de Inhoud, heb ik Nooit Weet Gehad van deze of dit Soort Voorvallen en Misdragingen”, schrijft Galjaard. Hij wil Niet Herhalen Wat Anderen de Afgelopen Week al over de Onthullingen hebben Gezegd, maar schrijft wel, dat het Natuurlijk ‘Een Schok van Je Welste’ is voor Mensen, die al Jaren proberen een Mooi en Goed Programma te Maken. Het stemt Galjaard Naar Eigen ZeggenTriest’, dat het Programma Nu Overschaduwd wordt door de ‘Vreselijke Verhalen van Meerdere Deelnemers’. Ook biedt hij Excuses aan. ,,Zelfs in de Wetenschap, dat ik Hier Niet van Wist.”

Van het Zo GenoemdeBerispingsgesprek’ met Band Leider Jeroen Rietbergen, waar over Rietbergen zelf berichtte in een Verklaring eerder deze Week, wist Galjaard Even Eens Niets Af, zegt hij. Het Gesprek heeft volgens de Oud Programma Directeur Plaats Gevonden in 2019 en toen was hij Niet Meer Werkzaam bij RTL.

Galjaard, Tegenwoordig Strategisch Adviseur bij Talpa Network, is Getrouwd met Wendy van Dijk. Zij was Van 2010 tot en met 2019 de Presentatrice van The Voice of Holland. Zij verklaarde eerder deze week via Instagram ook Niet Geweten te hebben van de Misstanden.

Veiligheid Waarborgen

Het Programma is een Anderhalf Uur na Plaatsing op YouTube meer dan 700.000 Keer Bekeken. Mensen kunnen Geen Reacties Plaatsen bij de Video. ,,Dit om de Veiligheid van de Mensen. die bij ons hun Verhaal Vertellen te kunnen Waarborgen”, aldus de Makers.

Maanden Lang hebben Boos Maker Tim Hofman en zijn Team Gewerkt aan de Aflevering, die om 16.00 uur Online is Gekomen. ,,We hebben Hier Ontzettend Lang en Zorgvuldig aan Gewerkt”, zei Hofman eerder. Naar Aanleiding van de BOOS Aflevering werd er In Opdracht van Producent ITV en RTL een Onafhankelijk Onderzoek Ingesteld naar de Aantijgingen.

Seksuele Aard

Band Leider Jeroen Rietbergen erkende de Aantijgingen aan zijn Adres en Stapte Op. Hij gaf toe, dat hij in het Verleden Relaties vanSeksuele Aard’ met Vrouwen heeft gehad, die Betrokken waren bij het Programma. ,,Vrouwen voelden zich door hem geïntimideerd”, zegt Hofman over hem in de Aflevering. Hij zou een Machtspositie hebben. Linda de Mol maakte maandag bekend haar Relatie met Jeroen Rietbergen te hebben Verbroken.

Tegen The Voice Coach Ali B liggen Twee Aangiftes bij het Openbaar Ministerie. RTL besloot na de Eerste Aangifte de Samenwerking met de Rapper Stop te Zetten zo lang het Onderzoek loopt.

De Stentor, , laatste update 18:21

Camera Man trok 2018 al aan de Bel (foto Instagram)

Zwijgplicht (foto Twitter)

Papa! Satan Rules! (foto Twitter)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=BNN+VARA
https://robscholtemuseum.nl/?s=BOOS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tim+Hoffman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erland+Galjaard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wendy+van+Dijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ali+B
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johnny+de+Mol+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linda+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Rietbergen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Talpa
https://robscholtemuseum.nl/?s=SBS6
https://robscholtemuseum.nl/?s=ITV
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice+of+Holland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Voice+Kids