BLCKBX – ‘Vergeven kan ik, Vergeten Niet’ Jandino Asporaat blikt Terug op de Corona Tijd (…) + Media Courant – Rutger Castricum maakt zich Zorgen om Kinderen Jandino Asporaat

Hij was Een van de ‘Weiger Artiesten‘ in de Corona Tijd, die Nee zei tegen de Corona Pas. Hij cancelde Al zijn Op Tredens, want ‘Als Niet Iedereen Toe Gang heeft, treed ik Niet op‘. Geen Makkelijke Keuze, maar toch hield hij zijn Rug Recht. TV Persoonlijkheid Jandino Asporaat blikt met Flavio Pasquino terug op die Corona Periode. Wat heeft hij Verloren, Wat heeft het hem gebracht en Hoe kijkt hij aan tegen de Wereld van Nu?

Jandino Asporaat is Bekend van zijn Typetjes op TV, zo als Judeska in FC Kip (RTL4) en Baby Jason in Vlogmania (NPO). Hij mocht Tal van Grote Shows Presenteren met Bekende Nederlanders, zo als Johnny de Mol Jr, Gerald Joling en Gordon, maar in 2018 gooide hij het Roer om. Hij beëindigde zijn Contract met RTL, om dat hij Ruimte wilde maken voor Zin Geving. ‘De Zender wilde Daar Geen Zend Tijd aan Besteden en voor mij was dat een Voor Waarde. Dus heb ik RTL Vriendelijk Bedankt.’

Jandino doet uit het Zicht van de Media Al een Aantal Dingen, waar Vrijwel Niemand Weet van heeft. Hij bezoekt Regel Matig Scholen en Jeugd Gevangenissen en werkt Hard aan , een Soort Keukenhof in Curaçao. ‘Een Prachtig Natuur Park, waar we Mensen Leren om Zelf Standig en Zelf Redzaam te Worden en Minder op de Overheid te Leunen.’ Hier komt Met Een de Brug naar de Corona Tijd, want als Iets Jandino Tegen Staat dan is het Wel Volgzaamheid. ‘We moeten Altijd Zelf Blijven Denken en Voor Al Ook Beseffen, dat WIJ, de Burgers de Macht hebben.’

Sinds 2022 treedt Jandino Weer op in Theaters. ‘Maar er waren Zalen, die mij als een Gevaar zagen en het me Kwalijk namen, dat ik een Stand Punt in nam. Nu willen ze Weer Zaken Doen, maar ik ben er Nog Even Niet Klaar voor. Vergeven kan ik, maar Vergeten Niet.’

Waardeer je deze Video (s)? Like deze Video, abonneer je op het YouTube Kanaal en Steun de Onafhankelijke Journalistiek van BLCKBX met een Donatie
https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting BLCKBX

Stichting BLCKBX is een Stichting zonder Winst Oog Merken, die Primair wordt Gefinancierd door de Donaties van haar Eigen Publiek. Voor de Mensen, Door de Mensen en Met de Mensen is, Waar we Voor Staan. Hoe Wel we Zorg Dragen om de Kosten Zo Minimaal te houden, zijn er Toch Door Lopende Kosten om Gedegen Professionele Onafhankelijke Content te maken. Hier Bij valt te denken aan de Techniek, de Regie, de Redactie, de Web Redactie en het Onderhoud van de Studio. Daar om kan BLCKBX Alleen Voort Bestaan via het Eigen Publiek, dus door jou.

Als je deze Uit Zending waardeert en de Urgentie van Nederlands Grootste Onafhankelijk Nieuws Platform In Ziet, dan kan je Mee Helpen om de Continuïteit van BLCKBX te Waar Borgen. Alleen door, Regelmatige, Donaties kunnen wij Immers Onafhankelijke Content blijven Produceren en dit Verder Uit Breiden, Met als Doel Om met Elkaar, en met Steeds Meer de Wereld Beter te Begrijpen.

Steun je ons?
Doneren
https://blckbx.tv/doneren

Wil je Op de Hoogte Blijven?

Twitter https://twitter.com/blckbxnews
Telegram https://t.me/blckbxtv
Facebook https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram https://www.instagram.com/blckbx.tv
Linkedin https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

Reacties
https://youtu.be/9o68_tKEih4

Rutger Castricum maakt zich Zorgen om Kinderen Jandino Asporaat

Rutger Castricum bekommert zich Ontzettend om het Kroost van Jandino Asporaat. “Volgens mij heeft deze Man ook Kinderen. Daar maak ik me Veel Meer Zorgen over, Eigenlijk”, zegt hij.

Rutger Castricum en Jandino Asporaat
Rutger Castricum & Jsndino Asporaat (foto SBS 6)

Jandino Asporaat gelooft in Toe Nemende mate in Allerlei Complot Theorieën. De Cabaretier is Momenteel in Op Spraak van wege zijn Uit Spraken in de Podcast van een Controversiële Figuur. Daarin zegt hij te Twijfelen aan Zaken als de Maan Landing en de Aan Slagen op 9/11. Het Gevolg? Hij is in ’s Lands Best Bekeken Talk Show als Knetter Gek‘ Bestempeld.

Rutger Kritisch

Het lijkt er op, dat Jandino zich Toch Niet Helemaal Comfortabel voelt bij de Hoek. waar hij Nu In Gedrukt wordt. Als Tim Hofman hem op de Man vraagt, of hij Nou Wel of Niet gelooft in de Maan Landing en de Terreur op 9/11, geeft hij Namelijk aan de Lopende Band Ontwijkende Antwoorden. Dat vindt Trouw Columniste Emine Uğur Erg Laf.

Rutger Castricum stoort zich Ontzettend aan de Verontwaardigde Houding van Jandino, zegt hij in de talkshow HLF8. “Ik vind het Totale Waan Zin, dat je op kijkt als Mensen er Wat van Vinden op het Moment, dat je voor een Microfoon gaat Zitten en je Dergelijke Waan Zin verkondigt.”

Zorgen om Kinderen

Jandino heeft een Iet Wat Warrig Statement Online geplaatst, waar in hij aan geeft, dat hij Altijd zijn Eigen Mening zal blijven Uit Dragen. Hij begrijpt de Op Hef Niet “Waarom creëert mijn Vraag over de Maan Landing en 9/11 zo’n Storm, maar is het over de Twee Deling in Nederland en de Pijn van Gebroken Gezinnen door de Toe Slagen Affaire Muis Stil?

Wat vindt Rutger daar van? “Ja, dan gaat hij Nu een Column schrijven, dat het Heel Raar is, dat Mensen hem in een Hokje plaatsen. Ja, vind je het Gek? Volgens mij heeft deze Man Ook Kinderen. Daar maak ik me Veel Meer Zorgen over, Eigenlijk.”

Overigens is het Ook Op Vallend, dat Jandino zich In Eens zo’n Zorgen maakt over de Twee Deling in Nederland. Als je zijn Instagram Feed bekijkt, waar in hij pronkt met Dure Auto’s en Dure Vakanties, is daar Immers Weinig van te Merken.

Denk Beelden

HLF8 Gast Filemon Wesselink vindt het Wel Gek, dat Jandino Nu is Gecanceld voor Allerlei Gast Lessen op Scholen in Arnhem. “Je wist toch al dat hij dit Soort Denk Beelden heeft? Ja, Nu komt het in het Nieuws en gaan ze hem in Één Keer Af Boeken () Ja () Je ziet Ook Zo die Hele Carrière Zo Helemaal Kapot Gaan.”

Antoinnette Scheulderman heeft Daar Geen Moeite Mee. “Het is een Beetje sinds Corona Tijd, dat Sommige BN’ers zich Zo Ontmaskeren als een Volledige Wappie, hè? Daar is hij er Eentje van en Lange Frans en Doutzen. Allemaal Mensen, die de Meest Vreemde Taal zijn Gaan Uit Slaan. () Het is Heel Goed om te Benoemen dat dit Totale Bullshit, is die hij Uit Kraamt.”

Rutger “Het is Nergens op Gestoeld. Overigens, is dit Wel Jandino? Is dit Niet Wendy van Dijk Bij Voor Beeld?

Steun van Doutzen

Het is Geen Verrassing, dat juist Doutzen Één van de Weinige BN’ers is, die Jandino nu steunt. Zij zegt onder de Instagram Post van Jandino “Ik ben Dankbaar voor Mensen, zo als jij! Authentiek en een Groot Hart. 💫”

Andere BN’ers die Jandino steunen zijn Guido Weijers, Tim Douwsma, Fajah Lourens en Ellemieke Vermolen. Die laatste schrijft “Dankbaar voor mensen, zo als jij, die Op Staan en Wakker Zijn! Goed Gesproken! 💜

Statement

Het Statement van Jandino

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jandino (@jandinoasporaat)

https://www.instagram.com/p/CqU_XbqKCfh/

Media Courant vraagt zich af, wat vindt U?

Rutger Castricum Bezorgd om Kinderen Jandino Asporaat, Gaat dat Te Ver?

Media Courant, 29 maart om 07:45

https://www.mediacourant.nl/2023/03/rutger-castricum-maakt-zich-zorgen-om-kinderen-jandino-asporaat/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flavio+Pasquino
https://robscholtemuseum.nl/?s=BLCKBX
https://robscholtemuseum.nl/?s=Onafhankelijke+Journalistiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+zonder+Winst+Oog+Merk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Media+Courant
https://robscholtemuseum.nl/?s=HLF8
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jandino+Asporaat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hofi+Mango
https://robscholtemuseum.nl/?s=Doutzen+Kroes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Guido+Weijers
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tim+Douwsma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fajah+Lourens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ellemieke+Vermolen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johnny+de+Mol+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerard+Joling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gordon
https://robscholtemuseum.nl/?s=RTL
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rutger+Castricum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tim+Hofman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Emine+Uğur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Filemon+Wesselink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Antoinnette+Scheulderman
https://robscholtemuseum.nl/?s=9/11
https://robscholtemuseum.nl/?s=Maan+Landing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moon+Landing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Toe+Slagen+Affaire
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twee+Deling+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Tijd