BLCKBX – Booster Nabeschouwing Persconferentie met Wim Hof AKA The Iceman!

Zo kan het ook, kijken jullie mee (foto YouTube)

LIVESTREAM Booster Nabeschouwing Persconferentie met Wim Hof AKA The Iceman!

Live gestreamd 26 november 2021

BLCKBX

Booster Nabeschouwing met Wim Hof AKA The Iceman! vrijdag 26 november 20:00 uur LIVE op blckbx.tv

16 november 2020 interviewde Programmamaker Flavio Pasquino “The Iceman” oftewel Wim Hof over het Immuunsysteem, onze Geestelijke Controle over het Lichaam en de Dubieuze Rol van Big Farma en onze Overheid in deze  Crisis.

Intussen

Wat is er In de Tussentijd een Hoop Gebeurd. Een Jaar Verder en we zijn Helemaal Niks Opgeschoten met de Loze Beloftes van onze Leiders. Alleen als er een Vaccin is zijn we Veilig en kunnen we Terug Naar ons Oude Leven. Nou we weten inmiddels Hoe dat Fabeltje een Stille Dood Sterft. De Boosters worden al Gepromoot vanuit de Europese Unie, want anders is je Green Pas straks Verlopen. De Ziekenhuizen liggen Vol met Gevaccineerde Mensen en toch blijven onze Demissionaire Leiders grijpen naar Oude Middelen, Meer Vaccins, Lockdowns, Strengere Maatregelen en Uitsluiting van de Mensen, die Vertrouwen op het Eigen Immuunsysteem.

Booster

Vrijdag 26 november kunnen we weer rekenen op een Persconferentie. Maar jullie kunnen ook rekenen op een Nabeschouwing met Veel Interessante Gasten, waaronder Wim Hof. Hij komt speciaal langs om ons een Echte Booster te geven met Levensenergie, Geestelijke Kracht, Positiviteit en Vertrouwen, Vertrouwen op Je Eigen Lijf.

Wim Hof

Vrijdag 26 november kun je dus LIVE Kijken naar de Nabeschouwing, waarbij de Presentatie in handen is van Stefan Noordhoek. Maar ook Flavio Pasquino is van de Partij, samen met Wim Hof en Vele Andere Interessante Gasten, rond de Klok van 20:00 uur, op blckbx.tv.

Waar kun je Het Zien?

Je kunt onze Stream bekijken via onze Website http://www.blckbx.tv, waar we Diverse Opties aanbieden. Mocht één van de Streams dus wegvallen, omdat Big Tech ingrijpt, dan zul je Meerdere Alternatieven vinden op onze Site.

Onderstaande Link is de Uitzending met Wim Hof, die op 16 november 2020 Reeds is Getoond op ons Kanaal.
https://www.blckbx.tv/videos/wim-hof-over-macht-body-en-mindcontrol-en-gezondheid?rq=wim+hof

Dit zijn de Eerdere Nabeschouwingen die we maakten op respectievelijk 2 en 12 november jongstleden.

Nabeschouwing 2 november 2021

Nabeschouwing 12 november 2021

Jij kan helpen met een Donatie maar ook door deze Video te delen op Sociale Media en of via Whatsapp, Telegram, Signal, Messenger, What Ever. als de Video maar Zo Veel Mogelijk Mensen Bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?
Twitter https://twitter.com/blckbxnews
Telegram https://t.me/blckbxtv
Facebook https://www.facebook.com/blckbxnews
Instagram https://www.instagram.com/blckbx.tv

Reacties
https://youtu.be/dDBp4hQ4U0Y

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=BLCKBX
https://robscholtemuseum.nl/?s=Flavio+Pasquino
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stefan+Noordhoek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wim+Hof
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Iceman
https://robscholtemuseum.nl/?s=Persconferentie

1 Comment

  1. Jacques van Velzen 27 november 2021 op 16:02

    Het toeval wil dat ik iemand leerde kennen ergens in 88 of 89 van de vorige eeuw. Ik was een tamelijk onhandelbare puber die door veel misstanden in de jeugdzorg op 15 jarige leeftijd terecht kwam in het sociaal pension van een middelgrote stad in Noordholland. Er was een aardige man die net uit Spanje in ons land was beland. Ik ging dagelijks met hem mee, op zonnige dagen zwemmen in het park. Vlak bij een afvalcentrale was ook een groot water. Ondanks de grote waarschuwingsborden over verboden te zwemmen vanwege vuil water, trokken we daar niks van aan. Hij vertelde me dat het allemaal tussen je oren zit. En dat je met je gedachten alle virussen buiten de deur kon houden. Ik heb het over het jaar 1988 of 89. Hij had een fantastische manuscript geschreven met alles over yoga.
    Hij heet Wim Hof.
    Ik vind het prachtig om te zien hoe ver hij is gekomen.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.