Binnenlands Bestuur – CDK REMKES BESCHIKBAAR VOOR TWEEDE TERMIJN

Commissaris van de Koning in Noord-Holland Johan Remkes stelt zich beschikbaar voor een tweede ambtstermijn. Dat heeft hij dinsdag aan minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk laten weten. De VVD’er Remkes was van 2002 tot 2007 zélf minister op dat departement.

Genoegen
‘Graag zet ik mij de komende periode in voor de mooie en sterke provincie Noord-Holland en haar inwoners’, aldus Remkes. In een brief aan Provinciale Staten zegt hij ‘met veel genoegen terug te kijken’ op zijn eerste ambtstermijn. Het is nu aan Provinciale Staten om en herbenoemingsprocedure in gang te zetten, meldt de provincie dinsdag. (ANP)|

Binnenlands Bestuur, 28 oktober 2015

Reacties:

Door Boris op 29 oktober 2015 15:32
Geen idee? Wie is dat en wat doet hij?
Baan moet toch vervuld, dus laat m maar zitten.

Door P. Pluim op 29 oktober 2015 12:25
Deze regent, die vroeger tijdens zijn ministerschap Binnenlandse Zaken al zoveel fouten heeft gemaakt bij het doordrukken van gemeentelijke herindelingen, verdient geen tweede termijn. Het probleem bij dit soort mensen is, dat zij nog denken dat zij het goed doen en onmisbaar zijn, terwijl het tegendeel waar is. Laat de jongeren ook eens aan bod komen en laat hem via de achterdeur in stilte verdwijnen.

http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/cdk-remkes-beschikbaar-voor-tweede-termijn.9498625.lynkx