Bart van Well Foundation – MICHA KAT WAS EERSTE JOURNALIST, DIE VERLEDEN VAN BART VAN WELL OP TEKENDE

Bart van Well (foto YouTube)

Bart van Well (foto Telegram)

Bartje Lacht, Bartje-Huilt (foto Freedom fo All ❤️)

Micha Kat (onderzoeksjournalist)

Micha Kat, de Onderzoek S Journalist (foto Bart van Well Foundation)

MICHA KAT WAS DE EERSTE JOURNALIST, DIE HET VERLEDEN VAN BART VAN WELL OP TEKENDE

Micha Kat, Onderzoek S Journalist, kreeg Vandaag, 14 september 2022, in Nederland te horen dat hij Drie  Maanden Extra Gevangenis Straf krijgt voor het Exposen van de Waarheid!

Omdat Micha Eerder Top Ambtenaren mede expooste, waar onder Jaap van Dissel, die volgens Joost Knevel zich Schuldig heeft gemaakt aan Satanische Rituelen in Bodegraven.

Wilt U Micha Kat een Kaartje of Brief met Fijne Woorden toe zenden?

Post Adres

Penitentiaire Inrichting Krimpen Aan Den IJssel
|Ten Aanzien van Micha Kat
Detentie 8079666
Van der Hoopstraat 100
2921 LD  Krimpen aan den IJssel

Steek Micha Kat een Mooi Hart onder de Riem 💖

In het Onder Staande Artikel kunt U het Verslag, Nep Nieuws lezen Wat over Micha Kat door de Om Gekochte Media werd Gepubliceerd. Uiteraard hebben zij de Bericht Geving geschreven van uit hun eigen Zien S Wijze, om daar mee de Club Hoog Geplaatsten, Daders, te kunnen Beschermen. Zo dat zij de Dans als Dader Weer kunnen Ontspringen.

De Bevolking weet Inmiddels Beter, dat het Verhaal Heel Anders in elkaar steekt.

RTL Nieuws schreef het Volgende over Micha Kat

Complot Denker Micha Kat blijft Drie Maanden Langer Vast zitten. Dat heeft de Recht Bank Den Haag Vandaag Besloten. Kat wordt Verdacht van Opruiing, zo zou hij hebben Op Geroepen RIVM Directeur Jaap van Dissel te Ontvoeren en te Bedreigen.

Kat wordt Ook Verdacht van Opruiing tot Geweld tegen de Gemeente Bodegraven Reeuwijk. Via het Online Platform Red Pill Journal verspreidde hij Samen met Mede Complot Denkers Wouter Raatgever en Joost Knevel Ongefundeerde Verhalen over Vermeende Satanische Pedo Net Werken en Rituele Kinder Moorden in Bodegraven.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5333229/complotdenker-micha-kat-nog-eens-drie-maanden-langer-vast

Wij laten U Beide Versies van het vVrhaal onderzoeken. Wij doen Graag aan Hoor en Weder Hoor, zoals het behoort toch? Daders van Seksueel Misbruik ontkennen alles of stappen in de rol van slachtoffer. Daarom publiceren wij alles in een artikel, zodat U zelf een oordeel kunt vormen. Bekijk en beluister zelf hieronder de video en andere video’s met het tegengeluid, gezien vanuit de slachtoffers van seksueel misbruik.

Vanaf de Vijfde Minuut  wordt over Bart van Well gesproken in de Onder Staande video.

https://rumble.com/vhy241-live-20.00-oclock-red-pill-journal-joost-en-wouter-2-juni-2021.html

Overige video’s RED PILL JOURNAL
https://rumble.com/user/MH20

VAN DISSEL MOET ZICH VOOR DE RECHT BANK VERANTWOORDEN!

Nadat eerder dit jaar al aan het licht kwam dat de Heer Van Dissel corrupt heeft gehandeld door te rommelen met OMT-adviezen en -notulen, zijn er afgelopen week een aantal nieuwe beschuldigingen van corruptie aan zijn adres bij gekomen, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD). “Zo zou hij volgens diverse media ruim zeven ton hebben ontvangen van de door de Staat gefinancierde Stichting Open Nederland.”

“Wij willen dat hier de onderste steen boven komt. Daarom verzoeken wij om een debat met de minister van VWS en, heel belangrijk, wij willen voorafgaand aan dat debat een overzicht van alle transacties die hebben plaatsgevonden van en naar die Stichting Open Nederland,” vervolgde Van Meijeren.

Van Meijeren kreeg alleen (voorwaardelijke) steun van Wybren van Haga, de PVV en BBB. Eén voor één kwamen de Kartel Partijen naar de Microfoon om hun Afschuw uit te spreken over het Verzoek.

 https://www.ninefornews.nl/gideon-van-meijeren-wil-debat-over-corruptiebeschuldigingen-van-dissel-zo-reageerden-de-kartelpartijen/

Bart van Well (kroongetuige Rolodex-onderzoek en Demmink-zaak) zit sinds 06-09-2022 in een forensich psychiatrisch centrum in Poortugaal

Bart van Well zat reeds bijna een jaar in de gevangenis, (vanaf september 2021), alvorens Bart werd doorgeplaatst naar een forensisch psychiatrische kliniek, waar Bart behandeld gaat worden voor zijn PTSS die hij eerder opliep door trauma’s in zijn jeugd en verdere leven.

Micha Kat wachtte lange tijd in de Noord Ierse gevangenis voordat hij uiteindelijk aan Nederland werd uitgeleverd. Micha verbleef reeds bijna een jaar in de Noord-Ierse gevangenis.

Demmink en vele andere topambtenaren (pedo’s) lopen nog steeds vrij rond in Nederland. We leven in een omgekeerde wereld. Daders van seksueel misbruik lopen nog steeds vrij rond in Nederland en onderzoeksjournalisten (klokkenluiders) en slachtoffers van seksueel misbruik en/of satanische rituelen (zo ook eerder Joost Knevel) belanden in de gevangenis of kliniek.

In Nederland kan dat allemaal, omdat we met Onbeschermde Eenlingen (Slacht Offers) te maken hebben en niemand tot heden iets kon of wilde ondernemen tegen de Macht van Huurlingen, Politie en omgekochte rechters) van de corrupte organisatie wat Staat der Nederlanden heet, geleid door Mark Rutte en zijn Companen.

Spraak Bericht, Micha Kat 23 augustus 2022

https://t.me/UpdatesJoostWouterMicha/952

Spraak Bericht, Micha Kat 24 augustus 2022

https://t.me/UpdatesJoostWouterMicha/957

Bart van Well heeft op 24 augustus 2022 Beide Spraak Berichten van Micha Kat beluisterd, toen Bart belde vanuit de Gevangenis. Bart is dus op de Hoogte!

Micha Kat tekende in 2011 de Verklaring op van Bart van Well

Deze Verklaring kunt U Hier Onder lezen.

Verklaring Bart van Well

Onderstaand Artikel werd in 2011 gepubliceerd op Klokkenluider Online, de Eerdere Website van Micha Kat, de Onderzoek S Journalist.

JORIS DEMMINK MISBRUIKTE KINDEREN SAMEN MET PRINS CLAUS IN DE KELDER VAN FRITS SALOMONSON * GETUIGE SLACHT OFFER LEGT GEDETAILLEERDE VERKLARING AF TEGEN KLOKKENLUIDERONLINE * WE ZIJN BEREID DE NAAM VAN DE GETUIGE TER KENNIS TE STELLEN VAN HET LANDELIJK PARKET

Hieronder volgt een transcript van aantekeningen gemaakt door Micha Kat van een interview gehouden op zondag 16 januari 2011 te Hellevoetsluis. De identiteit van de bron is bekend bij deze site en kan worden onthuld aan het Landelijk Parket als het OM toezegt de bron te respecteren in zijn rechten.

De bron heeft ook schriftelijk bewijs gegeven voor zijn eminente status in het dossier-Demmink door ons een briefje te geven met twee 06-nummers van ‘Leen en Ben’, leden van de Rijksrecherche die eind jaren ’90 betrokken waren bij het Rolodex-onderzoek.

Tevens blijkt het belang van de bron uit het feit dat hij heeft bewezen de bron te zijn van een explosief artikel dat op 7 december 2004 werd gepubliceerd op Kleintje Muurkrant over een pedo-bar in de Amsterdamse Paardenstraat (de ‘Festival Bar’) waar mensen als Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kinderen verkrachtten. Kort na de publicatie van genoemd stuk werd deze bar gesloten. Hier vindt u de tekst van dit artikel. Hieronder de explosieve verklaring van deze bron zoals opgetekend in de agenda van Micha Kat.

Ik ben een anonieme getuige in het Rolodex-onderzoek (1998). In 1999 zou ik meedoen aan het Leidsch Cabaret Festival. Dat werd mij toen verboden door CID Kennemerland. Ik ben nu opgenomen in het Delta Ziekenhuis in Hellevoetsluit wegens depressie. Ik zit aan de medicatie. Mijn behandelend psychiater is Lionel Nurmohemmed.

In de tijd van het Rolodex-onderzoek sprak ik met de rechercheurs Leen en Ben (geeft een oud briefje met de tekst: Leen & Ben; 06-53443401 (Leen); 06-53 (3?) 68191 (Ben)) van CID Kennemerland. De OvJ in charge was mevr. van Luijn. Ik ben in de martelkamer geweest van Frits Salomonson op de Keizersgracht 497. Daar ben ik misbruikt door Karel Maasdam. Deze is veroordeeld met name op basis van mijn verklaringen.

Ik heb ook verklaard tegen Arthur Tukkers en ‘Ducedo’, de codenaam van Charles Geerts. Ook heb ik verklaard tegen ‘Duitse Willy’, een ronselaar van Lothar Glandorf. Ik ging met Ger van Roon naar Worclaw in Polen. Ik was toen 15. Hij werkte op een universiteit. Ik werd in een auto met prive-chauffeur naar zijn appartement gereden in Amsterdam-Noord. Daar heb ik ook Joris Demmink ontmoet. In dat appartement ben ik misbruikt. Ik heb Demmink ook ontmoet in de Amstel Club in de Paardenstraat. Ik schreef daarover een stuk op stelling.nl [Kleintje Muurkrant]. Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kwamen daar ook. Kort daarna is die tent gesloten. Je kunt het gerust de ‘Nederlandse Pinokkio Bar’ noemen.

Een andere bar van belang is de Festival Bar, ook wel de Cupido Bar genoemd. Ger van Roon kwam daar ook. Dus ik heb Demmink op twee plaatsen ontmoet: bij van Roon thuis en in die Amstel Club. Waarschijnlijk ook nog in de club op de Insulindeweg 106. Hoe ik weet dat het om Joris Demmink gaat? Gewoon: het brilletje, het is een viezerik. Hij wilde vieze, extreme dingen in bed. Men sprak hem aan met Joris. Marc Dutroux heb ik twee keer ontmoet. Hij kwam langs op de Insulindeweg [dit is ondermeer bevestigd in publikaties in Die Welt, hier na te lezen]. Ik heb nu drie dochters van 7, 4 en 2 jaar. Het kindermisbruik door het pedo-netwerk moet stoppen.

Ik zat vanaf mijn 15e jaar in het circuit. In het pretpark De Eemhof werden films gemaakt. Daar huurden ze dan twee appartementen. Ik ben op mijn 15e weggelopen van huis. Mijn vader was een alcoholist. In Amsterdam ben ik opgepikt door Arthur Tukkers die werkte voor Ducedo. Ik ben naar zijn huis gebracht op de Oude Schans 53. Daar kreeg ik drugs en pillen. Na korte tijd moest ik met Maasdam mee naar de Festival Bar. Ik herhaal hier dat Joris Demmink mijn heeft misbruikt in Amsterdam Noord bij Ger van Roon thuis.

In 2000 heb ik uitgebreid verklaard aan de NOS, aan Lex Runderkamp en Robert Bas. De NOS heeft mijn verklaringen in een kluis. Ik ben ook naar de kelder gebracht van Frits Salomonson en daar misbruikt. Daar heb ik Prins Claus ook gezien. Ik heb daar ook mensen gezien die later spoorloos zijn verdwenen.

Demmink had vooral anale seks met jonge jongens. Het is een machtswellusteling. Hij is SG geworden omdat hij belastend materiaal heeft over Claus dat is opgenomen bij Salomonson. Ik ben bereid dit voor de camera te verklaren. Mijn advocaat is M. de Witte, maar hij heeft niets voor mij gedaan. Hij zou diverse aanklachten indienen, ook tegen Demmink. Ook voor het lekken van opsporings-informatie. Robert Bas van de NOS heeft me gekoppeld aan de Witte. Over de NOS wil ik nog een ding zeggen: Hans Laroes is ook chantabel.

Ik werd in een zwarte auto naar het huis gereden van Salomonson. Daar was veel marmer. Een hele grote woonkamer. Rechts naar beneden ging een trap naar het sousterrain. Daar hingen mutsen van leer, zwepen, dildo’s en kettingen, van alles. Ik ben daar een keer geweest. Ik heb prins Claus daar gezien. Ik was onder invloed van middelen en ben daar gepenetreerd. Demmink heeft contacten met buitenlandse veiligheidsdiensten. Hij heeft deze het materiaal van Claus toegespeeld.

Mijn vizier staat op scherp. Ik heb goede dekking want mijn vriendin is Surinaamse en heeft hechte banden met Desi Boutserse. Toen ik 18 werd ben ik met mijn eerste vriendin gevlucht naar Tiel. Eerder was ik ook al gevlucht, naar Posterholt. Daar zat ik een tijd bij een boeren gezin.

https://www.boublog.nl/2017/09/10/seksueel-geweld-en-bart-van-well/

BART VAN WELL IS DE ANONIEME BESCHERMDE KROON GETUIGE VAN HET ROLODEX ONDERZOEK EN GETUIGE IN DE DEMMINK ZAAK !!

Slacht Offers van Seksueel Misbruik zitten Gevangen of in een Psychiatrische Kliniek en de Daders van Seksueel Misbruik lopen Nog Steeds Vrij Rond in Nederland!

Ra Ra! Hoe kan Dat?

In Nederland kan Dat en gebeurt Dat, als of het de Normaalste Zaak is van de Wereld.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image