Barracuda – The Daltons

Heel Nederland in Shock!!!! (foto Barracuda)

The Daltons

Naast Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat blijkt nu ook Hans Meyer reeds op 13 september Opgepakt te zijn wegens Bedreigingen, zo onthulde Micha Kat is een Telefonische Update vanuit de Gevangenis. Hetgeen hier wordt bevestigd. Waarmee The Daltons compleet zijn.

Onduidelijk is of dit verband houdt met het Red Pill Journal, dat het Viertal tot begin dit jaar maakte. Naast Jaap van Dissel zou Meyer ook iets onaardigs hebben gezegd over Hugo de Jonge. Begin december moet de Tamme Vogelhandelaar in elk geval op een Regie Zitting verschijnen. In Welke Gevangenis Hij Zit Is Niet Bekend.

Het Red Pill Journaal is voortgekomen uit een Samenwerking tussen Dominee‘ Meyer en de Niet Minder Gelovige Raatgever. Later voegden Knevel en Kat zich bij het Tweetal, eerst nog onder de Noemer van Wees de Weerstand. Het duurde niet lang, of Kat begon de Uitzendingen te Domineren met QAnon Complotten.

Tot ergernis van Meyer, die in januari tot de Conclusie kwam, dat QAnon een Grote Misleiding was en het daar niet meer over mocht gaan. ‘Gaandeweg Dreigt de Focus te Verspringen van het Goede Nieuws van Jezus Christus naar het Slechte Nieuws van de Wereld,’ aldus Hans, waarmee de Breuk een Feit was.

Hans Zwoor Niet Alle Complotten Af. Op zijn Eigen Site bleef het gaan over 9/11 en het Corona Vaccin. ‘Er bestaat Geen ‘Corona Killer VirusPunt uit,’ schreef Hans. Maar YouTube Video’s werden Wegens Censuur Niet Meer Gemaakt. ‘Wij hebben YouTube Ontslagen,’ besloot Hans.