Barracuda – Micha Kat geeft Verzet op

EasyJet (gif tenor.com)

EasyJet (gif Twitter)
EasyJet (gif tenor.com)

EasyJet (gif xhamstervideo.info)
EasyJet (gif tenor.com)xx
EasyJet (foto Gfycat)

Micha Kat geeft Verzet op

Micha Kat heeft Er In Eens Vrede Mee, dat hij Als Nog wordt Uitgeleverd aan Nederland en stapt Vermoedelijk binnen Enkele Weken al op het Vliegtuig, zo meldt hij aan Rob Scholte.

De Belangrijkste Overweging is, dat Kat bij Hoger Beroep Mogelijk Nog Maanden in een Ierse Cel moet blijven zitten, al moet hij toe geven, dat hij Geen Idee heeft wat hem in Nederland te Wachten staat.

Want ook in Nederland zal Kat in Voor Arrest komen te zitten, al is de Kans Groot, dat hij bij Veroordeling Gelijk het Huis van Bewaring mag verlaten, want Kat heeft Inmiddels toch Al Aardig Wat Maanden in de Poet gezeten.

Een Andere Overweging is, dat Kat Aanwezig kan zijn bij de Micha Claim. Die Claim draait om de Voormalige Vice President van de Haagse Rechtbank Hans Westenberg, die Kat een Schade Vergoeding zou moeten Betalen.

Vanaf het Moment, dat Kat in 2018 een Piep Klein Succesje boekte met een Tussen Vonnis tegen Westenberg, waarbij de Rechter niet wilde uit sluiten dat Kat door de Affaire Schade had geleden, droomde Kat zich Al Rijk.

Een Poging om Al Vast een Half Miljoen te Toucheren bij de Raad voor de Rechtspraak, die Westenberg had bij gestaan, strandde Voor Tijdig. EDe Rechtbank veegde de Claim Ook Al van Tafel. Geld Vordering in Kort Geding is ‘Alleen Toewijsbaar als het Bestaan van deze Vordering Voldoende Zeker is.’

Het Hof twijfelde in Hoger Beroep aan het Causaal Verband tussen het Handelen van Westenberg en de door Kar Gestelde Inkomen en Reputatie Schade. Kortom na Vrijlating zal Kat Vermoedelijk als Vakken Vuller zijn Centen moeten Verdienen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image