Barracuda – Ik ben Micha Kat, Wat is uw Naam?

Ik ben Micha Kat, Wat is uw Naam?

Micha Kat, die Vast Zit voor Diverse Zaken, verbrak Vandaag zijn Radio Stilte. Letterlijk. Hij schreeuwde Vanochtend Zo Hard in de Recht Bank in Den Haag, dat de Rechter hem wilde Verwijderen. ‘Ik ben Micha Kat, Wat is Uw Naam? Ik Weiger voor een Anonieme Rechter te Staan.’

Vervolgens wilde Kat Volgens het AD Per Se een Boek Bespreken, Waar in Van Alles en Nog Wat zou Staan Wat zijn Gelijk zou Aan Tonen. Ook Daar had de Rechter Geen Zin In.
Kat’s Voor Lopige Hechtenis wordt Dus Gewoon Verlengd. Hij weigert zich In Tussen Psychisch te laten Onder Zoeken en begon Over een Miljoen Schade Vergoeding. De In Houdelijke staat Gepland op 28 maart. Tot die Tijd mag Kat Ook Niet Communiceren met zijn Goede Vriend Rob Scholte. Die heeft een Contact Verbod.

Van Fantast Wim Visscher gaat we Waarschijnlijk Ook Minder Horen. Die wist Enkele Weken Geleden Nog te Vertellen, dat Joseph Biden zou worden Gearresteerd. Als het Dan Niet Gebeurt, Wat Stee Vast het Geval is met Wim, die Iedere Kul op Internet Serieus Neemt, gaat hij Gewoon Weer Over op de Orde van de Dag.

Na Zo Veel Hilarische Missers is er Natuurlijk Geen Mens Meer, die Hem Nog Serieus Neemt. Laat Staan Donaties stuurt. Maandag onthulde Wim, dat hij ‘HelaasVan Af januari Moet Werken, want de Hypotheek moet Betaald en Er komen Te Weinig Donaties Binnen. Twee Duizend Euri per Maand wil Wim van ‘Bedrijven‘. Maar Wat die Daar Voor Krijgen blijft Duister. Wim heeft de Op Roep van de  Weer Omstuit Verwijderd, Kennelijk om dat hij Breed Uit werd Af Gezeken op Twitter.

Barracuda, dinsdag 13 december 2022