Babette Bouwman – Praat mee: Moeten we Kinder Bij Slag vervangen door Kinder Belasting?

Praat Mee: Moeten we Kinder Bij Slag vervangen door Kinder Belasting?

Als het aan Schrijver en Activist Katinka Simons ligt, Vervangen we Kinder Bij Slag Zo Snel Mogelijk door Kinder Belasting. Dat is volgens haar Immers dé Op Lossing om het Klimaat Probleem Aan te Pakken, waar bij ze Lezers wijst op de Recente Hitte Records, Bos Branden en Smeltende IJs Kappen. Ben jij het met haar Eens?

Vind jij, dat Kinder Bij Slag Vervangen moet worden door Kinder Belasting om de Bevolking Groei te Remmen?

In haar Wekelijkse Column voor Het Parool pleit Schrijver en Activist Katinka Simons voor het In Voeren van Kinder Belasting. Onder haar Pseudoniem ’Tinkebell’ legt ze uit Hoe dit de Snelle Bevolking Groei kan Remmen, wat het Klimaat ten Goede zou Komen. Dit is dan Ook de Reden, dat Simons zich Bijna Tien Jaar Geleden liet Steriliseren.

Te Veel van Alles

„De Oorzaak van Bjjna Alle Ellende op deze Aard Bol ligt in het Te Veel”, schrijft een Gefrustreerde Simons. „We Consumeren Te Veel. We Produceren Te  Veel. We stoppen Te Veel Dieren bij Elkaar. We delven Te Veel Grond Stoffen. We stoten Te Veel Rot Zooi uit. We Leven met Te Veel Mensen Hutje Mutje op elkaar.”

Minder Vlieg Vakanties gaan dat Niet Op Lossen, Stelt ze Cynisch. „Als of dat Al dat Andere Ook maar een Béétje zou Compenseren. Nee, het Meest Logische Antwoord is Simpel en Effectief. Namelijk, Veel), Minder Mensen. Wie zich Niet Voort Plant, zet Geen Nieuw Individu, of een Reeks Er Van, met een Eigen Voet Af Druk op deze Aard Bol. In Andere Woorden, Je Persoonlijke Bij Drage aan Al het Te Veel op deze Planeet is het Kleinst zonder Reproductie.”

In Kinder Bij Slag kan ze zich dan Ook Niet vinden. „Het is In deze Tijd van de Gekke, dat we met Belasting Geld het Ontstaan van Meer Mensen op deze Aard Kloot Co Financieren. Zéker Hier in Europa, waar de Voet Af Druk van Personen tot de Grootste ter Wereld Behoort en Zelfs Nog Steeds Groeit.”

Bekijk Ook
Hoe kleed je je Kinderen Milieu Bewust?
Stéphanie (40) ’Jaren Lang was ik Bewust Kinderloos, Nu is dit Veranderd

Schadelijk

Al Hoe Wel Simons’s Pleidooi op Sociale Media Erg Kritisch wordt Ontvangen, lijkt Eerder Onder Zoek van de Universiteit van Lund in Zweden haar Uit Spraken Juist te Onder Steunen. De Onder Zoekers stellen Hier In namelijk, dat het Krijgen van Kinderen in der Daad Erg Schadelijk is voor Onze Planeet.

Als Wereld Wijd Ieder Stel Één Kind Minder zou hebben, zou dat Al Zo’n 58,6 Ton C02 Equivalent per Jaar Schelen. Of te wel, het zou de Hoe Veelheid Broei kKas Gassen, die Bij Dragen aan de Op Warming van de Aarde Drastisch Verminderen.

Praat Mee

Wat vind Jij? Is het een Goed Idee om de Bevolking Groei te Remmen middels Kinder Belasting? Of zie jij daar Geen Nood Zaak in en wil je dat Kinder Bij Slag Gewoon blijft Bestaan? Laat het Ons Weten en Praat Mee via onze Facebook Pagina!

Reacties op Twitter

Volgens Nienke moeten we Ons Eerder Druk Maken over de Vergrijzing.
Heleen denkt, dat het Effectiever is om Duur Zaam Gedrag te Belonen.
Karin stelt een Tussen Weg voor.

Meer VROUW

Wil je Niets van VROUW Missen? Speciaal voor de Trouwste Lezeressen Versturen we Elke dag een Mail met al onze Dagelijkse Hoogte Punten. Abonneer je Hier. Verder kun je ons Natuurlijk op de Voet Volgen op TikTok, Facebook en Instagram.

Maak jij Iets Bij Zonders mee en Wil je Dat met Ons Delen?

Stuur dan een Berichtje.

De Telegraaf, 3 augustus 2023in Praat Mee

https://www.telegraaf.nl/vrouw/407636186/praat-mee-moeten-we-kinderbijslag-vervangen-door-kinderbelasting

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Babette+Bouwman
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tinkebell
https://robscholtemuseum.nl/?s=Katinka+Simons
https://robscholtemuseum.nl/?s=Climate+Change
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hitte+Record
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bos+Brand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Smeltende+IJs+Kappen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Voet+Af+Druk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kinder+Bij+Slag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kinder+Belasting