Azijn – Politie Uden pleegt Mis Daden bij Ontruiming Bea (van Kessel) + Vitali Feiten – Politie Uden pleegt Mis Daden bij Ontruiming Bea (Mag Dat Wel?) (2)

Politie Uden pleegt Mis Daden bij Ontruiming Bea (van Kessel)

Gepubliceerd 19 jun 2014

Azijn

De Dag, voor dat Bea’s Huis Ontruimd zou worden, ontdekte ik, dat het Huis door de Koper, die een Onder Handse Bieding had Gedaan zonder Veiling, Al was door Verkocht aan een Belgisch Advies Bureau Kagee BVBA. Boven dien bleek het Ontruimings Bevel Niet Getekend te Zijn door een Nederlandse Rechter, maar door een Notaris. Bij Na Vraag bij de Belgische Kamer van Koop Handel bleek het Belgische Advies Kantoor voor 99% In Handen te Zijn van de Nederlandse Vast Goed MaatschappijFe.BE Holding BV“. De Directeur daar van heeft de Nederlandse Grond Wet Om Zeild door deze Belgische Constructie te Gebruiken voor de Aan Koop van het Huis. De Bestuurlijke Dwang bij Ontruiming was Enkel in de Koop Acte Bepaald volgens Belgisch Recht. Volgens Nederlands Recht had Bea door de Koper Gedagvaard moeten worden voor een Nederlandse Rechter. Door Gebruik te Maken van de Belgische Om Weg kon Bea zich Niet bij de Rechter verweren tegen de Onrechtmatige Onder Handse Executie Verkoop door de RABOBank. Het Gebruik van een Dergelijke Constructie om Nederlanders hun Recht op Verweer te Ontnemen is volgens het Wet Boek van Straf Vordering Strafbaar met een Categorie 5 Gevangenis Straf, Levens Lang. De Ontruimende Agenten Weigerden het Over Handigde Bewijs Materiaal Hier Van te Onder Zoeken en gingen Gewoon Door met de Ontruiming, waar door zij Mede Plichtig werden aan een Mis Drijf. Boven Dien over trad de Politie Uden de Polietie Wet Artikel3 en de Gerechts Deur Waarder, die Eerder een Valse Aan Gifte tegen Bea deed, Over Trad Tevens Artikel 3.ii.a van de Gerechts Deur Waarder Wet. Bea is Gearresteerd om dat zij van de Gerechts Deur Waarder het door de Nederlandse Rechter Uit Gevaardigde Ontruimings Vonnis wilde In Zien, Het Geen de Gerechts Deur Waarder weigerde, om dat een Dergelijk Vonnis Niet Bestaat. Er is In Middels Aan Gifte Gedaan bij de Marechaussee tegen de Politie Uden.

Reacties
https://youtu.be/phuAzpY0BCE?si=gkjEGHV83CI3T6tG

Politie Uden pleegt Mis Daden bij Ontruiming Bea (Mag dat Wel?) (2)

Gepubliceerd 25 jun 2014

Vitali Feiten

http://vitalifeiten.nl/

Hier zijn de Ruwe Ongeknipte Beelden, die Michel | Angelo en een Behulp Zame Onder Steunster, heeft Gefilmd op 19 juni, zijn Verjaar Dag, die Anders liep dan Verwacht.

Magda had Sterke Bewijzen, dat de Ontruiming Illegaal zou zijn , als het in Nederland Om Waarheid zou gaan, zou het een Gezellige Dag zijn Geweest, maar Politie Uden koos voor de Criminelen en heeft zich Mede Plichtig Gemaakt en Erger. de Sloten MakerIdem.

Ook was er Geen Officier van Justitie Aan Wezig () Schokkende Beelden, maar Werkelijkheid.

Nederland Politie Staat In Op Dracht van de Banken.

Hup Holland Hup.

http://vitalifeiten.nl

Deur Waarder Johan van Ras & Joost Hanegraaf

Kantoor Adres
Mierloseweg 138
5707 AS Helmond

Post Adres
Postbus 229
AE Helmond

Telefoon 0031 492 522196
Fax 0031 492 523732

Reacties
https://youtu.be/Ih_kqHOsGSI?si=-2OAheVLBN_0l6ey

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Azijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vitali+Feiten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bea
https://robscholtemuseum.nl/?s=Magda+Wel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bea+van+Kessel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mag+Dat+Wel?
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+van+Ras
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Hanegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politie+Uden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mis+Daad+bij+Ontruiming
https://robscholtemuseum.nl/?s=Helmond
https://robscholtemuseum.nl/?s=Uden