Arthur Blok – De Absurditeit en Gevaren van de Woke Agenda: Genoeg = Genoeg

De Absurditeit en Gevaren van de Woke Agenda: Genoeg = Genoeg

Een Radicaal Linkse Agenda wordt Soepeltjes Uit Gerold over de Westerse Wereld. Aan Ons Op Gedrongen door een Uiterst Politiek Correcte Beweging, die de Grote Meerderheid het Zwijgen op legt om de Minderheid Niet te Beledigen. Censuur van Kinder Boeken, Verwijderde TV Shows, Films en Perverse Seksuele Voor Lichting op Basis Scholen. Een Uit Voerende Selectie van het ‘Nieuwe Normaal’, Aan Geboden door het Censuur Bevrijdings Team van de Wakkere Menigte. Houd er Rekening mee, dat ze Ook voor Jou zullen komen.

Als ze je Niet tijdens het Leven kunnen Raken, doen ze dat Wel tijdens je Dood. Zo als Bewezen door de Recente Belachelijke Censuur van het Werk van Roald Dahl, Één van ’s Werelds Meest Succes Volle Kinder Auteurs aller Tijden.

Oompa Loompa’s werden Kleine Mensen in Plaats van Kleine Mannen, en ‘Jongens en Meisjes’ werden Vervangen door de Sekse Neutrale Term ‘Kinderen’. Voor Naam Woorden, zo als ‘Hem’ en ‘Zijn’, werden Om Getoverd naar ‘Zij’ en ‘Zijn’.

De Drang om Taal Gebruik te Veranderen om er Voor te Zorgen, dat Geen Enkele Ziel op Aarde Beledigd zou kunnen Zijn door Alles Wat ze Zien of Horen, gaat Veel te Ver. Roald Dahl draait zich Nu Vast om in zijn Graf.

Laten we Ook het Stille Aan Passen van de BBC Archieven van Klassieke Radio Komedies om Politiek In Correcte of Racistische Grappen te Verwijderen, Niet Vergeten, of het Verwijderen van Af Leveringen van  TV Shows, zo als John Cleese’s Fawlty Towers, Little Britain en het Her Classificeren van Films, zo als Rocky en Star Wars. Het Rijk slaat Terug.

De Bizarre Lijst wordt Als Maar Langer.

De Nu Gangbare Term ‘Woke’ staat Centraal in Veel Politieke en Culturele Debatten. Voor Sommigen is Woke Zijn een Teken van Bewust Zijn van Sociale Kwesties. Anderen zien het als een Regel Rechte Belediging. De Term is in juni 2017 Officieel als Bij Voeglijk Naam Woord Toe Gevoegd aan de Oxford English Dictionary.

De Urban Dictionary, die haar Oorspronkelijke Definitie Twee Jaar voor het Officiële Woorden Boek publiceerde, definieert Woke Zijn als “Bewust Zijn () Weten Wat er Gaande is, in de Gemeenschap, Gerelateerd aan Racisme en Sociale Onrecht Vaardigheid”.

Wat begon als een Op de Één of Andere Manier Redelijke Bevrijdings Beweging, groeide uit tot Totale Hysterie van het Wokeïsme.

Een Nieuwe Radicale Trend, die het Best kan worden Om Schreven als een Verbeterde Versie van Cultureel Marxisme of een Terug Keer naar Politieke Correctheid in de Stijl van de Jaren Tachtig. In Zekere Zin is het Ook de Op Volger van Ras, Klasse en Gender Obsessies uit de Jaren Negentig, maar met een Maoïstische Draai.

Hoe Radicaal Anders was het naar School Gaan in de Jaren 80 en 90 van de Vorige Eeuw? Woorden als Kolonialisme, Trans Genderisme, Kritische, Rassen Theorie, Inter Sectionaliteit, Wit Privilege en Sociale Recht Vaardigheid werden in Verschillende Contexten gebruikt. Deze Woorden zijn Nu MainStream in het Dagelijkse Vocabulaire van de Samen Leving en worden Dagelijks aan Jonge Kinderen Mee Gegeven.

Er komt Iets Gevaarlijks, met deze Woorden en de Dogma’s er achter, mee, een Klimaat van Woede en Verdeeldheid. Ironisch Genoeg introduceren alle Facetten van de ‘Ontwaakte’ Ideologie een Slacht Offer Mentaliteit voor Minderheden, waar door hun Volgelingen Uit Eindelijk worden Ontmoedigd.

Nog Maals, voor dat het Censuur Team van de Woke Menigte achter me aan komt, laten we Benadrukken, dat er Niets Mis is met het Idee Zelf, Je Bewust Zijn van de Vermeende Systemische Aard van Racisme, Seksisme en Andere Onder Drukkende Machts Dynamieken.

Met Alle Woede en Agressie van de Woke Beweging Vergeten we Één Belangrijk Ding. Identiteits Politiek is per Definitie Racistisch. Dat is Evident.

De Zelf in Genomenheid van de Beweging is Ook Zeer Verontrustend. Als of  de ‘Wokers’ Zich Beter Gedragen dan Mensen, die dat Niet Zijn. Een Belachelijke Veronderstelling. Ze zijn er Blindelings van Overtuigd, dat Woke Zijn de Enige ‘Juiste’ Manier is, terwijl ze Weigeren een Ander Perspectief in Over Weging te nemen.

Ironisch Genoeg is het een Beweging, die beweert Ruim Denkend te zijn, maar in de Praktijk is deze Beweging Precies het Tegen Over Gestelde. Alsof Woke Zijn je een Beter Mens maakt, je Verschrikkelijk bent als je dat Niet bent. Dit zijn Allemaal Zeer Gevaarlijke Aan Names.

De Absurditeit van de Beweging bereikt Langzaam een ​​Climax.

Seks Liberalisme en Gender Nominalisme, die de Af Gelopen 20 Jaar hebben Gekenmerkt, waren Niet Zo Erg. Ze waren een Gezonde en Organische Ontwikkeling van de Klassiek Liberale Leer. Plots ging het Te Ver met de Agenda voor Gender Gelijkheid.

Het werd Pervers.

Het werd een Radicale Vorm van Inclusie waar bij Seksuele Vloeibaarheid en de Diversiteit van Seksuele Geaardheid het ‘Nieuwe Normaal’ werd op Scholen. Een Nieuw Normaal, dat Nu Schaamteloos wordt Gepromoot en Gepusht aan Kinderen van af 4 Jaar.

Een Beweging op het Terrein van de Bevrijding groeide uit tot Één van de Grootste Bedreigingen van de Vrijheid van Menings Uiting in de Moderne Tijd. Een Beweging Om Ringd door Obsessies, Aan Stekelijke Woede en Agressie.

Het is Tijd om Één Ding Duidelijk te Maken aan die Woke Fanatici, die de Liberale Agenda hebben Gekidnapt in de Valse Veronderstelling van Inclusie. Je graaft je Eigen Graf. we hebben er Genoeg van.

Arthur Blok

Café Weltschmerz, 3 april 2023

https://cafeweltschmerz.nl/de-absurditeit-en-gevaren-van-de-woke-agenda-genoeg-is-genoeg-arthur-blok/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Café+Weltschmerz
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arthur+Blok
https://robscholtemuseum.nl/?s=Roald+Dahl
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Cleese
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oxford+English+Dictionary
https://robscholtemuseum.nl/?s=Urban+Dictionary
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nieuwe+Normaal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Liberale+Agenda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gender+Gelijkheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trans+Genderisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politieke+Correctheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wokeness
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wokeïsme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Beweging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Agenda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Zijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bewust+Zijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Censuur