Art Kitchen Gallery – SuperArtMarket: 9 december 2017 – 13 januari 2018

Kerst is een feest van tradities. Eén van die jaarlijks terug kerende gewoontes is de SuperArtMarket in ArtKitchen. Zo ook dit jaar: vanaf zaterdag 9 december 2017 t/m zaterdag 13 januari 2018 ben je weer welkom bij onze indoor kerstmarkt. Hier vind je cadeaus voor de feestdagen, die je stiekem zelf houdt, omdat ze veel te mooi zijn om weg te geven.

Dit jaar is er tijdens de SuperArtMarket speciale aandacht voor Monika Dahlberg en Hugo Kaagman. Dahlberg brengt met haar kleurrijke collage werk humor en vrolijkheid in de galerie. Bij een blik op het werk valt een glimlach op het gezicht moeilijk te onderdrukken.

Kaagman laat met zijn nieuwste project wederom zien een veelzijdig kunstenaar te zijn. Met zijn paper crafts gaat hij van A3 naar 3D. In zijn typische Kaagman stijl heeft hij maquettes gemaakt van onder meer muizen, eenden en kikkers. De bijleverde gebruiksaanwijzing helpt je om de paper craft in elkaar te zetten. Maar ook zonder te knippen, vouwen en lijmen zijn de paper crafts al kunstwerken op zich zelf. Daarom heeft Kaagman van de paper crafts ook prenten gemaakt in een oplage van tien.

Op de SuperArtMarket raak je niet gauw uitgekeken. Zo brengt de lamp van Moritz Ebinger wat licht in de donkere decembermaand. En verder onder meer: beeldhouwwerk van Jan van Toorn, prenten van Rob Scholte, sieraden van Francois van der Linden en – in de aanbieding (!) – een zeefdruk van Marina Abramovic.

Art Kitchen gallery
Hemonylaan 6a
1074 AW Amsterdam
http://www.artkitchen.nl
info@artkitchen.nl
Tel: 020 6223422

Open:
woensdag tot zaterdag
van 13.00 tot 18.00

https://www.artkitchen.nl/home/100/BINNENKORT.html

https://www.artkitchen.nl/nieuwsbrief_bekijken.php?k=GH2p8qNnLZ7FyX3z15119800310

https://www.artkitchen.nl/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image