Arno Wellens – Over Pieter Omtzigt en de Corrupte Praktijken van Mark Rutte (PDF’s)

Omtzigt | Christen Democratisch Appel | Recht óók voor de Kleine Man (foto GeenStijl)
Mark Rutte bij het World Economic Forum met Ilham Aliyev, dictator van Azerbeidzjan (foto nooit.nl)

Over Pieter Omtzigt en de Corrupte Praktijken van Mark Rutte

Pieter Omtzigt heb ik de afgelopen jaren leren kennen als het beste Kamerlid, dat er is. Op drie Dossiers heeft hij mij, maar daarmee ook de goede zaak enorm geholpen: het breken van de Sancties inzake MH17, de Omkoping rondom de Moord op Collega Daphne Caruana en het stilletjes invoeren van de Bankenunie. Bij elk van de drie Dossiers kom je een heel eind en dan blijkt dat degene, die in het onderzoek jouw tegenpartij is, altijd een bepaalde Vriend in Nederland heeft. Daardoor is al mijn vertrouwen in ons Politieke Systeem weg in en in een bepaalde Partij en Voorman helemaal. Breekt Nederland de Sancties inzake MH17 met betrekking tot een zeker Persoon?

Dan blijkt dat onze eigen Marc Rutte een Wapendeal heeft gesloten met hem, Sergey Chemezov, waar hij later niets over wil vertellen, want ‘de privacy van deze Mensen moet worden beschermd’. Vervolgens worden zowel Pieter als ik beschuldigd van het aannemen van Russische Steekpenningen dan wel het dienen van het Kremlin, terwijl de Liefde anders in elkaar lijkt te zitten. Rutte heeft daar de betere vrienden. Als Caruana in Malta wordt opgeblazen, blijkt dat het laatste Dossier, waar ze aan werkte een bedrijf genaamd Egrant betreft. Dat staat op naam van de Vrouw van Aliyev, Dictator van Azerbeidzjan. Ook dat is weer een goede vriend van Rutte, ze spreken elkaar elk jaar op het World Economic Forum. Over Klimaat of Gender Neutrale Toiletten misschien? Aliyev heeft in ieder geval drieduizend Syrische Terroristen naar Europa gehaald om voor hem te vechten, hij heeft een Kunstwerk gemaakt van de helmen van de daarna Etnisch Gezuiverde Armeense Soldaten. Rutte geniet er met Volle Teugen van. Zou Rutte niet ook moeten vragen, waar die Terroristen nu zijn, je wil toch niet, dat ze morgen voor een Basisschool bij jou in de Buurt opduiken?

In Syrië hebben ze vreselijke Misdaden begaan, zoals de Borsten afsnijden van Koerdische Vrouwelijke Krijgsgevangenen. De Beelden staan nog op LiveLeak, bewaar ze voor na het eten. Omtzigt stelde Kamervragen over deze Misdadigers, maar Rutte weigerde kritisch te zijn op Aliyev, de man, die dankzij Smeergeld mening Europees Politicus in zijn zak heeft zitten. Liever stuurde Rutte Omtzigt met een Rotsmoes weg. Nu zijn deze Terroristen spoorloos, maar waarschijnlijk wel ergens op het Europese Continent. Aliyev kocht de Partij leden van Omtzigt om (zoek op ‘Agramunt’) en nu moet Omtzigt weg. Niemand, die naar Rutte kijkt. Inzake de Bankenunie had ik nooit verder kunnen komen zonder Omtzigt, die via Kamervragen naar boven kreeg, dat de Europese Unie de Regels voor het meten van Staatssteun heeft veranderd. Als uit Statistieken blijkt, dat er minder naar het Steunen van Banken gaat dan eerder, dan komt dat, omdat zelfs Illegale Constructies voor het Volk verborgen kunnen blijven. In Letland ging het daarbij om Staatssteun aan een Maffiabankje met veel fout Zwart Geld. Een paar lokale Politiemensen wisten uit te vogelen, dat de Zwartspaarders vuistdiep in de Politiek zaten en nu worden die Agenten, niet de Boeven, aangeklaagd: met hun Onderzoek naar Corruptie hinderen ze de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank in hun werk. De Letse Premier, die dit Geintje in Letland uithaalde heet Valdis Dombrovskis. Samen met Rutte is hij groot Voorstander van een Bankenunie met schimmige Staatssteun, die je vervolgens niet opschrijft, kun je er later over liegen. Dombrovskis is gepromoveerd naar de Europese Commissie en sindsdien zie je allemaal Rare Dingen in de Jaarrekeningen van Probleembanken. Ze kunnen hun Slechte Bezittingen stilletjes dumpen. Als ze later toch failliet gaan, omdat ze inderdaad wel heel ziek zijn, dan zal Nederland zonder meer die Banken als Unicredit redden met Belastinggeld. Een volgend Parlement mag daar niet over stemmen, het Budgetrecht is weggegeven door Rutte, voor alle komende Regeringen tot in ieder geval 2058. Wie dit wilde? Niemand. Wie het stiekem invoerde? Rutte. Wie er een ‘Functie Elders’ kreeg? Iemand anders.

De Corruptie, die rondom Rutte hangt, is ‘breathtaking’. Hij doet het ook nog eens Open en Bloot. Waarom hij er mee wegkomt? Omdat mensen zich niet bezig houden met Politiek, maar het allemaal wel geloven. Lekker Voetbal Kijken! Het Probleem met deze Houding is, dat je te laat inziet wat er gebeurt en als Democratie bijstuurt. Als de Helft van Nederland de ogen heeft geopend in bijvoorbeeld 2025, dan is het laat: dan is er een volledig afgebouwde Bankenunie en moet Nederland, onder Europese Curatele, volledig op de schop. Dan wil je er op dat moment wat aan doen, maar dan zie je, dat je eerder had moeten ingrijpen. 2017 was het moment geweest om de Sloopkogel, die Rutte heet te stoppen. Hij kreeg niet één, maar twee keer ‘Four More Years’, om nog allemaal Dingen te doen, die naar Krankzinnigheid neigen. Als er straks wel een integere Premier komt, krijgt die acht jaren aan Slecht Beleid extra om te corrigeren.

Ik hoop, dat Pieter dat zal worden. Er is nog een handvol Integere Politici, help deze Mensen in plaats van dat u zich weer stort in Plat Vermaak en Oppervlakkigheid. Zoveel tijd is er niet meer.

Facebook, 13 juni 2021, 17:33

https://www.facebook.com/arno.wellens/posts/3985745831461140

NOOIT.nl, 14 juni 2021

https://nooit.nl/opinie-arno-wellens-over-pieter-omtzigt-en-de-corrupte-praktijken-van-mark-rutte/

PDF’s

PDF’s
Pieter Omtzigt – Bomtzigt, over de Problemen bij het CDA, uitgave Geen Stijl, 10 juni 2021
Bijlagen bij het Bomtzigt Statement van Pieter Omtzigt

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arno+Wellens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Omtzigt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bomtzigt
https://robscholtemuseum.nl/?s=CDA
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH17
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sancties+MH17
https://robscholtemuseum.nl/?s=Daphne+Caruana
https://robscholtemuseum.nl/?s=Malta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bankenunie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sergey+Chemezov
https://robscholtemuseum.nl/?s=Egrant
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilham+Aliyev
https://robscholtemuseum.nl/?s=Azerbeidzjan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Armenië
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koerdistan
https://robscholtemuseum.nl/?s=LiveLeak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Agramunt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Europese+Unie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Europese+Commissie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Europese+Centrale+Bank
https://robscholtemuseum.nl/?s=Staatssteun
https://robscholtemuseum.nl/?s=Valdis+Dombrovskis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Letland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Unicredit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Budgetrecht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Functie+Elders

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/