Arie Booy – Hoezo Minder Parkeerplaatsen op Willemsoord? Waarom staan die Hekken daar? Nou, dat heeft Allemaal te Maken met de Bouw van het Stadhuis

Parkeerplaatsen voor Theater De Kampanje (foto NHD)

Hoezo Minder Parkeerplaatsen op Willemsoord? Waarom staan die Hekken daar? Nou, dat heeft Allemaal te Maken met de Bouw van het Stadhuis

Den Helder – Op Willemsoord zijn Minder Parkeerplaatsen Beschikbaar vanwege de Op Handen Zijnde Bouw Werkzaamheden voor het Stadhuis.

Tevens zal er volgende week een Inspectieonderzoek op de Kade langs de Weststraat Uitgevoerd worden. Dat meldt Directeur Ariane Hoog van Willemsoord BV aan de Gebruikers van Panden op de Oude Rijkswerf.

Volgens Hoog zijn er Minder Parkeerplaatsen op het Terrein Beschikbaar door de Geplaatste Hekken ten behoeve van het Bouwterrein voor hetSstadhuis. “Afgelopen vrijdag was het Parkeerterrein Meer dan Vol. Hierdoor is Besloten om Verkeersregelaars, Indien Nodig, Vroeger In te Zetten om Een en Ander in Goede Banen te leiden”, stelt de Directeur.

Ze roept Ondernemers, die Grotere Drukte Verwachten, Dit te Melden, zodat Verkeersregelaars en Bewakers Tijdig kunnen worden Ingezet.

Het Inspectie Grond Radar Onderzoek gebeurt komende week op Kade Plint. De Exacte Datum is Nog Niet Bekend, dit is Afhankelijk van de Weersomstandigheden. Het gaat om Twee Gebieden nabij de Toegangsbrug en nabij Pinas. Ook wordt een Lijn over Hele Lengte van de Kade Gescand op een Halve Meter Afstand van de Kade.

Helderse Courant, 28 oktober 2021, 12:10

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20211028_91081127

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oude+Rijkswerf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willemsoord+BV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ariane+Hoog
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Kampanje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stadhuis+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bouw+Stadhuis+willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Parkeerplaatsen+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bewaking+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verkeersregelaar+Willemsoord
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pinas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Weststraat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kade+Weststraat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grond+Radar+Onderzoek