Annedieke Kuchler – Peter Nygård (79): de Epstein van de Mode Wereld, die zelfs zijn Eigen Zonen liet Verkrachten

Peter Nygård (foto The Bahamas Weekly)

Peter Nygård (foto Bahamas Local)

Peter Nygård (79): de Epstein van de Mode Wereld, die zelfs zijn Eigen Zonen liet Verkrachten

40 jaar reeds werd de Man Verdacht van Seksueel Misbruik. Pas nu zit Ontwerper en Mode Tycoon Peter Nygård (79) in de Gevangenis in Canada. De Verenigde Staten vraagt zijn Uitlevering voor de Verkrachting van Minderjarigen en Vrouwen Handel.

Nygård lijkt de nieuwe Jeffrey Epstein, maar – hoe is het mogelijk? – nog een tikje erger. Hij had zijn eigen Hoeren Madam, ronselde ‘Zijn Meisjes’ in de Sociaal Zwakkere Klassen en had een Waaier van Hoog Geplaatste Personen rond zich heen. Op zijn Buitenverblijf op de Bahama’s ontving hij onder andere President George W Bush en (daar is ie weer, dat wordt een extra SeizoenThe Crown’) de Britse prins Andrew.

De Teenager Express

57 Vrouwen hebben gezamenlijk een Civiele Zaak in New York tegen de Fins Canadese Designer aangespannen. Zij worden daarbij nog ondersteund door twee Zoons van Nygård, die op hun Beurt Verkracht werden door Ingehuurde Prostituees. Hun Vader wilde van de destijds 14 en 15 Jarige Jongens namelijk ‘Echte Mannen’ maken.

Database

Uiteraard ontkent Nygård alle Aantijgingen en noemt hij het een Samenzwering, bekokstoofd vanwege zijn Ruzie met de Buurman op de Bahama’s, zo meldt de Britse Krant The Guardian. De FBI en de Politie in New York deden in februari reeds een Inval bij het Kleding Concern Nygård International, dat ook labels beheert als Nygard Slims, Bianca Nygard, ADX, TanJay, Alia en Allison Daley. Begin dit jaar hadden 10 Vrouwen hem aangeklaagd vanwege Seksueel Misbruik en trad hij terug als Bestuursvoorzitter. De Vrouwen, melden dat Nygård zowel zijn Bedrijf als zijn Medewerkers inzette om Jonge Meisjes te ronselen. In de Database werden duizenden Namen van Potentiële Prooien bijgehouden.

Ik ga Jou Beroemd Maken

De Uitgekozen Slachtoffers werden naar zijn Huizen gelokt met de Belofte van een Modellen Carrière, maar in plaats daarvan werden ze Gedrogeerd en Verkracht tijdens Feestjes met allerlei Bobo’s. Deze door het Bedrijf gefinancierde ‘Pamper Party’s’ waren beroemd vanwege de Gratis aangeboden Overvloedige en met Drank overgoten Maaltijden en ‘Wellness Behandelingen’.

Paspoorten Inpikken

In de Aanklacht staat voorts dat Nygård sommige Slachtoffers, die hij consequent zijn ‘Girlfriends’ noemde, meenam naar Swinger Clubs, waar ze Verplicht Seks hadden met andere Mannen om hem zodoende Visueel te bevredigen en hem tevens de Mogelijkheid te geven Seks te hebben met weer andere Vrouwen. Nog een andere Aanklacht luidt, dat Nygård de Paspoorten van de Meisjes afpakte, toen ze naar de Bahama’s werden gevlogen, en dat hij ‘een Seksuele Handeling’ eiste, voordat hij bereid was te overwegen iemand Vrij te laten van zijn Landgoed. Deze Haai is momenteel tegen de 80, veel van de genoemde Feiten spelen zich reeds 25 jaar geleden af.

Qanon en Zo

Ik ben niet van de Complot en of Samenzwering Theorieën, maar de Rijke Elites, die zo op alle mogelijke Manieren de Wet Overtreden met zoveel Minachting voor Medemensen (Meisjes, Jongens, Vrouwen), maken het wel moeilijk voor me om Conspiracy Aanhangers van Gezonde Repliek te dienen. Echter lijden alle Theorieën van een Wereld Complot aan dezelfde Fundamentele Fout, aldus de Israëlische Historicus en Futuroloog Yuval Noah Harari deze week in De Volkskrant. Namelijk het Geloof, dat de Geschiedenis heel eenvoudig is en je de Wereld vrij gemakkelijk kunt manipuleren. Een kleine Club kan alles begrijpen, voorspellen en controleren, van Oorlogen tot Technologische Revoluties en Pandemieën.

Wereld Beheersing lukt Niet

Natuurlijk bestaan er wel Samenzweringen in de Wereld. Individuen, Regeringen, Bedrijven, Organisaties, Religies en andere Groepen bedenken Complotten en voeren ze uit. Maar juist al die verschillende Clubjes zorgen er voor, dat de Wereld in haar Geheel niet te verenigen is en al helemaal niet te beheersen. De Handen ineen slaan om zo Verdorven Praktijken aan de Kaak te stellen heeft wel bewezen Effect te hebben. Sinds #MeToo weten we dat de Grote Misbruik Zaken draaien om Macht, Geld en Decadentie van bepaalde Individuen en hun Aanhang.

De Mede Schuldigen

Laten we vooral ook de Zwijgende Meerderheid erom heen noemen. Mensen, die bang zijn voor hun eigen Baan, Hachje en of Reputatie en daarom Jaren lang hun mond houden. Ook waren er in alle Situaties van de Grote Seksuele Roofdieren van deze Wereld wel Vrouwen, die Melding of Aangifte deden, maar tot voor kort werden zij Niet Geloofd. De Gehaaide Daders hadden namelijk nog genoeg Geld over om hun Sporen te wissen, een Rookgordijn op te trekken, Goede Advocaten in te huren om zo de Slachtoffers zo Ongeloofwaardig mogelijk te maken.

De Toxische Schaamte voorbij

Die Slachtoffers hadden last van iets wat ik ‘Omgedraaide Schaamte en Schuldgevoelens noem. In plaats van de Dader slaan zij zich voor de Kop, omdat ze met (naar later bleek een Fout) iemand mee zijn gegaan, omdat ze een Sexy Jurk aan hadden, of omdat ze niet in de Gaten hadden, dat er Drugs in hun Drankje werd gedaan. #Metoo maakt korte metten met deze ’Toxische Schaamte’. Nu Vrouwen massaal uit hun Schulp kruipen is mijn Hoop dat alle ‘Grote Haaien’ gevangen worden én dat dit tevens een Afschrik Effect heeft op Mannen, die eventueel ook deze Foute Neigingen hebben.

https://reportersonline.nl/author/annedieke-kuchler/

Reports Online,

https://reportersonline.nl/peter-nygard-79-de-epstein-van-de-modewereld-die-zelfs-zijn-eigen-zonen-liet-verkrachten/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Annedieke+Kuchler
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Nygård
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+W+Bush
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prince+Andrew
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Crown
https://robscholtemuseum.nl/?s=Yuval+Noah+Harari
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mode
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fashion
https://robscholtemuseum.nl/?s=Modellen+Carrière
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kleding+Concern
https://robscholtemuseum.nl/?s=Technologische+Revolutie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Samenzwering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Complot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wereld+Complot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fundamentele+Fout
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hoeren+Madam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Echte+Mannen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Afschrik+Effect
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hoog+Geplaatste+Personen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Minachting+voor+Medemens
https://robscholtemuseum.nl/?s=MeToo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Schuldgevoel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Toxische+Schaamte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seksueel+Misbruik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Drugs+in+Drank
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrouwen+Handel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verkrachting+van+Minderjarige
https://robscholtemuseum.nl/?s=Seksuele+Roofdieren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zwijgende+Meerderheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bahamas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bahama’s