Anna Laura Molducci – Complot Denkers Niet Bekeerd, Wel Berouwvol | Bedreiging en Smaad tegen Jaap van Dissel, Mark Rutte en Hugo de Jonge

Complot Denkers Niet Bekeerd, Wel Berouwvol | Bedreiging en Smaad tegen Jaap van Dissel, Mark Rutte en Hugo de Jonge

De Drie Mannen, die vrijdag Terecht Stonden voor Opruiing, Bedreiging en Smaad tegen Jaap van Dissel, Mark Rutte en Hugo de Jonge hebben Spijt, want hun Actie ’had Niet het Gewenste Effect’. Toch hangen ze hun Gedachten Goed nog steeds aan.

De Verdachten hebben vooral Spijt, dat ze Al Bijna een Jaar Vast zitten, zo blijkt tijdens de Eerste Dag van de Rechtszaak in Den Haag, waarvoor Twee Dagen zijn uit getrokken.

Wouter Raatgever, Joost Knevel en Hans Meijer staan Terecht voor Smaad, Bedreiging van en Opruiing tegen de Bewind Lieden en Jaap van Dissel tijdens de Corona Crisis. Dat deden ze op een Online Platform Wees de Weerstand en in hun Red Pill Journal dat Dagelijks werd uit gezonden en Duizenden Volgers had. De Vierde Verdachte, Micha Kat, zit in Ierland Vast tot zijn Uitlevering naar Nederland.

Seksueel Misbruik

De Bedreigingen aan de Kabinet Leden en de Baas van het RIVM beginnen Allemaal bij Joost Knevel. Deze Oud Inwoner van Bodegraven ’Hervond’ in 2012 Herinneringen aan Seksueel Misbruik door de Plaatselijke Huis Arts, Veertig Jaar Geleden Gepleegd. Knevel ging naar de Politie, Maar Die Luisterde Niet. Hij kwam in Contact met Complot Denkers Micha Kat, Wouter Raatgever en Hans Meijer.

Die gingen met zijn Verhaal aan de Haal. Van Dissel had de Kinderen Misbruikt en Vermoord, hij maakte Deel uit van een Groot Netwerk, waar Rutte en De Jonge ook Deel van uit maakten.

Raatgever filmde Van Dissel, terwijl hij op zijn Fiets naar het Leiden University Medical Center, LUMC, naar Leiden reed en deelde zijn Adres met de Mededeling Stenen op zijn 64ste Verjaardag te Bezorgen.

Raatgever ontkent tegen de Officier van Justitie, dat hij Van Dissel heeft Geobserveerd.

Wouter Raatgever ,,Ik heb hier Spijt van, maar ik ben Ook Maar Een Mens. Ik heb Diep Verdriet van Wat de Kinderen in Nederland Allemaal wordt Aan Gedaan, maar dat Bewijs wordt Niet Aan Genomen. Maar ik heb Het Los Moeten Laten, want Het is Slecht voor Mij.”

Volgens de Rechter is er Helemaal Geen Bewijs. Sommige Dood Verklaarden blijken Nog te Leven, Anderen zijn Niet Misbruikt en ’Vermoorde Kinderen’ zijn aan Ziektes of Auto Ogelukken Overleden. Het was pPjnlijk voor de Familie Leden, die op de Begraaf Plaats in Bodegraven werden Geconfronteerd met Lieden, die Hele Rare Verhalen op hingen over hun Overleden Kinderen en daar Bloemen kwamen leggen. De Burgemeester moest de Begraaf Plaats Zelfs Sluiten vanwege de Verstoring van de Openbare Orde.

De Derde Verdachte, Hans de Meijer, heeft Contact met Zijn God en schaamt zich inmiddels Diep als hij de Filmpjes ziet, waar in hij De Jonge een Nek Schot wil geven. Joost Knevel blijft bij Zijn Verhaal. Volgens het Pieter Baan Centrum is Knevel een Paranoïde Waan Denker, Raatgever een Narcistische Persoonlijkheid en De Meijer een ADHD er. Allemaal zijn ze tegen de Overheid en Vatbaar voor Complotten.

Een Woord Voerder van het RIVM zegt, dat het Leven van Jaap van Dissel een Hel was. Hij werd Bedreigd, kon Niet Meer Fietsen naar het LUMC, waar hij Soms als Arts werkte. ,,Hij moest Zwaar worden Beveiligd. Hij mocht Alleen Maar naar Zijn Woning, het RIVM en naar de Minister Raad. Waar Jaap ging, ging een Hand Vol Beveiligers mee. Er was Camera Beveiliging en Politie voor de Deur. Alles werd Gedaan om te Voorkomen, dat hij zou Overlijden door Toedoen van een Ander. Wij konden Helaas Niet de Angst Weg Nemen bij Jaap en Zijn Familie Leden. Dat heeft een Enorme Impact gehad. Het is Ongehoord en Onverantwoord. Deze Lieden Parasiteren op een Gemakkelijk Doelwit, Elk Rumoer verhoogt Hun Inkomsten. Dat is Psychische Terreur. Een Onschuldige Burger, die zich met Hart en Ziel in zet voor Bestrijding van de Corona Pandemie wordt Zo Maar  Beschuldigd van Klink Klare Onzin. Hij is Voor het Leven Getekend.

Ook de Huis Arts heeft Geen Leven. Hij wil zich Niet Mengen in het Straf Proces, omdat hij dan Nog Meer Ellende over zich heen krijgt. Nog Dagelijks wordt hij Belaagd door Complot Denkers.

De Rechtszaak wordt Voort Gezet op donderdag 16 juni. Dan komt de Officier van Justitie met zijn Eis.

Helderse Courant, 11 juni 2022

https://digitalekrant.noordhollandsdagblad.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.noordhollandsdagblad.nl/cdn/premium/f10bcc8007a9223ef7ae26eff1783be1/web/OPS/cciobjects.json#/pages/6

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anna+Laura+Molducci
https://robscholtemuseum.nl/?s=Red+Pill+Journal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wees+de+Weerstand
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Meijer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Volksgezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=LUMC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leiden+University+Medical+Center
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christiaan+van+der+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

2 Comments

 1. Het PBC is onder psychologen/psychiaters, wat Cees Fasseur was onder de Historici (en rechters) zullen we maar zeggen.
  De vakkennis van psychopaten wordt steevastingezet om iedereen beter (kwaadaardig) te kunnen manipuleren, bedriegen, gaslighten, stonewallen enz. enz.
  Iemand met NPD (Narcissistic Personality Disorder), steekt nooit zijn nek uit voor een ander….op deze wijze.
  Die moet er EIGEN voordeel bij hebben. Dat voordeel kan, naast smeergeld e.d., bestaan uit “een dekmantel” voor “pure evil”.
  Bijv. Bernhard als gezellige huisvader en dierenvriend/oprichter van het WNF.

 2. Jacques van Velzen 11 juni 2022 op 19:59

  “ Die moet er EIGEN voordeel bij hebben.”

  En de vele donaties waren dat natuurlijk niet.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.