Andries Jelle de Jong – DENNIS SCHOUTEN over Dreiging, Liefde, RoddelPraat, In Gewikkelde Eigenschappen en Denken aan de Dood

DENNIS SCHOUTEN over Dreiging, Liefde, RoddelPraat, In Gewikkelde Eigenschappen en Denken aan de Dood

Gepubliceerd 28 mrt 2023


Andries Jelle de Jong

In deze video bezoek ik Dennis Schouten in Café Santé te Enschede voor een openhartig interview voor Nieuwe Revu. Het gesprek vindt plaats slechts een paar dagen voordat hij wordt aangevallen en verwond met een mes. Toevallig of niet bespreken we in het interview wel de onderwerpen ‘bedreiging’ en ‘agressiviteit’.

Ons gesprek gaat verder over de toekomst van Roddelpraat, ambities op televisie, gevoelens voor andere mensen, zijn moeizame jeugd met een moeder die heftige keuzes voor hem maakte, zijn houding in liefdesrelaties en het bewust kinderloos willen blijven. Dennis is aanvankelijk sceptisch over mijn manier van interviewen en de luchtige spelletjes die ik meeneem om de sfeer wat te breken, maar dieper in het interview weet ik hem toch mee te nemen in een breekbaar gesprek over intieme onderwerpen als zijn jeugd, de liefde, de dood en zijn zelfbeeld.

Help je me een beetje met het opbouwen van mijn kanaal? Abonneer FF, het is gewoon gratis. En volg je ons al op Instagram?

Dennis Schoute: https://www.instagram.com/dennis_scho…
Nieuwe Revu https://www.instagram.com/nieuwerevu
Andries Jelle de Jong https://www.instagram.com/andriesjell…
Video Maker Ninja Keegstra https://www.instagram.com/ninjakeegstra/

Reacties
https://youtu.be/EO48sC8RpJw

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=+Andries+Jelle+de+Jong
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dennis+Schouten