André van Duin – Rad van Fortuin + LINDA – Leontine Borsato van Dreadlocks tot Blond + Ditjes Datjes – Huwelijk in Zwaar Weer? + SBS6 – Orgasmes van Leontine + Veronica – Kei Hard de Lekkerste

Leontine Ruiters (foto Govert de Roos | Playboy Netherlands)

Leontine: Rad van Fortuin

Gepubliceerd op 19 jul. 2007

De Gezichten van Leontine tijdens het Rad van Fortuin.

http://kitty.borsatoweblog.nl

Reacties
https://youtu.be/y9CqXN-YsaI

Leontine Borsato had van Dread Locks tot Blond Haar

Gepubliceerd op 13 jun. 2017

Leontine over de Tien Tallen Kapsels, die ze had van Dreadlocks tot Blond Haar.

Presentatrice Leontine Borsato heeft in Dertig Jaar Veel Verschillende Kapsels gehad. Voor LINDA, N° 154, ‘HAIR,’ praat Ze Ons met Stylist Leco (48) Even bij. Leco is Al die Jaren Leontine’s Stylist en Visagist geweest Ze kan het Alle Maal hebben, dat maakt Het voor mij Zo Leuk om Verschillende Dingen bij haar Uit te Proberen.’

Nóg Meer LINDA.TV? Download Dan Ook onze LINDA.TV App en Kijk Non Stop naar Exclusieve Series zónder Reclames.
Voor de iOS App https://itunes.apple.com/nl/app/LINDA.TV/id1038922107?mt=8
Voor de Android App https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sanomamedia.LINDA.TV
Voor onze Web Site http://www.LINDA.TV

Reacties
https://youtu.be/6-RbeRis1H4

Is💈Marco’s Huwelijk in Zwaar Weer Beland?

Al Geruime Tijd wordt Gefluisterd, dat het Huwelijk van💈Marco en Leontine Borsato Alle Glans heeft Verloren. Het zou een Kwestie van Tijd zijn, voor dat de Breuk Wereld Kundig wordt Gemaakt. De Twee zouden Zelfs Enige Tijd Niet onder Één Dak hebben Geslapen. Nu reageert💈Marco Zelf op de Verhalen ()

Het is Niet voor het Eerst, dat bBoze Tongen Fluisteren, dat een Scheiding tussen💈Marco en Leontine Borsato Slechts een Kwestie van Tijd is. Het stel trouwde in 1998 Heel Romantisch in Venetië en kreeg Drie Kinderen, Zonen Luca en Senna en Dochter Jada. Lange Tijd twijfelde Niemand aan het Huwelijks Sprookje, tot dat💈Marco’s bedrijf, The Entertainment Group, Failliet ging.

Periode

“Ik ben Alles kwijt“, bekende de Zanger in die Moeilijke Periode. Volgens Sommige Media dreigde, dat Faillissement hem Toen Ook zijn Huwelijk te Kosten.💈Marco was Woedend, dat er werd Gespeculeerd over een Relatie Breuk en liet Stellig Weten “Mijn huwelijk is Sterk Genoeg om dit Drama te Over Leven. Leontine is een Fantastische Vrouw. Ze staat Vol Ledig achter mij. De Geruchten verstomden, maar bleven Terug Keren.

Kennelijk is💈Marco de Verhalen over zijn Huwelijk Nu Beu, want Op Nieuw ontkent hij, dat de Liefdes Vlam in Huize💈Borsato is Gedoofd. Aan Story laat hij deze Week Weten “In Elk huwelijk speelt Wel Eens Iets. Ook bij Ons. Maar Leontine en ik zijn Heel Gelukkig en dat Blijven we Ook.”💈Marco ontkent Niet, dat Leontine en hij Soms Niet onder Één Dak Slapen, maar Ook dat heeft volgens hem een Onschuldige Oorzaak.

Amstel Live

Tijdens de Concerten van De Vrienden van Amstel Live! heb ik Twee Weken in een Hotel in Rotterdam Gelogeerd,” vertelt hij aan Story. Maar het Verblijf in een Hotel had volgens💈Marco een Reden. “Dat is Fijner als je Avond aan Avond in Ahoy staat.” Maar de Zanger slaapt als het Even kan Toch Liever Gewoon Thuis, bij zijn Leontine.

DenD, 13 februari 2019

https://www.ditjesendatjes.nl/is💈marcos-huwelijk-in-zwaar-weer-beland/

De Lijf Show | De Orgasmes van Leontine Borsato

Gepubliceerd op 21 mei 2013

De Lijf Show zie je elke woensdag om 21.30 uur bij SBS6.
http://www.SBS6.nl/DeLijf-Show

Reacties
https://youtu.be/IVOqFLwXAzc

Keihard de Lekkerste

Gepubliceerd op 24 jan. 2008

Voor Veronica als Commerciële Omroep startte in 1995, was Leontine Ruiter, Tegen Woordig Leontine Borsato, het Gezicht van Veronica, onder de s
Slogan Veronica, Kei Hard de Lekkerste.

Dit is Serieus 14 Jaar Oud!

Reacties
https://youtu.be/y11_NhabfvA

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Ruiters
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=André+van+Duin