Adformatie – Slacht Offers The Voice noemen Totale Radio Stilte ITV ‘Pijnlijk’

Slacht Offers The Voice noemen Totale Radio Stilte ITV Pijnlijk

Na 14 Maanden Onder Zoek laten Advocaten Kantoor Van Doorne en ITV Nog Steeds Niets van Zich horen

De Slacht Offers van The Voice die worden Vertegenwoordigd door Advocaat Sébas Diekstra hebben Felle Kritiek op Producent ITV en de Radio Stilte rond het Onderzoek naar de Mis Standen bij de RTL Talenten Jacht.

Dat laat Diekstra maandag weten. Het OnderZoek naar de Mis Standen, dat ITV heeft uitbesteed aan het Bureau Van Doorne, duurt In Middels Meer dan Veertien Maanden. Beide Partijen willen Niet Zeggen Hoe Lang het Onderzoek Nog gaat Duren.

Diekstra vertegenwoordigt Zes Slacht Offers in de Zaak. ‘De Externe Communicatie over het Eigen Onder Zoek van Producent ITV en de Voort Gang daar van kunnen we Wel Slecht Noemen’, aldus de Advocaat. ‘Van uit Slacht Offers Bezien is het Voor Al Pijnlijk, dat er Kennelijk Geen Nood Zaak Gevoeld wordt om Na Zo Veel Tijd Ook maar Enige Duidelijkheid over de Stand van Zaken te Geven.’

Een Aantal van de Vrouwen, die Diekstra vertegenwoordigt hebben ‘Rond Augustus’ hun Verhaal Gedaan tegen Van Doorne. Sinds Dien hebben zij Niets Meer van het Bureau Vernomen.

RTL meldde Af Gelopen Week ook Geen Updates van ITV te krijgen en constateerde, dat het ‘Inderdaad Lang Duurt’. Talpa Network, het Media Bedrijf van John de Mol, laat weten ‘Af te Wachten’. Het Openbaar Ministerie rondde Twee Weken Geleden Wél de Eerste Fase van zijn Onder Zoek naar de Mis Standen bij The Voice af. Het OM maakte bekend, dat Band Leider Jeroen Rietbergen en Coach Ali B Vervolgd worden voor Grens Over Schrijdend Gedrag.

Maar het Externe Onderzoek, dat Producent ITV Direct na de Onthullingen over het Wan Gedrag in januari 2022 in stelde, wil Nog Niet Vlotten. ITV kan Niet Zeggen Hoe Lang het Nog duurt, voor dat het Onder Zoek is Af Gerond, of in Welk Stadium het zich Momenteel bevindt. In februari 2022 meldde Van Doorne ‘Al een Gedetailleerd Beeld’ te hebben gekregen van Wat er Gebeurd was bij de RTL 4 Talenten Jacht.

Bron ANP

Adformatie, 7 March 2023

https://www.adformatie.nl/media/slachtoffers-voice-noemen-radiostilte-itv-pijnlijk?tid=TIDP3687194X57AFACFF8428489CA5D4F8323B2BB718YI5

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adformatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sébas+Diekstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=ITV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Advocaten+Kantoor+Van+Doorne
https://robscholtemuseum.nl/?s=RTL
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+de+Mol
https://robscholtemuseum.nl/?s=Talpa
https://robscholtemuseum.nl/?s=Talpa+Network
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Rietbergen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ali+B
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grens+Over+Schrijdend+Gedrag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Slacht+Offer+The+Voice
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice+of+Holland

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image