Amsterdamse In Lichtingen Dienst – Gaan We Nu een Pedofiel Begraven?

Gaan We Nu een Pedofiel Begraven?

De reacties op de dood van Peter Klashorst zijn niet mals. De zelf benoemde kunst schilder, een Rietveld student, die niet verder kwam dan als een zondag schilder vast leggen van fruit schalen en dat vervolgens “After Nature” noemde, een uit Duitsland gepikte term in de Punk periode, waar in alles in Duitsland riekte naar verroest staal.

Het enige wapen feit van Klashorst was, dat hij met zijn brutale Amsterdamse bek het voor elkaar kreeg een pand aan de Spui Straat te huren voor schilderijen in plaats van geld. Voor de rest heeft deze man een enorm probleem.

Hij voor zag het op Afrikaanse en Thaise vrouwen, hij woonde tien tallen jaren in Afrika en Azie, meisjes. Hij neukte er op los en kreeg alle ziektes, die daar bij passen, HIV en AIDS. En waar schijnlijk ook een hele boel kinderen.

In een televisie programma, waar in Klashorst als presentator op treed, een zo genaamde schilder cursus, zie je uit eindelijk een hart verscheurende ruzie met een vrouw op Schiphol, die het land wordt uit gezet.
A bloody shame.

Peter Klashorst was geen kunstenaar, maar een pedofiel en moordenaar, om dat hij met HIV en AIDS anderen heeft besmet. Hij heeft zijn valse status als Wannabe kunstenaar mis bruikt. Daar mee is hij ook een smet op Amsterdam, waar zwaar getild wordt aan normen en waarden op het gebied van gelijk waardigheid en respect. Peter Klashorst verdient het niet om in de historie van Amsterdam als kunstenaar te worden weg gezet.

Er zijn veel mensen boos over Peter Klashorst.

AMSTERDAM 

https://amsterdamseinlichtingendienst.nl/?p=5205

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amsterdamse+In+Lichtingen+Dienst

https://robscholtemuseum.nl/?s=Bernard+zur+Lippe+Biesterfeld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Daniël+Groen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koos+Dalstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=John+Studulski
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paul+Blanca
https://robscholtemuseum.nl/?s=Peter+Klashorst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oscar+Hammerstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eef+Hoos

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image