Joost Lips – Psilo van de Buur Man

Psilo van de Buur Man

Het was een aan gename zonnige dag. Ik zat op het bankje voor ons huisje, toen de buur man zijn huis wilde betreden, mij zag en vroeg, of ik me al beter voelde. Ik had weken lang last gehad van een onplezierig gevoel in de hersenen en ook een griepje had mij aan gedaan.’Much Better’ zei ik hem, waar op hij op mij toe kwam gelopen en begon te spreken overpp Psilocybine Micro Dosing. A Ha, ik voelde hoe mijn oren zich spitsten. Hij vertelde, dat een vrouw hier in de buurt, kennelijk op advies van een arts, die daar toe een recept had uit geschreven, dit bij zondere goedje was gaan gebruiken. Maar ze was er ook weer mee gestopt, ter wijl er nog al tijd eerder bestelde setjes van het middel binnen kwamen. Ze had hem er wat van gegeven. Hij zei, dat het, in combinatie met twee andere middelen, tot re generatie van de hersenen kan leiden. En hij vroeg me. of ik er wat van wilde hebben. Ik legde met één mijn boek weg, had van zelf sprekend bevestigend geantwoord, en ik volgde hem zijn huis in naar de koel kast, waar hij het spul bewaarde. Hij toonde me een prachtige zwarte box met gebruiks aan wijzing met af beeldingen en tekst in de deksel af gedrukt. Hij gaf me een plastic blaadje, waar zes doses vacuüm in verpakt zaten.

Ik liet mijn verwondering blijken, dat dit spul zo maar de grens over kwam, want de leverancier bevindt zich in Nederland. Hij opperde, dat het middel zich wel licht in een schaduw gebied begeeft, niet helder een wet over treedt. De naam van het bedrijf is Micro Dose Pro, een kijkje On Line leerde me, dat het middel in Nederland vol strekt legaal is, en dat het om die reden probleem loos binnen EU landen verzonden kan worden.

Het deed me denken aan het feit, dat vele jaren terug, toen iemand onder invloed van de Psilocybine bevattende padden stoel, van een brug was gesprongen en aan die daad was over leden. Vervolgens is de verkoop van ‘De Punt KaalKopjes, zo als wij het wonder middel plachten te noemen, wettelijk verboden. De Smart Shops zijn toen over gegaan op het verkoop van ‘Truffels’, die onder gronds groeien en ook Psilocybine bevatten, maar kennelijk tot op de dag van vandaag aan het oog van de wetgever zijn ontsnapt.

Komende dag zullen Karin en ik de truffels nemen. Micro Dosering is niet ons oog merk, we willen graag een leuk tripje. Ik herinner me uit mijn tijd in Nederland, dat, als ik truffels kocht voor een enkele reis van een uur of zes, weg uit het wereldse denken, de hoeveelheid truffels al gauw meer was dan wat we nu in ons bezit hebben. En we hebben die hoe veelheid te delen, dus ik verwacht een mild, maar al tijd nog aardig, avontuur. Op een lege maag nemen we ieder eerst een enkele dosis, als dit werk zaam is geworden, kan Karin beoordelen, of ze er nog één wil of dat het zo wel genoeg is. Neemt ze ook de tweede dosis dan weer na twintig minuten beoordelen of ze de derde wil. Mocht ze bij twee stoppen dan heb ik vier doses tot mijn beschikking.

Karin vroeg me wat we zullen gaan doen als we de truffels hebben in geslikt. Mijn antwoord was, dat de truffels ons dat wel zullen tonen. Als het effect mild is dan kunnen we bij voor beeld naar Dunworley gaan, de zee in, dobberen tussen de rotsen en de verre horizon. Als het wat krachtiger blijkt te werken dan is een fikse wandeling in bos en weide zeer aan te raden. Maar wie weet blijven we gewoon thuis, in stilte of met hemelse muziek, wordt er wat getekend of geschilderd of pak ik eindelijk de kilo´s klei uit, die ik twee maanden terug in een kunst handel te Cork kocht. Gaan we wel de deur uit, dan rug zakje mee met etens waar, drinken, camera en schrijf-en teken gerei.

Van zelf volgt later, als we niet van een brug af zijn gesprongen, een verslag van onze ervaringen. Ik heb, sinds ik decennia terug voor het eerst Magic Mushroom gebruikte, met één gevonden, dat het werk zame bestanddeel een zegen is voor mensen, die krachtig met Mind en Matrix zijn geïdentificeerd. Het kan in deze waan zinnige tijd het verschil tussen zelf moord en innerlijke bevrijding betekenen. Psilocybine op zich bevrijdt geen mens, maar toont wel dat de dimensie’s van alle daags leven zeer krap zijn, en dat er een manier van leven buiten die krapte mogelijk is. Wie niet bekend is met dit middel kan met Micro Dosering beginnen en, als je je wat vertrouwder voelt met de werking er van, eens een keer een hogere dosis in nemen. Doe dit wel al tijd in gezelschap, waar je je mee vertrouwd voelt en mijd dan drukke sociale om gevingen. De magische padden stoel wordt ook wel ‘Geschenk van de Goden’ genoemd; als je de werking er van één maal goed hebt onder gaan, voel je hoe te recht die aan duiding is.

Dank de lezer!

Enrique Granados | Kevin EnstromSpanish Dance N° 5

Published 31 mrt 2020

Guitar, 2009 Manuel Contreras IIDouble TopCD | AR https://www.guitarsalon.com/product/2009-manuel-contreras-ii-double-top-cd-ar Elite Guitarist, See the Full Tutorial for this Piece at https://tinyurl.com/rg2yarb) “Spanish Dance N° 5” is One of the Most Well Known Pieces Written by Enrique Granados that has Been Transcribed for the Classical Guitar. In this Tutorial You will Not Only Learn to Play the Piece Note for Note, but You will Also Receive Valuable Insight on Tone Production, Phrasing and Interpretive Options. Learn to Play this Spanish Dance with the Elite Guitarist Tutorial Taught by Kevin Enstrom and While You are There, Check Out the Comprehensive Classical, Flamenco and Jazz Guitar Lessons Developed by Our Friends at https://www.EliteGuitarist.com

Download A FREE PDF of Capricho ÁrabeArranged by Agustín Barrios Here! https://tinyurl.com/y5cm7byv

Facebook  https://x.com/guitarsalon
Twitter  https://x.com/guitarsalon

http://www.guitarsalon.com/

All Proceeds from Monetization of this Video goes to the GSI Foundation, A Non Profit Organization that Raises Money to Support Music Education in Public Schools. Visit Our Site for More Information https://www.gsifoundation.org/

#FriendsofGSI #ClassicalGuitar #GuitarSalonInternational #GSI

Reacties
https://youtu.be/ZqN7S2cJo-8?si=aUKZxUAtilirwy9k

Joost Lips

Het Geluid van Stilte, 21 juli 2024

https://hetgeluidvanstilte.wordpress.com/2024/07/21/psilo-van-de-buurman/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vol+Ledig+Bestaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Present+in+dit+Moment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+Geluid+van+Stilte
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Offensief+van+de+Schoonheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Enrique+Granados
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kevin+Enstrom
https://robscholtemuseum.nl/?s=2009+Manuel+Contreras+II+Double+Top+CD+|+AR
https://robscholtemuseum.nl/?s=Classical+Guitar
https://robscholtemuseum.nl/?s=GSI
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friends+of+GSI
https://robscholtemuseum.nl/?s=Guitar+Salon+International
https://robscholtemuseum.nl/?s=Psilo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Psilocybine
https://robscholtemuseum.nl/?s=Psilocybine+Micro+Dosing
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micro+Dosering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micro+Dose+Pro
https://robscholtemuseum.nl/?s=Magic+Mushroom
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dunworley
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cork
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ireland

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image