Joost Lips – Aan Wezig in deze Stap

Aan Wezig in deze Stap

Goed, ik heb vele alternatieven voor WordPress bekeken en ben daar bij op vele bezwaren gestuit. Ik ga hier door en zal zien, of ik tegen de censuur in toch wat bezoekers kan aan trekken. Heb onder tussen de site naam en het adres aan gepast. Aan Wezig in deze Stap is de titel, maar in de URL kan ik deze niet meer gebruike, om dat ik deze jaren geleden al heb gebruikt, waar na ik dat web log, om mij nu onbekende reden, heb verwijderd. Die actie paste des tijds blijkbaar in de huidige stap. Ik heb als web adres nu gekozen voor https://presentinditmoment.wordpress.com/.

Ik was op Tumblr aan de slag gegaan met een proef berichtje, Aanwezig in deze Stap, Introductie, om te zien hoe alles toonde. Dat zag er zo uit.

De dames hier boven zijn niet waar ze zijn. Ze zijn in gelogd op het wereld wijde web en lopen op het zelfde moment de actualiteit van hun bestaan mis. Dat kan anders.

Dit mannetje is geheel aan wezig in zijn huidig beleven, kent zich niet als apart van zijn om geving. Dit niet af gespleten zijn wordt door volwassenen ook wel aan geduid als ‘Zelf Realisatie’ of ‘Verlichting’. Dat is de situatie, waar in de golven, mensen, beseffen, dat ze feitelijk water zijn, in dit besef zijn alle mensen één.

Middels deze beknopte in leiding heb ik de toon gezet voor wat de lezer hier kan verwachten.

Ik was weer eens in dubio over een en ander, werd onpasselijk van het vinden van een andere web stek en alle gedoe rond om het op zetten van zo iets, terwijl ik feitelijk geen publiek kan genereren, daar Twitter, ook wel bekend als X, mij ook enorm met Shadow Banning onder de duim houdt. Deze over wegingen door kruisen oorspronkelijke creativiteit, en dat is jammer. Dus doe mij maar in de ban, ik maak hier teksten aan en als ik het belangrijk vind, zend ik wel een link naar deze of gene. OK, dan is deze kwestie geklaard.

Op naar de volgende stap, die ook weer deze blijkt te zijn. Je kunt niet weg lopen van jezelf, behalve in fantasie. Er zijn kinderen, die op een zomerdag hun schaduw proberen te ontvluchten. Dat lukt alleen Lucky Luke. En wie zelf reflectie weet te passeren , waar het zich ook maar meent te moeten op dringen, dan speelt schaduw hen geen parten.

Dit is stellig een warrig blogje, maar ik en WordPress kunnen te vreden zijn. WordPress kan mij gevangen blijven houden, ik kan mij vrij blijven voelen. Het gaat ten slotte niet om bereik, het gaat om originaliteit, authenticiteit en vol ledigheid. Die kan geen instantie af pakken.

Moet opeens denken aan Desiree Rover. Er moeten puntjes op de o, maar mijn toetsen bord in deling is ook niet meer wat het was, er gaan vrij veel zaken fout in mijn computer de laatste tijd, die een kind met vaccinatie schade had, vele jaren geleden al weer. Ze was verbannen van Twitter, of is zelf gegaan, en bleef actief, nu op MeWe, waar bijna geen mens op haar reageerde. Ze maalde hier niet om en deed wat ze te doen had. Ik spreek onterecht in het verleden, Désirée L Rövers maalt hier niet om en doet wat haar te doen staat. Nog maals, het gaat niet om bereik, maar om het hand haven van de eigen integriteit in het gekken huis.

Goh, ja, als ik dan zo over vorm geving en bereik zit na te denken, dan over weeg ik aller lei accounts en web logs van het internet te verwijderen. Het is de wens van een grote innerlijke schoon maak  die zich naar de uiterlijke wereld vertaalt. Ik kan genoeg hebben van wat ik eens schreef, toch is wat ik schreef nog van actueel belang voor velen, die nu verder dan de buiten kant kijken. Ik deal hier éénvoudig met mijn neurotische controle zucht. Niets is ooit van mij geweest, ook al kunnen ze me voor Hate Speech in de bak gooien.

Deze 24 uur zal de recht bank uit spraak doen over het lot van Julian Assange. De man die, zonder recht spraak, al intens geestelijk gemarteld werd.

Binnen kort de CBDC? Slaap wandelaars blijven hun telefoon aan bieden om te betalen, lekker makkelijk nu, geheel op slot straks.

Aan wezig in deze stap bestaat van zelf sprekend niet als je op het internet leeft, iedere Mind Fuck zit daar al standaard in.

Maar heb je internet hier voor nodig? Een ander is genoeg. Zo dra je een wezen als een ander beleeft, is de Mind Fuck een feit. Het is oorlog, verderf en ondergang.

Morgen weer naar het bos. Daar liggen weg gegooide stukjes af geknipte natuur, die des ondanks ontspruiten. Nieuw leven in onze tuin. En zo veel meer. Taal kan er niet bij ()

Present in dit Moment, February 21, 2024

https://presentinditmoment.wordpress.com/2024/02/21/aanwezig-in-deze-stap/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Present+in+dit+Moment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vol+Ledig+Bestaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Offensief+van+de+Schoonheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Désirée+L+Rövers
https://robscholtemuseum.nl/?s=WordPress
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twitter
https://robscholtemuseum.nl/?s=X
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shadow+Ban
https://robscholtemuseum.nl/?s=MeWe
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hate+Speech
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lucky+Luke
https://robscholtemuseum.nl/?s=CBDC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Central+Bank+Digital+Currency
https://robscholtemuseum.nl/?s=Courtmacsherry

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image