666coronahoax – DEMONSTRATIE BOVEN AVONDKLOK!!!!

DEMONSTRATIE BOVEN AVONDKLOK!!!!

ALS JE GRAAG NAAR BUITEN WIL NA 21 UUR NEEM DAN EEN BORDJE MEE NET ALS BIJ EEN DEMONSTRATIE EN GEEF AAN, DAT JE EEN EEN MANS DEMONSTRATIE DOET!!!! 🤣🤣🤣🤣

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @666coronahoax

Instagram, 4 maart 2021, 06:53

https://www.instagram.com/tv/CL_FGsrpsIi/?igshid=1bo5bv2iu6avq

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=666coronahoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=Demonstratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Avondklok

2 Comments

  1. Ik heb in principe een positieve grondhouding naar de politie toe, maar wat ze hier flikken is gewoon zielig. Iemand, die op keurige wijze in zijn eentje met een bordje tegen de avondklok demonstreert en verder alle medewerking verleent aan de politie, geef je een schouderklopje en een bakje koffie. Maar nee hoor, maar liefst VIER agenten worden er ingezet om deze vriendelijke eenzame demonstrant te bekeuren. En dan komt het: de politie probeert vervolgens haar eigen krankzinnige en overdreven optreden in de schoenen van deze vreedzame man te schuiven. Hij krijgt het belachelijke verwijt, dat hij vier agenten bezig houdt. Alsof hij ze zelf heeft opgetrommeld. Echt schandelijk. Zo verspeelt de politie ieder respect.

  2. Nederland in 2021.

    De Tweede Kamer neemt met grote meerderheid een Avondklok wet aan, die het kabinet de bevoegdheid geeft, om 17 miljoen burgers jaren lang 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zonder enige vorm van proces in hun huis op te sluiten. Er klink nergens protest van enige betekenis tegen deze gruwelijk griezelige wet, die het fundament legt voor een dictatuur, waar we vervolgens nooit meer vanaf kunnen komen.

    En als er dan eindelijk EEN enkele demonstrant is, dan krijgt die maar liefst VIER agenten op zijn nek en wordt hem het verwijt gemaakt, dat hij het is die het functioneren van de rechtstaat belemmert.

    Het gaat in slow motion, maar we zijn echt verloren…

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.