1 Das Erste | Weltspiegel – Niederlande: Die Erde bebt (Video) + Hilda Groeneveld – Waren alle onderzoekers maar voor waarheidsvinding…

Niederlande: Die Erde bebt (Video)

07:04 Min.

Der Norden der Niederlande ist Erdbebengebiet. Hiltje Zwarberg hat einen Alptraum erlebt. Seit 2012 bebt die Erde in seiner Heimat. Der Grund: die Erdgasförderung.

1 Das Erste | Weltspiegel, 27.08.17

http://www.daserste.de/information/politik-weltgeschehen/weltspiegel/videos/niederlande-die-erde-bebt-video-100.html

Waren alle onderzoekers maar voor waarheidsvinding…

De hedendaagse wetenschap m.b.t. de gevolgen van gaswinning denkt de waarheid in pacht te hebben. Telkens weer blijkt hun ongelijk. Een van de oorzaken is wellicht dat ze de onderzoeksopdrachten krijgen van hen die belangen hebben. De onderzoeksvragen worden over het algemeen gestuurd gesteld.

De enige onderzoeker/wetenschapper die ik tot nu toe heb leren kennen voldoet niet aan deze omschrijving: hij blijft, wie dan ook maar de opdrachtgever is, volstrekt onafhankelijk. Hij bepaalt mede zijn eigen vragen en doet al vanaf 1991 veldonderzoek in Groningen.
Geen wonder dan ook dat hij steeds het gelijk aan zijn zijde krijgt… In ieder geval achteraf, zoals bij het rapport dat hij in opdracht van de provincie Groningen heeft geschreven en door 2 andere instellingen is gereviewd, maar waarvan de documenten uit het archief verdwenen zijn. Deze kennis wordt nu erkend.

Een kijkje in de keuken van deze onderzoeker was gisteravond op de Duitse televisie te zien (vanaf ong. 0.5):
http://www.daserste.de/information/politik-weltgeschehen/weltspiegel/videos/niederlande-die-erde-bebt-video-100.html

Waren alle onderzoekers maar voor waarheidsvinding…

Mail in cc aan Rob Scholte, 28 augustus 2017

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image