💈Marco Borsato – Soundmixshow 1990 (1 + 2) + De Telegraaf – ‘💈Borsato betrapt’ + Media Courant -💈Borsato tien keer zo erg als Tan + Story – Derksen: ‘Één groot toneelstuk’ + @HappySingleDads

💈Marco Borsato – Soundmixshow voorronde, 1990 (1)

Gepubliceerd op 3 mrt. 2009

💈Marco Borsato als Billy Vera in de voorronde van de Soundmixshow, 1990.

Reacties
https://youtu.be/us6_dPGzOR0

💈Marco Borsato – Soundmixshow finale, 1990 (2)

17 jun. 2007

Tijdens deze uitvoering, in de finale van de Soundmixshow, ontmoet💈Marco vader Roberto, hetgeen emotionele beelden oplevert.

Reacties
https://youtu.be/69g17sDAZbU

http://💈marcoborsatofansite.nl/30-jaar-💈marco/

💈 Marco Borsato door Leontine betrapt in Barcelona

Gepubliceerd op 11 feb. 2020

💈Marco Borsato bedroog Leontine tijdens zijn bewogen huwelijk niet alleen met Iris Hond. Dat onthult Evert Santegoeds in weekblad Privé, dat vandaag, één dag eerder dan normaal in de winkel ligt. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.Telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/Telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/Telegraaf

Reacties
https://youtu.be/bku-MB3PFik

💈Marco Borsato blijkt tien keer zo erg als Humberto Tan

Het scheelt, dat 💈Marco Borsato niet elke avond met zijn eigen talkshow op televisie is, want dan had het niet goed met hem afgelopen. Deze schuinsmarcheerder blijkt namelijk nog tien keer zo erg als Humberto Tan. Hoewel💈Marco wat minder onder het vergrootglas ligt dan Humberto, zit de trouwe lezer van de roddelbladen toch met zijn oren te klapperen. Iris Hond was namelijk niet het eerste slippertje van de zanger. Eén keer heeft hij zijn vrouw Leontine wel héél erg bedonderd.

Weekblad Privé, dat deze week speciaal een dag eerder uitkwam vanwege de💈Borsato scheiding, onthult een pikant verhaal over een eerdere affaire van💈Borsato.

Hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws:Het huwelijk heeft veel vaker onder hele hoge druk gestaan. Niet alleen door de Iris Hond affaire, maar een paar jaar geleden ook al door een incident, dat zich in Barcelona heeft afgespeeld en waarin Leontine er ook op een nogal harde manier achter kwam, dat zij door💈Marco werd bedrogen.”

Leontine was op vakantie met haar vriendinnen, wilde hen wat leuke vakantiefoto’s laten zien en ontdekte toen per abuis dat er heel veel kiekjes van💈Marco op stonden. Met een andere vrouw. En dan nog ontkennen ook!

Wat een boef, vindt Santegoeds. “Ze kwam er op nogal een vervelende manier achter in het bijzijn van al haar vriendinnen. Ze heeft hem ermee geconfronteerd, hij ontkende, maar zij had alle foto’s en toen is dat een heel grote rel geworden met als gevolg, dat de mevrouw is ontslagen.”

Iedereen wist het, behalve Leontine!

De dame werkte namelijk bij💈Marco’s bedrijf. “Iemand, die zijn secretaresse was en met wie hij heel lang en close heeft samengewerkt. Het zou toen zogenaamd over zijn, maar daar lopen de meningen ook nog over uiteen, want het schijnt daarna nog een tijdje doorgegaan te zijn. Onze bron zegt, dat💈Marco een thrillseeker is en dat blijkt ook wel uit alle avonturen en alle verhalen, die nu de ronde doen.”

Nog ranziger blijkt, dat iedereen in💈Marco’s omgeving wist van de affaire met deze secretaresse, behalve Leontine. “We weten ook, dat het hele bedrijf het wist, de broer van💈Marco het wist en de enige, die het eigenlijk niet wist was Leontine. Dat maakt het tot een uiterst pijnlijke affaire natuurlijk.

Wie is die minnares?! Het is een mevrouw, die ook luistert naar een dierennaam. Zo heb ik het omschreven.“

Story heeft ook een primeur

Cover van Story, Nr. 7, 12 t:m 18 februari 2020

Cover van Story, Nr. 7, 12 t/m 18 februari 2020

Hoe komen de andere bladen hier nog overheen? Makkelijk, zegt Story baas Guido den Aantrekker. Hij vindt, dat de affaire, waar het in de Privé over gaat, wel heel erg lang geleden speelde.

Den Aantrekker: We doen allemaal ons eigen onderzoek en ik vind het ook helemaal niet erg, dat daar iets anders uitkomt dan bij iemand anders. Ons verhaal is in elk geval erg actueel, dat speelt nu. Met z’n allen zijn we hard op zoek naar de waarheid, om in💈Marco’s jargon te blijven.”

Wat heeft de Story dan? “Het is natuurlijk wel zo, dat er ook bij ons al heel vaak namen genoemd zijn van vrouwen, waar Marco wat intiemer mee omgaat dan eigenlijk de bedoeling is. Wij hebben wat puzzelstukjes bij elkaar gelegd en daar komt een andere naam uit, waarvan wij denken, dat die op dit moment een grote rol speelt in het leven van💈Marco.

Volgens de Story loopt💈Borsato nu weer te rommelen met zijn ex vriendin Denise Boekhoff. Wellicht kan💈Borsato zijn gulp nu beter even dichthouden, want anders kan zijn scheiding van Leontine wel eens een hele dure worden.

Er komt nog meer aan

De scheiding wordt volgens Santegoeds sowieso niet makkelijk.Er komen nog wel wat verhalen aan, heb ik het idee, en dat zal de sfeer niet ten goede komen“, zegt hij.

Story collega Den Aantrekker denkt daar hetzelfde over. Wij hebben natuurlijk alle verloven ingetrokken; dit is natuurlijk onze core business, hoe naar het ook is voor de mensen, die erbij betrokken zijn. Wij willen gewoon weten hoe het zit.”

“Ja, je kunt je natuurlijk voorstellen, dat dit online ook een van de meest geklikte berichten is.”

Media Courant, Thu 13 Feb 2020 om 14:45

https://www.mediacourant.nl/2020/02/💈Marco-Borsato-blijkt-tien-keer-zo-erg-als-humberto-tan/

Johan Derksen over huwelijk💈Marco en Leontine: ‘Het was één groot toneelstuk

💈Marco en Leontine Borsato hebben iedereen voor de gek gehouden met hun huwelijk, vindt Johan Derksen. Dat het echtpaar twee jaar geleden gelukkig zat te doen in de RTL Late Night special over de Borsato’s, noemt hij kijkersbedrog.

💈Marco presenteerde zich destijds als een succesvol zanger met een geweldig huwelijk. Maar als je ondertussen in bed ligt met Iris Hond, dan ben je gewoon de kijker aan het bedriegen, vindt Derksen. ‘Het leek een sprookjeshuwelijk, het kwijl liep uit de bek. Die mensen moeten zich ook doodschamen voor die volksverlakkerij. Het was één groot toneelstuk,’ zegt hij op Veronica.

Kwijlebabbel programma

Derksen ergerde zich twee jaar geleden al aan de💈Borsato special, en nu alleen maar meer. ‘Die mensen van RTL hebben toen allemaal van die kwijlebabbel programma’s gemaakt, georganiseerd door Erland, dat de héle familie bij elkaar zat met Humberto erbij. Met een tribune in de woonkamer.’

Slippertje

Het nieuws over de scheiding hoorde Derksen in de auto, via de radio. Toen dacht ik: ja, hij liet De Hond niet alleen uit, maar gaf De Hond ook nog een beurt. Dan heb je een probleem thuis. Vrouwen vergeten dat nooit. Als jij in een krant onthult, dat je het gedaan hebt met mevrouw De Hond, dan vergeten ze dat thuis nooit.’

Story, 10.2.2020, 13:31

https://www.story.nl/artikel/showbizz/johan-derksen-over-huwelijk-💈Marco-en-Leontine-het-was-een-groot-toneelstuk

Happy Single Dads @HappySingleDads

Hij was nog zo gewaarschuwd … #💈borsato

Twitter, 13 feb. 2020 · 2:44 p.m.

https://twitter.com/HappySingleDads/status/1227951685114482689

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Ruiters