Leon de Winter – Ik Vrees, dat We aan het Begin Staan van Sovjet Achtige Vormen van Censuur

Ik Vrees, dat We Aan het Begin Staan van Sovjet Achtige Vormen van Censuur

Niet zo gek lang geleden golden berichten over Joe Bidens ramp zalige gezondheid als fake nieuws. De politici en journalisten, die toegang tot hem hadden verklaarden heilig, dat Joe uren lang kon discussiëren en gedetailleerde informatie paraat had. Ze hielden de leugen in stand, dat Joe bij machte was om nog eens vier jaar als machtigste man op aarde te functioneren. Dit zetten ze voort tot Joe naast Donald Trump live op TV in stortte. Met een heuse ’Coup’ door de machtigen van de Democratische Partij werd Joe’s presidentschap tot één termijn beperkt.

Belangrijke Amerikaanse journalisten hadden aan het bedrog over Joe’s gezondheid mee gewerkt. Het zijn de zelfde mensen, die nu waar schuwen voor fake nieuws, dat via X, of wel Twitter, zou worden verspreid. Zij noemen nieuws fake, wanneer de berichten af komstig zijn van tegen standers van de agenda’s van de elites, zo als de agenda van het correcte bestrijden van de Pandemie. We hebben dat ook in Nederland mee gemaakt. Maar: de grootste verspreider van fake nieuws over Corona was onze eigen overheid. De berichten over de aard van het virus, de manier van verspreiding, de werking van mond kapjes, avond klok, het effect van massale Lockdowns, de werking van de vaccins, dat alles was niet geheel onder bouwd met weten schappelijke feiten, maar daar op was de verontwaardiging van een groot deel van de media en de politieke elites niet gericht, de Wappies moesten er aan geloven. Ze werden onnodig geweld dadig uit parken weg geslagen. Ze werden uit Talk Shows weg gehouden. Ze werden door politici en journalisten er van beschuldigd de Pandemie te versterken. Wie daar voor oog had, ontdekte manipulatie en zelfs regel recht bedrog, zo als de werking van mond kapjes, door politici en media, maar in de publieke ruimte kon over die manipulatie niet gesproken worden. Er was alleen ruimte voor de officiële verhalen van de overheid.

Samen Leving werd Angst Aan Gepraat

In Duitsland heeft enkele weken geleden een klokken luider de authentieke documenten ’Gelekt’ van organisaties. die vergelijkbaar zijn met het OMT en het RIVM. In de Frankfurter Allgemeine schreven enkele critici „Als je de Gepubliceerde Artikelen als Geheel Leest, Kun Je niet Anders dan een Soort Ontgoocheling van de Burger Her Kennen, Waar Over () Weinig wordt Gesproken ().”

Die Duitse documenten zijn onweer legbaar, de bevolking werd gemanipuleerd. Er heerste bij de politieke elites een grote behoefte aan het verguizen van weer barstige burgers, die zo brutaal waren er een eigen mening op na te houden. Op basis van zwakke argumenten werd de samen leving angst aan gepraat. In Nederland hebben we nog geen klokken luider van dit formaat mogen begroeten, maar we kunnen het zelfde verwachten, zelf overschatting en machts wellust hebben zonder twijfel ook bij onze overheden en media de ambities gevoed.

Ten tijde van de Corona crisis oefenden over al in de Westerse wereld overheden en reguliere media druk uit op sociale media om „Fake Nieuws” te onder drukken. In de regel betrof dat dwarse nieuws de werking van de overheids maat regelen en de werking van de vaccins. Alleen al door het feit, dat zij zich kritisch en negatief over overheids programma’s uitten, verloren velen toe gang tot hun Accounts, sommigen werden zelfs door hun werk gever ontslagen. De Duitse documenten, die nu zijn gelekt, leidden tot onrust en hier en daar zelfs tot ontzetting, maar er zijn media, die er het zwijgen toe doen en pretenderen, dat er niets aan de hand is, ook zij waren deel van het onderdrukkings complex van overheden, media en Big Pharma.

Elon Musk In Ogen EliteEen Gevaarlijk gek

De over name van Twitter door Elon Musk werd door dat complex als vijandig gezien, hij hield het platform voor ieder één open. Hij maakte het dus weer mogelijk dat wappies, last pakken en op standelingen hun berichten openbaar konden maken. Van een genie werd Musk in de ogen van de progressieve elites een gevaarlijke gek. Onaf hankelijke journalisten mochten van hem bij Twitter de communicatie in zien tussen Amerikaanse overheden, instituten. die ’Desinformatie’ bestreden, en de beheerders van de grote sociale media. Die communicatie onthulde hoe breed de aan val op de vrijheid van menings uiting was, geïnitieerd door Amerikaanse overheden.

Bij de Corona crisis luidde het argument, dat de crisis een Pandemie van de niet gevaccineerden was, dus was het van belang, die tegen stemmen te onder drukken: mensen levens stonden op het spel. In de UK gaan nu stemmen op om de sociale media te censureren, daar luidt het argument, dat berichten onder drukt moeten worden van Fascistisch Rechts, dat met geweld de straat zou willen beheersen ten einde racisme te verspreiden. Ook de top van de EU legt het idee van censuur van sociale media op tafel. De EU Commissaris voor de interne markt Thierry Breton dreigde eer gisteren in een openbare brief, dat hij juridische maatregelen zou nemen als Elon Musk „Schadelijke” berichten op X | Twitterniet zou weg filteren. De directe aan leiding was het gesprek, dat Musk met Trump zou voeren, en de intentie is het voor komen van een zege van Trump.

De elites zijn gaan denken, dat 1984 van George Orwell geen roman, maar een hand leiding was om de wil van anders denkenden te breken. Ik vrees, dat we aan het begin staan van Sovjet achtige vormen van censuur. We leven in lastige tijden.

author avatar

Leon de Winter

De Telegraaf, 13 augustus 2024, 19:56

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/314193152/ik-vrees-dat-we-aan-het-begin-staan-van-sovjet-achtige-vormen-van-censuur

https://archive.ph/TOqVf

Michael Radford – Nineteen Eighty Four (1984) (Full Movie in English)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leon+de+Winter
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elon+Musk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Breton
https://robscholtemuseum.nl/?s=EUropean+Commission
https://robscholtemuseum.nl/?s=Big+Pharma
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+Orwell

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image