AD | Raffi Trapman – Fakkel Dreiger blaast Complot Theorie over ‘Satanisch Pedofielen Net Werk’ in Bodegraven Nieuw Leven in

Complot Denkers Legden de Af Gelopen Jaren Bloemen Neer bij de Bodegraafse Begraaf Plaats. Rechts Activist Max van den Berg met een Brandende Fakkel bij het Huis van Sigrid Kaag in Den Haag in 2021 (foto Ricardo Smit)

Fakkel Dreiger blaast Complot Theorie over ‘Satanisch Pedofielen Net Werk’ in Bodegraven Nieuw Leven in

Max van den Berg, de Man, die Tot Zes Maanden Cel is Veroordeeld, om dat hij Met een Brandende Fakkel voor het Huis van Sigrid Kaag stond, Haalt in een Video Boodschap Uit naar de Gemeente Bodegraven Reeuwijk. Hij is Bij het Gemeente Huis Langs Gegaan om Vragen te Stellen over een ‘Satanisch Pedofielen Net Werk’ in Bodegraven, maar werd Weg Gestuurd.

De Gemeente heeft hem Gedemoniseerd en Weg Gezet als Complot Denker, Concludeert Van den Berg in een Video, die is Verschenen op TikTok en X. In een Reactie Laat de Gemeente Weten Geen Uit Spraken te Willen Doen en Verwijst naar het Openbaar Ministerie (OM).

Woord Voerder Vincent Veenman van het OM Laat Weten, dat de Nieuwe Op Leving van de Complot Theorie is Op Gemerkt. ,,Op het Moment, dat we Nieuwe Strafbare Feiten Zien, Doen We Daar Iets Mee’’, Laat hij Weten. Verder Benadrukt hij de Kwestie Liever Zo Min Mogelijk Aan Dacht’ te Willen Geven.

Bloemen op Kinder Graven

Het Verhaal, dat Van den Berg Aan Wakkert, Voert Terug naar 2021. Complot Denker Joost Knevel Maakte des Tijds Bekend, dat hij Er van Over Tuigd was Geraakt in zijn Kinder Jaren Getuige te Zijn Geweest van Satanische Kinder Moorden. Ook Zou hij Zijn Mis Bruikt door Voor Malig RIVM Directeur Jaap van Dissel en een Huis Arts in Bodegraven. Tien Tallen Complot Denkers Togen naar Bodegraven Om Bloemen Neer te Leggen op Kinder Graven. Samen met Andere Complot Denkers werd Knevel Uit Eindelijk Veroordeeld tot een Cel Straf en het Betalen van een Schade Vergoeding.

Activist en Complot Denker Van den Berg Kwam in het Nieuws, om dat hij in januari 2022 Met een Brandende Fakkel in zijn Hand voor het Huis van Voor Malig D66 Minister Sigrid Kaag Stond. Hij Belde Aan en Scandeerde Teksten als ‘NSB, Weg Er Mee’ en Kreten over Complot Theorieën. De Rechter Veroordeelde hem Daar voor tot Zes Maanden Cel. Later Wilde Van den Berg de Politiek In voor de Partij Jezus Leeft.

Lees ook

Oud Burgemeester Blij met Veroordeling ‘Pedo Net Werk’ ComplotDenkers ‘Rust in Dorp Terug’
Begraaf Plaats Bodegraven Doel Wit van Complot Denkers over Pedo Net Werk, Ook RIVM deed Al Aan Gifte

AD,  13 augustus 2024, 09:43

https://www.ad.nl/bodegraven-reeuwijk/fakkeldreiger-blaast-complottheorie-over-satanisch-pedofielennetwerk-in-bodegraven-nieuw-leven-in~a5a4741e/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Raffi+Trapman
https://robscholtemuseum.nl/?s=AD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Algemeen+Dag+Blad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Max+van+den+Berg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fakkel+Drager
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fakkel+Dreiger
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigrid+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vincent+Veenman
https://robscholtemuseum.nl/?s=OM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Gezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven+Reeuwijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Pedofielen+Net+Werk

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image