Nine for News | Robin de Boer – Hier Mee is ‘Onomkeerbaar Bewezen, dat de Hele Justitie in Nederland een Criminele Organisatie is’ + Micha Kat – PERS BERICHT

Hier Mee is ‘Onomkeerbaar Bewezen, dat de Hele Justitie in Nederland een Criminele Organisatie is

Advocaat Hugo Smit werd in 2004 publiekelijk door een Rechter weg gezet als leugenaar. Dat was een schok.

De Rechter, Hans Westenberg, ontkende, dat hij met Advocaten had gebeld over de zo geheten Chipshol Zaak, zo als Smit in het boek ‘Top Advocatuur’ van Journalist Micha Kat had gesteld. Dat was een Recht Zaak rond bouw gronden bij Schiphol.

In de Jaren Negentig had Westenberg getelefoneerd met een Advocaat van Chipshol, een bedrijven park rond Schiphol, dat er nooit is gekomen. Dat was een cruciaal telefoontje geweest, om dat Chipshol des tijds in groot gevecht was met de Nederlandse Staat en als gevolg daar van grote stukken grond kwijt raakte rond de lucht haven.

De Liegende Rechter

Er gebeurde vervolgens iets unieks, de Rechter dagvaardde de Advocaat bij de Recht Bank in Rotterdam. Smit vocht terug en wat volgde was een juridische loop graven oorlog tegen de Rechter en de Staat, die maar liefst 16 jaar duurde. Hij won, bij de Recht Bank, het Gerechts Hof en de Hoge Raad. Niet Smit, maar de Rechter had gelogen. Gedurende die 16 jaar werd Westenberg gesteund met Gemeenschaps Geld.

In 2016 schreef Smit, de enige Advocaat in Nederland, die het ontslag van een Rechter inluidde, er een boek over, getiteld ‘De Liegende Rechter’.

De oud Rechter moest Smit een schade vergoeding van ruim 1,4 miljoen Euro, plus rente, betalen wegens Smaad, bepaalde het Gerechts Hof in Den Bosch.

Onrecht Matig Geprocedeerd

Af gelopen jaar besliste het Gerechts Hof, dat de Staat de schade moet vergoeden, die Kat heeft geleden na de Procedure van de oud Rechter tegen hem. Volgens het Hof heeft de oud Rechter Onrecht Matig Geprocedeerd tegen Kat en is vast komen te staan, dat hij Mis Bruik van het Proces Recht heeft gepleegd door een Zaak tegen de Journalist aan te spannen.

Na publicatie van het boek spande Westenberg een Zaak tegen hem aan, die werd bekostigd door de Staat. Kat vindt het onjuist, dat de Staat die Procedure heeft betaald.

Hij schrijft in een Pers Bericht, dat hij in 2004 onthulde, dat de toen malig coördinerend Vice President van de Recht Bank in Den Haag een ‘Vol Ledig Corrupte Crimineel’ was. In plaats van Kat te bedanken en of te belonen, ‘Lanceerde de Staat een Terreur Campagne, die tot op de Dag van Vandaag Door Gaat’.

Criminele Organisatie

De Journalist wijst er op, dat Justitie de oud Rechter nog steeds steunt en Kat nog steeds ziet als de Crimineel. Volgens hem is hier mee ‘Onomkeerbaar Bewezen, dat de Hele Justitie in Nederland een Criminele Organisatie is’.

Kat voegt toe, dat het Hof nog steeds goede Rechters lijkt te hebben. “De Vraag is Nu, of de Staat de Zaak na 20 jaar Eindelijk Op Geeft.”

Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Photo of Robin de Boer

Robin de Boer

Over de Auteur
Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Nine for News, 6 augustus 2024,  21:00

https://www.ninefornews.nl/hiermee-is-onomkeerbaar-bewezen-dat-de-hele-justitie-in-nederland-een-criminele-organisatie-is/

PERS BERICHT

‘S LANDS BEKENDSTE COMPLOT DENKER MICHA KAT HEEFT HET COMPLETE JUSTITIE APPARAAT OP DE KNIEEN EN EIST NU DE SCHADE OP

Vrijdag 2 augustus heeft de Advocaat van ’s Lands Bekendste Complot Denker Micha Kat de Nederlandss Staat Gevorderd hem Binnen een Maand 1.1 Miljoen Euro te Betalen, te Vermeerderen met Wettelijke Rente vanaf April 2004. Dit op Basis van Twee Arresten van de Hoge Raad, waar in de Staat Vol Ledig Aan Sprakelijk wordt Gesteld voor de Aan Kat Toe Gebrachte Schade als Gevolg van de Affaire Westenberg.

In 2004 onthulde Kat, dat de des Tijds Vice president van de Haagse Recht Bank een Voll Ledig Corrupt was. Maar in Plaats van Kat te bedanken en of Belonen begon de Staat een Terreur Campagne, die tot op de Dag van Van Daag Voort Duurt en Onder Meer heeft Geleid tot een Gevangenis Straf van 2,5 Jaar in een Vervalst Proces op gelegd door een Oud Collega van Westenberg op de Haagse Recht Bank. Kat heeft hier van 2 Jaar moeten Door Brengen in Voor Arrest, Nog Nooit Eerder Vertoond.

De Raad voor de Recht Spraak, die Verantwoordelijk is voor de Rechterlijke Macht blijft de Criminele oud Rechter tot de Dag van Van Daag Steunen en Meent dat Niet Hij, maar Kat de Crimineel is.

KatHier Mee is Onomstreden Vast Gesteld, dat de Top van de Rechterlijke Macht in Nederland in Feite een Criminele Organisatie is Zonder Enig Zelf Reinigend Vermogen. Met deze Kan Ttekening, dat Er bij de Hoge Raad, die Buiten het Gezag van de Raad voor de Recht Spraak valt, Blijkbaar Nog Wel Goede Rechters Zitten. En Na Tuurlijk die Paar Rechters van het Hof Den Bosch, die tegen ‘Hun’ Raad In Durfden te Gaan. In Den Haag was Dat Niet Mogelijk Geweest.

Het Complete Bedrag zal Uit Komen rond de 1,6 Miljoen. De Grote Vraag is Nu, of de Staat het Criminele Handelen tegen Kat zal Voort Zetten door te Weigeren de Arresten van de Hoge Raad Uit te Voeren, of Dat Zij na 20 Jaar Eindelijk zal Capituleren in deze Zaak. Als de Staat Weigert Kat te Betalen, zal een Schade Staat Procedure van Start Gaan met Alle, voor de Staat Verwoestende, Publiciteit van dDien. De Advocaat van Oud Rechter Westenberg is A Croiset van Uchelen, tevens Advocaat des Konings, van Allen & Overy en de Advocaat van de Raad voor de Recht Spraak is Gijsbrecht Nieuwland van Pels Rijcken, Na dat Eerder de Top Lands Advocaat Reimer Veldhuis zich wegens Corruptie Moest Terug Trekken.

Voor Meer Info
De Advocaat van Micha Kat
Thijs Stapel

stapel@stapeladvocatuur.nl

Mail aan R, 8 augustus 2024, 12:09

Micha Kat – Lees mee met vluchteling Micha Kat (58): Micha Kat | Top Advocatuur

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image