De Telegraaf | Silvan Schoonhoven – Bodegraven Steekt Kop Weer Op + ‘Kinderen Gestolen door de Staat’ + Micha Kat – STATEMENT NA HORROR PUBLICATIE IN DE TELEGRAAF

Complot Theorie over Satanisch Kinder Mis Bruik Bodegraven Steekt Kop Weer Op, Zorgen bij Politie, OM en Gemeente

author avatar

Silvan Schoonhoven

Politie, OM en de Gemeente Bodegraven zijn alert nu een complot theorie over kinder mis bruik in dat Zuid Hollandse dorp weer de kop op steekt. Drie jaar geleden trokken geruchten over sadistische satanisten een spoor van ellende. De aan jagers kregen cel straffen en een spreek verbod. Maar de wanen zijn terug van weg geweest.

Een trio complot denkers veroorzaakte na 2021 veel leed met hun theorie over Bodegraven als vermeend centrum van satanisch kinder mis bruik. Zelf benoemde ’Onder Zoekers’ Micha Kat en Wouter Raatgever gingen mee in de verhalen van Bodegravenaar Joost Knevel, die aan paranoïde hallucinaties lijdt en op de proppen kwam met bizarre moord en mibruiherinneringen uit zijn jeugd.

Begraaf Plaats Bodegraven volgens Complot Denkers Vol Slacht Offers Ritueel Mis Bruik

Kat en Raatgever geloofden deze ’Her Vonden Her Inneringen’ en begonnen een Online campagne, waar bij ze strooiden met op roepen om de ’Verantwoordelijken’ te executeren. In Knevels waan wereld was dat onder anderen Jaap van Dissel. De RIVM baas, onder hoog spanning door de Corona crisis, kreeg ernstige bedreigingen. Net als Mark Rutte, Hugo de Jonge en een huis arts in Bodegraven.

Voor Knevels aan tijgingen bleek geen snipper bewijs. Kinderen, die volgens hem vermoord waren, bleken een na tuurlijke dood te zijn gestorven of spring levend. Dat maakte de volgelingen niets uit. De begraaf plaats in Bodegraven veranderde in een bloemen zee door aan hangers, die geloofden dat er slacht offers van ritueel misbruik lagen. Na bestaande van daar begraven kinderen werden geconfronteerd met beschuldigingen, dat ze de ’Waarheid’ achter hielden.

Micha Kat, Wouter Raatgever en Joost Knevel Veroordeeld

Justitie sloeg hard terug. De rechtbank veroordeelde Raatgever tot achttien maanden, waarvan zes voorwaardelijk voor opruiing, bedreiging en smaad. Knevel kreeg vijftien maanden, Kat 28 maanden. De rechter verbood de mannen ook om nog voet te zetten in Bodegraven of laster te verspreiden over de zaak.

Ook nieuwe aanjagers storten zich op de Bodegraven-mythe. Boegbeeld is oud-politievrouw Alice Besselink, die de veroordeelden ziet als martelaars voor de waarheid.

Ook nieuwe aan jagers storten zich op de Bodegraven mythe. Boeg beeld is oud politie vrouw Alice Besselink, die de veroordeelden ziet als martelaars voor de waarheid.

Raatgever doet dat. in voor zichtige termen, toch. Hij mag niet over zijn ideeën spreken, beaamt hij in een video, „Om dat het waarheid is.” Hij vindt dat Justitie als nog actie moet onder nemen, ’om dat het over het vermoorden, mis handelen en laten verdwijnen van kinderen gaat’.

Maar volgens hem is van het OM geen enkel heil te verwachten. Satanisch mis bruik heeft als beton rot de hele samen leving aan getast. Bewijs daar voor ziet Raatgever bij voor beeld in de olympische opening ceremonie, waar in een verklede man een hals door snij gebaar zou hebben gemaakt naar een kind. „Ieder één, die wil kijken, kan het gewoon zien. Het wordt tijd om met honderd duizenden, die weten dat dit gebeurt, naar voren te lopen en alles naar buiten te brengen.

Oud Politie Vrouw Alice Besselink is Boeg Beeld

Ook nieuwe aan jagers storten zich op de Bodegraven mythe. Boeg beeld is oud Politie vrouw Alice Besselink, die de veroordeelden ziet als martelaars voor de waarheid. Dat ze oud Politie vrouw is, geeft haar in samenzwering kringen een zekere autoriteit. Ze krijgt veel bij val met video’s, waar in ze zich zelf als neer zet als strijdbare klokken luider, zelfs niet bang om des noods uit de weg te worden geruimd door de satanisten.

„Ieder één, die op staat en onder zoek doet wordt geïntimideerd door de cult”, zegt ze. „Als je onder zoekt en je uit spreekt, word je onder drukt.

Haar volgers hopen, dat de Zaak Bodegraven een nieuwe wending krijgt, waar door hun versie van waarheid als nog boven tafel komt. Strijd genote Tamara Dummer voor spelt op Facebook, dat er een dag komt, dat Nederland in ziet, dat ze ’Duivels hebben verdedigd en de helden belachelijk hebben gemaakt’. „De vermeende daders moeten verantwoording af leggen van hun handel en wandel, de straf niet ontlopend voor wat zij onze kinderen aan deden en aan doen.”

Ook als een complottheorie veel leed veroorzaakt, zoals bij Bodegraven, is het volgens radicaliseringsexpert Jelle van Buuren uiterst lastig om er iets tegen te doen.

Ook als een complot theorie veel leed veroorzaakt, zo als bij Bodegraven, is het volgens radicalisering expert Jelle van Buuren uiterst lastig om er iets tegen te doen.

En complot denker Desta Huisman dreigt in een Online video, dat Politie en Justitie mede werkers op nieuw naar de Bodegraven Zaak moeten kijken. Zo niet, dan worden ze voor een tribunaal gesleept.

Joris Demmink

Onkruid vergaat niet. „Als een complot theorie één maal gevestigd is, gaat die niet meer weg”, zegt Jelle van Buuren, Leids expert op het gebied van radicalisering. Hij ziet, dat slapende complot theorieën makkelijk op nieuw worden aan gezwengeld, zo dra er een aan leiding is. Zo als de al twintig jaar etterende samen zwering theorie rond oud top ambtenaar Demmink, die zonder enig bewijs werd beschuldigd van seksueel mis bruik. Een paar jaar was het stil rond de geruchten, toen laaiden de beschuldigingen weer op.

Ook als een complot theorie veel leed veroorzaakt, zo als bij Bodegraven, is het volgens Van Buuren uiterst lastig om er iets tegen te doen. Justitieel in grijpen kan juist olie op het vuur gooien, complot denkers zien onmiddellijk het bewijs, dat de satanisten de waarheid in de doof pot moffelen.

Bij de Bodegraven Zaak heeft Justitie toch in gegrepen om de grens te markeren”, zegt Van Buuren. „Nu is het zaak om scherp toe te zien op na leving van het spreek verbod. Alleen, veel uit spraken zijn onwenselijk, maar niet strafbaar. Daar hebben we geen goed antwoord op. En je kunt ook niet voor komen, dat anderen het stokje over nemen. Je zit bij dit soort kwesties klem. Je denkt, het zal toch wel een keer over waaien. Maar deze mensen graven zich steeds verder in in hun eigen universum. Het gaat hen ook om ego en erkenning en soms zitten er persoonlijke drama’s achter.”

Bekijk ook
Complot Denkers Trokken Spoor van Ellende met Op Ruiing en Dood Bedreigingen, ’Van Dissel voor het Leven Getekend
Om Streden Film over Ritueel Kinder Mis Bruik in Bioscopen Nederland:,Critici Vrezen Heksen Jacht op ’Pedofielen
In de Ban van het Complot,’Tunnels met Kooien Vol Kinderen
Slacht Offers Complot Denkers: ’Onbegrijpelijk en Mens Ont Erend’

Foto’s ANP | Robin Utrecht

De Telegraaf, 6 Aug 2024, 04:09:07 UTC

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2051517378/complottheorie-over-satanisch-kindermisbruik-bodegraven-steekt-kop-weer-op-zorgen-bij-politie-om-en-gemeente

https://archive.ph/n10JC#selection-431.0-462.4

Lugubere Complot Theorie Bodengraven ‘Kinderen Gestolen door de Staat

Gepubliceerd 6 aug 2024

De Telegraaf

Abonneer je Hier Gratis http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Bij De Telegraaf vind je het Laatste Nieuws uit Binnen en Buiten Land. Je krijgt Alles te Weten op het Gebied van Entertainment, Mis Daad, Geld, Verkeer en Royalty. Ook Delen Wij de Meest Op Merkelijke Video’s, die Je Niet Gemist moet Hebben.

Bekijk voor Al het Laatste Sport Nieuws het Kanaal van Tele Sport   https://www.youtube.com/channel/UCURS–yDvgiK_i7aOFraASw

Meer van De Telegraaf? Volg Ons op Web Site https://www.telegraaf.nl/

Facebook https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram
 https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter
https://x.com/telegraaf

#TELEGRAAF

Reacties
https://youtu.be/dhFDnLYdvsA?si=9-q5W8PXr5QrZwe2

STATEMENT  VAN MICHA KAT  NA HORROR PUBLICATIE IN DE TELEGRAAF

———- Forwarded Message ———

From Micha Kat
Date Tue, 6 Aug 2024 at 09:40
Subject Fwd LEVENS GEVAARLIJKE SITUATIE VOOR MIJ NA HORROR  PUBLICATIE DE TELEGRAAF, GAARNE AAN GIFTE TEGEN DE KRANT EN DE ‘JOURNALIST
To Thijs Stapel

Beste Raadsl Lieden,

Van Daag, Vijf Dagen Voor Dat ik naar NL wilde Af Reizen en ÉÉN DAG na dat de Staat de Sommatie Brief heeft Gekregen over de Westenberg Claim op grond, Waar van ze Verplicht Zijn mij 1.6 Miljoen te Betalen, schrijft De Telegraaf, dat ik ‘Een Online Campagne begon, waar in ik Op Riep om de Verantwoordelijken in de Bodegraven Zaak te Executeren‘. Tevens wordt Gesteld, dat ik ‘Ernstige Bedreigingen zou hebben Geuit aan Mark Rutte en Hugo de Jonge‘. Dit zijn Beschuldigingen, waar in het Huidige Klimaat Levens Lange Gevangenis Straf voor kan Worden Gegeven.

Door de Nieuwe Haat Campagne van De Telegraaf tegen mijn Persoon, Ongetwijfeld in Samen Werking met Justitie, is Het voor mij Niet Meer Verantwoord naar Nederland te Komen. Hier Door is Op Nieuw voor mij Aan Zienlijke Financiele Schade Ontstaan. Ik Wijs Er Daar Bij Ook Op, dat De Telegraaf Eerder Door is Mij Exposed als een Organisatie, waar van Top Mensen Zelf Actief Deel Nemen aan Kinder Mis Bruik.

Ik wil Jullie Vragen per Direct Aan Gifte te Doen tegen De Telegraaf en de AIVD Tik Slaaf S Schoonhoven. Zo Als uit de Ten Laste Legging van het OM in mijn Straf Zaak blijkt, Zijn Alle Beschuldigingen van de Krant Leugens. Het Gedrag van De Telegraaf is Extra Crimineel, om dat ik me Juist na mijn Vrij Lating VOL LEDIG HEB STIL GEHOUDEN over de Zaak Bodegraven. Dit Na de Hel van 30 Maanden Cel Straf in het Zwaartse Regime na een Compleet Vervalst Proces.

Met Vriendelijke Groet,

Micha Kat

Mail aan R, 6 augustus 2024, 10:51

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Telegraaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Silvan+Schoonhoven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wilson+Boldewijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Horror+Publicatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Red+Pill+Journal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thijs+Stapel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alice+Besselink
https://robscholtemuseum.nl/?s=GGZ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geestelijke+Gezondheids+Zorg
https://robscholtemuseum.nl/?s=AIVD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Algemene+In+Lichtingen+en+Veiligheid+Dienst
https://robscholtemuseum.nl/?s=OM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Baan+Centrum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lucis+Trust
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Instituut+voor+Gezondheid+en+Milieu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Moeder+Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huis+Arts+Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Burgemeester+Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Begraaf+Plaats+Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven+Complot
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven+Verhaal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven+Zaak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laster
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Kinder+Mis+Bruik

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-14-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image