Jaap Holtzapffel – SCHOLTE HOUDT ZICH SCHUIL VOOR SCHULDEISERS❗️+ VEILING COLLECTIE ROB SCHOLTE MUSEUM KOMT ERAAN❗️+ Henk van Kuijk – DH VLOG (4)

SCHOLTE HOUDT ZICH SCHUIL VOOR SCHULDEISERS❗️

Sinds het deurwaarderskantoor Van der Meer Philipsen het derdenbeslag is gestart, ligt het woonadres van Rob Scholte op straat. Op de eerste pagina staat dat dit een geheim adres is, maar op pagina 4 wordt het vermeld.
Foutje der deurwaarders, bedankt!

Facebook, 2 november 2019

Reacties

⚫️⚫️⚫️
Jaap Holtzapffel
Delano Weltevreden (Helderse Courant).

Jaap Holtzapffel
Joop Stoop (schuldeiser).

Peter Shoe
Laat ff iemand zijn collectie opkopen… #zakenmannetjegezocht

zakenmannetjegezocht (foto Facebook)

zakenmannetjegezocht (foto Facebook)

Jaap Holtzapffel
Golf Gekkie: de collectie wacht op u!

Peter Shoe
Eerst maar wat promo…

Peter Shoe

Rob Scholte - Glossy

Rob Scholte – Glossy

Jaap Holtzapffel
Zit NIET in de collectie!

Joop Stoop
Ik ben niet een schuldeiser van Rob Scholte. Den Helder creëert schade door haar manier van doen, men kan ook dit betwiste werk niet ter veiling aanbieden. Kijk naar uitspraken Europees Hof en zal wat moeten.

Jaap Holtzapffel
Rob Scholte heeft op zijn Facebook pagina met Typex zijn woonadres in Alkmaar en postcode onzichtbaar gemaakt… Verdachte boel!

Het door de onrechtmatige samenspanning tussen deurwaarder Van der Meer Philipsen en uitgever Holtzapffel publiek geworden adres van Robs schoonouders, uiteraard weg getyp-ext.(foto Facebook)

Het in samenspanning tussen deurwaarder Van der Meer Philipsen en uitgever Holtzapffel onrechtmatig publiek geworden adres van Robs schoonouders, weg ‘geTyp-ext’ (foto Facebook)

Vrije Beweging
Er zijn er wel meer, die dat doen in deze tijd.
Onderduiken is overleven tegenwoordig in de cultuur.
Je kop boven het maaiveld uitsteken, dat is pas zinloos.
😄

Jaap Holtzapffel
U steekt uw kop in ieder geval niet boven het maaiveld uit… Sterker nog, u noemt uw echte naam niet eens… Heeft u ook schuldeisers zoals Rob Scholte?

Vrije Beweging
Ik leef enig ondergedoken de afgelopen tijd.
Dat ik mijn eigen naam niet gebruik hoef niet tot ergernis te zijn.
Vrije beweging is de naam van mijn stijl van schilderkunst maken.

Jaap Holtzapffel
Waarom leeft u ondergedoken?

Vrije Beweging
Heel verhaal.

Maarten Sebastiaan Holl
Nu staat het deurwaarderskantoor Van der Meer & Philipsen bekend om het feit, dat zij regelmatig malafide inningen doen, ook namens oplichters (zie het programma ‘Opgelicht’, toen kwam het een keer ter sprake). Van der Meer & Philipsen is eveneens betrokken bij een internationale rel over “onbetaald” parkeergeld in de Kroatische stad Pula. Zie het bericht op de website van de ANWB.
https://www.anwb.nl/juridisch-advies/op-vakantie/met-de-auto-op-reis/boete-buitenland/boete-parkeergeld-kroatie

Jaap Holtzapffel
De heer drs. Koen Willem Anthonius van der Meer stond dus op donderdagmiddag bij mij op de stoep. Ik bood hem een kopje koffie aan, maar hij weigerde beleefd. Ik dacht: “U wilt geen koffie? Bent u wel bonafide?”

Herman van den Boom
Het is echt heel tragisch, ik snap die gemeente niet

Jaap Holtzapffel
Wat snapt u niet?

Herman van den Boom
Jaap Holtzapffel Dat je als gemeente niet tot een oplossing hebt willen komen. Een gentleman’s agreement
Er zijn altijd oplossingen!

Jaap Holtzapffel
Rob Scholte heeft geen cent en zelf ook allerlei schuldeisers (zoals nota bene zijn eigen advocaten). Omdat we (gelukkig!) in een rechtsstaat leven, gaan nu deurwaarders op pad om het vonnis van de kantonrechter d.d. 18-09-2019 uit te voeren. Dat wil dus zeggen: € 316.340 binnen harken voor de gemeente Den Helder, die de rechtszaak op vrijwel alle punten heeft gewonnen. Scholte houdt zich niet voor niets schuil op een geheim adres (dat nu bekend is).

Herman van den Boom
Jaap Holtzapffel ik begrijp dat wel er is nu geen weg terug, maar ik snap die gemeente van het begin al niet. Men had dat niet zo hoeven te laten escaleren.

Jaap Holtzapffel
Ik begrijp het wel! Rob Scholte heeft op de Facebook pagina van zijn museum jarenlang geïnsinueerd – zonder een spatje bewijs – dat de oud burgemeester van Den Helder Koen Schuiling een praktiserend pedofiel is. Schuiling is openlijk homoseksueel. Dus toen de rechter op 13 maart 2018 had gevonnist. dat Rob Scholte op 13 april 2018 zijn museum en illegale woonvertrekken bezemvrij op moest leveren en hij dit op 17 april 2018 nog steeds niet had gedaan, hebben ze Scholte en zijn gezin Den Helder uit geflikkerd. Als ik Koen Schuiling was geweest, dan had ik exact hetzelfde gedaan.

Herman van den Boom
Jaap Holtzapffel Tsja dat wist ik niet

Jaap Holtzapffel
Ik wist het wel!

Herman van den Boom
Jaap Holtzapffel ik houd mijn mond

Jaap Holtzapffel
Hoe was uw etentje in Baden?

Herman van den Boom
Jaap Holtzapffel Niet alleen benen kwijt, maar ook hersens.

Herman van den Boom
Jaap Holtzapffel We hebben enkel het museum van Rainer bezocht! Daarna moesten we door naar het festival in Bratislava, afsluitingsavond vanavond met cruise en diner op de Donau. Het eten is uitstekend hier gister had ik verse zoetwatervis tijdens bezoek wijnkasteel.

Eten met verse zoetwatervis tijdens bezoek wijnkasteel (foto Facebook)

Eten met verse zoetwatervis tijdens bezoek wijnkasteel (foto Facebook)

Herman van den Boom

Herman van den Boom onderweg (foto Facebook)
Herman van den Boom onderweg (foto Facebook)

Herman van den Boom
Morgen naar huis, woensdag naar opening Parijs. Komende zondag 10 november VIP Diner bij mij thuis voor internationale kunstwereld i.s.w.m. Maria Broodthaers.

VIP Diner bij Herman van den Boomt huis voor internationale kunstwereld i.s.w.m. Maria Broodthaers
VIP Diner bij Herman van den Boom thuis voor internationale kunstwereld in samenwerking met Maria Gilissen (foto Facebook)

Jeffrey Suitela
Dat van die burgemeester klopt inderdaad. Is waar gebeurd. Die familie wil het er zelf niet meer over hebben hebben. Zwijggeld gekregen, helaas.

Jaap Holtzapffel
En heeft u daar bewijs van?

Jaap Holtzapffel
Jeffrey Suitela uit Den Helder: heeft u daar enig bewijs van? Of hebt u het ook maar van horen zeggen en roep toetert u iets door om interessant over te komen?

Jaap Holtzapffel
Jeffrey Suitela: U lult maar wat! Weet u wel dat dit smaad is? Je mag niet zomaar iemand van een ernstig delict beschuldigen zonder bewijs aan te voeren… Mondje houden dus!

Jaap Holtzapffel
Jeffrey Suitela: Ja, en wat wilt u daarmee beweren?

Jaap Holtzapffel
Jeffrey Suitela uit Den Helder: hoe zou u het vinden als u er door mensen, die u verder niet kent, van zou worden beschuldigd, dat u ontucht pleegt met het kindje, waarmee u op uw profielfoto staat afgebeeld?

Profiel (foto Facebook)

Profiel (foto Facebook)

Jaap Holtzapffel
En nu heeft meneer Jeffrey Suitela de discussie verder geblokkeerd, omdat zijn beschuldiging zonder een spatje bewijs, dat oud burgemeester van Den Helder Koen Schuiling een praktiserend pedoseksueel zou zijn, geen stand houdt. Ook is het voor deze meneer erg moeilijk om fatsoenlijk Nederlands te schrijven, maar dat terzijde.

De Helderse burgemeester Koen Schuiling met twee minderjarige asielzoekers uit Syrië op het speelveld van asielzoekerscentrum De Doggershoek (foto Peter van Aalst)

De Groningse burgemeester Koen Schuiling met twee minderjarige asielzoekers uit Syrië op het speelveld van asielzoekerscentrum De Doggershoek in Den Helder (foto Peter van Aalst)

Rudolph Claghekeye
Tot nadenken stemmende foto overigens…

https://www.facebook.com/jaap.holtzapffel

VEILING COLLECTIE ROB SCHOLTE MUSEUM KOMT ERAAN ❗️

Deurwaarders moeten € 361.340 innen…
…maar er valt nergens een cent te halen.

VEILING COLLECTIE ROB SCHOLTE MUSEUM KOMT ERAAN.

Facebook, 3 november

Reacties

Jaap Holtzapffel
Delano Weltevreden (Helderse Courant).

Peter Shoe
Wanneer…?

Jaap Holtzapffel
Wanneer? Als u op golfvakantie bent… Vieze vuile aasgier!

Peter Shoe
Uiteraard om te schenken aan het nieuwe museum….

Rob Scholte 1993 in Brussel (foto Paul Levitton)

Rob Scholte 1993 in Brussel (foto Paul Levitton)

Etteke de Boer
Geestige foto zo met dat “scheppingen”.

Chris Beuzel
Downloaden is gratis… ik heb ook al veel van Peter Klashorst…

https://www.facebook.com/jaap.holtzapffel

DEN HELDER VLOG (4)

Gepubliceerd op 1 okt. 2019

Henk vertelt over een fraai boek, gemaakt over de bekende kunstenaar Rob Scholte, die een museum probeerde te ontwikkelen in het voormalig postkantoor van Den Helder. Na aanvankelijke toezeggingen kwam er veel politieke tegenwerking, met gebroken beloften. En werd hij het gebouw uitgezet. Zelfs met inbeslagname van zijn privé spullen. Om zijn zaak financieel te steunen maakte Jaap Holtzapffel uit Haarlem dit boek, maar tot nu toe is er geen cent naar Rob overgemaakt. En is het boek uitverkocht.

Reacties:
https://youtu.be/KZox24i_ai8

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Henk+van+Kuijk
https://robscholtemuseum.nl/jaap-holtzapffel-mijn-eerlijke-verhaal-over-rob-scholte%e2%9d%97%ef%b8%8f-klashorsts-kolossale-koffietafelboek-2019-jaap-verdrietig-zaterdag-29-12-record-aantal-bestellin/
https://robscholtemuseum.nl/staf-rsmuseum-brief-aan-jaap-holtzapffel-30-september-2019/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-rob-scholte-eist-60-000-euro-van-uitgever-roofboek-jaap-holtzapffel-schollie-beste-heer-marcel-albers-petrus-van-de-klashorst-working/
https://robscholtemuseum.nl/lijsje-snijder-briefje-aan-jaap-holtzapffel/
https://robscholtemuseum.nl/staf-rsmuseum-een-herinnering-voor-jaap-holtzapffel-16-oktober-2019/
https://robscholtemuseum.nl/delano-weltevreden-beslagen-circus-scholte-draait-door-beslag-op-geld-uitgever-jaap-holtzapffel-vonnis-scholte-bereikt-huize-holtzapffel%e2%9d%97%ef%b8%8f-1-tm-3-%f0%9f%94%b4%e2%9a%ab/
https://robscholtemuseum.nl/jaap-holtzapffel-gemeente-den-helder-van-mij-krijgt-u-000-niets%e2%9d%97%ef%b8%8f1-tm-3-de-gemeente-den-helder-doet-nu-wel-erg-stoer/

2 Comments

  1. Zo heb je de charlatan Jaap Holtzapffel weer eens, steelt zelfs een privé foto om daar iemand mee te beschuldigen. Ik ken Jeffrey persoonlijk en als er iemand goed is voor zijn kind dan is hij het wel, dus mijnheer Jaap Holtzapffel haal dit weg en openbare excuses in alle media.

  2. Erik Tempelman 5 november 2019 op 11:00

    Jaap Holtzapffel heeft nu een zekere Herman Brinkert op de korrel genomen.
    Nou beste Jaap adieu dan maar, je hebt geen idee wat voor een gek die man is?
    Je hebt velen door de stront getrokken Jaap. Om je eigen leugens en smerige streken te verbergen. Je hebt nog meer mensen zelf geld afhandig gemaakt of onthouden, maar die kunnen nu inderdaad een boek sluiten.
    Je had je iets beter moeten laten informeren over die Herman. De foto overigens die je toont is hij niet. Sterker nog je kunt hem vlak bij jou in Haarlem al vinden. Maar dat weet je denk ik nu al wel. Ik ben blij Jaap, heel blij. Je zult nu iets mee gaan maken waar je geen uitweg, of lullig berichtje meer in kunt verkrachten. Jouw leugens Jaap zijn nu voorbij.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.