Evert Santegoeds – Zanger Reageert Eindelijk op Ophef 💈Marco Borsato vraagt Justitie om Onderzoek + Verbazing om Collega op TV | Knoops ’Natuurlijk ontkent 💈Marco Beschuldigingen’

💈Marco Borsato (foto Giphy)

💈Marco Borsato – Waarom Nou Jij (foto Make A Gif)

In 1 Gedoken(1) (foto YouTube)

Ik Zit Alleen, In 1 Gedoken (foto YouTube)

Ik ben een Schaduw van de Man, die ik Ooit Was (foto YouTube)

Mijn hoofd is Leeg, Mijn Hart Gebroken (foto YouTube)

En Mijn Handen Houden Jou Nog Altijd Vast (foto YouTube)

En Er Gaat Nooit een Dag Voorbij (foto YouTube)

Dat Ik Jou Niet Meer Voel (foto YouTube)

Of dat Ik Jou Niet Meer Mis (foto YouTube)

En het Bed is Te Koud voor Mij (foto YouTube)

Wanneer het Niet door Jou Beslapen is (foto YouTube)

In 1 Gedoken (2) (foto YouTube)

💈Marco Borsato – Opa (foto muzikum.eu)

Zanger Reageert Eindelijk op Ophef 💈Marco Borsato vraagt Justitie om Onderzoek

   

    Evert Santegoeds

De Zanger neemt Stappen. Zijn Advocaten hebben het Volgende Statement Hier Over Naar Buiten Gebracht,

Reeds medio 2020 is door de heer 💈Marco Borsato aan Knoops’ Advocaten NV verzocht om een Onderzoek in te stellen naar een Aantal Insinuaties Verband Houdend met de Aantijging, dat hij Grens Overschrijdend Seksueel Gedrag zou hebben Vertoond met Minderjarige Meisjes. Tot dusverre heeft hij Geen Aanleiding Gezien om op deze Roddel in het Openbaar te Reageren. Gelet echter op de Aanhoudende Beschuldigingen en de Toenemende Aanvallen Via en In de Pers op zijn Persoonlijke Integriteit en Reputatie, heeft het Kantoor namens de heer 💈Borsato Recentelijk het Openbaar Ministerie Benaderd met het Verzoek om Zelfstandig Onafhankelijk Onderzoek In te Stellen naar de Bron van de Insinuaties met Zo Nodig Daaraan te Verbinden Strafrechtelijke Gevolgen. Het Verzochte Onderzoek van het Openbaar Ministerie wordt door de heer Borsato Afgewacht. Verdere Mededelingen worden op dit Moment Niet Gedaan.”

💈Marco lijkt zich Onbepaalde Tijd Volledig uit de Openbaarheid te hebben Terug Getrokken. Zijn Club Tournee werd Eerst UitgesteldVanwege Corona en daarna Geannuleerd. Ook een Spotje voor War Child, waarin hij Rond de Feestdagen te zien zou zijn, werd Afgezegd. Daarboven op werd deze week Duidelijk, dat een Duet, dat hij met Emma Heesters heeft Opgenomen Voorlopig Niet Wordt Uitgebracht. Emma zei Hier Over in Tijd voor Max toen er werd Gevraagd naar de Samenwerking. „Ja, ik heb een Nummer met hem Opgenomen, maar dat is Veel Groter Gemaakt, dan het Eigenlijk was. Dus er ligt een Nummer, maar Wat Daarmee Gedaan wordt, dat Weten we Nog Niet.”

Roddel Kanalen

De Zanger is de Laatste Tijd een Veel Besproken Onderwerp op de Zo GehetenJuice Channels, waarop Beweerd wordt, dat de Zanger zich Grens Overschrijdend Gedragen zou hebben Bij Meisjes van 13 en 15 Jaar Oud. Bewijzen Hiervoor zijn Niet Aangedragen, Aangifte zou In Geen Enkel Geval zijn Gedaan. Volgens die Geruchten zou Éen en Ander zijn Voorgevallen bij een Barbecue, die 💈Marco, Nog Thuis in Blaricum, zou hebben Georganiseerd als Coach van Deelnemers aan The Voice en The Voice Kids. Een Onderzoek naar deze Aantijgingen heeft bij het Uitblijven van Aangiften Nooit Plaats Gevonden.

Vorig Jaar luidde het Begin van een Roerige Periode voor 💈Marco in. Zo biechtte hij aan Privé op, dat hij een Affaire heeft Gehad met Pianiste Iris Hond, maakten hij en Leontine In Februari Bekend na 22 Jaar Huwelijk te Gaan Scheiden en kampte hij met een Burn Out. In maart bood hij Leontine in een Interview met De Telegraaf en met Linda de Mol op TV Openlijke Excuses aan. De Afgelopen Zomer hebben zij voor een Groot Deel Weer Samen Door Gebracht.

De Telegraaf, 9 december 2021,  22:28

https://www.telegraaf.nl/entertainment/590522660/💈marco-borsato-vraagt-justitie-om-onderzoek

Verbazing om Uitlatingen Collega op TV | Knoops ’Natuurlijk ontkent💈Marco Beschuldigingen

Carry Knoops & Geert Jan Knoops (foto Telegraaf)

Volgens Carry Knoops,, die Samen met Haar Man Professor Dokter Meester Geert Jan Knoops het Advocaten Duo van 💈Marco Borsato vormt, is het ’Voor een Goed Lezer Evident,’ dat Iemand, die Onderzoek laat doen naar ’Roddel’ en ’InsinuatiesDeze Nadrukkelijk Ontkent. De Twee Raadslieden van de Zanger reageren tegenover De Telegraaf daarmee op Uitlatingen, die Strafrecht Advocate Meester Clarice Stenger donderdagavond op Televisie deed in het Programma Beau.

Geert Jan Knoops zegt ook. „In onze Praktijk hebben wij Nog Niet Eerder Meegemaakt, dat Iemand, die ’Schuldig’ zou zijn Zelf om een Onderzoek door het Openbaar Ministerie verzoekt.”

Stenger denkt, dat de Advocaten het Misschien Bewust Vaag hebben Gehouden Zonder Ontkenning, omdat er Bijvoorbeeld Nog Geen Strategie is Uitgestippeld.Maar de Andere Kant roept Het Heel Veel Vragen op en kan je je Afvragen, of Het Wel een Handig Statement is. Want die Olievlek, waar Iedereen het de Hele Tijd Over Heeft , die Spreidt Zich Langzaam uit. Dit is Gewoon een Vlek, waar ze Inwrijven.”

Knoops’ Advocaten maakte eerder donderdag avond bekend, dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een Onderzoek In Te Stellen naar de Oorsprong van de Geruchten van Mogelijk Grensoverschrijdend Gedrag door de Zanger. Omdat de Geruchten Blijven Aanhouden en dat Schadelijk is voor zijn „Persoonlijke Integriteit en Reputatie”, zo stellen de Advocaten. Geert Jan voegt daar aan toe. „En voor Een Ieder, die het Bericht Nog Steeds Niet Begrijpt. De heer 💈Borsato Ontkent Dus de Insinuaties“.

De Telegraaf, 10 december 2021, 00:45

https://www.telegraaf.nl/entertainment/618729298/knoops-natuurlijk-ontkent-marco-beschuldigingen

Langs het Pad der Liefde (foto Twitter)
Extra Juice en Inside Scoops (foto Instagram)

https://twitter.com/Maurice_Rossem/status/1469289848112660483

https://twitter.com/NickBlunt10/status/1469297431158439945

https://twitter.com/NickBlunt10/status/1469619839807496194

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Evert+Santegoeds
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Jan+Knoops
https://robscholtemuseum.nl/?s=Carry+Knoops
https://robscholtemuseum.nl/?s=Knoops+Advocaten+NV
https://robscholtemuseum.nl/?s=💈Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=BBQ
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Voice+Kids
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leontine+Ruiters
https://robscholtemuseum.nl/?s=Non+Disclosure+Agreement

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image