Roderik Rodenburg – Rob Scholte Museum

Geüpload op 11 apr. 2018

Morgen is de uitzetting gepland van Rob Scholte uit zijn museum. Wellicht dat dit filmpje daar nog verandering in kan brengen. De bedoeling vooral is, dat de burgemeester van Den Helder dit filmpje ziet, vooral het begin. Hierin is een reportage verwerkt over het Rob Scholte Museum. Daarna komt het interview met Rob Scholte, met beelden uit het museum.

1. ROB SCHOLTE MAAKT BLIJ. DE AMBTENARIJ NIET!

2. prachtige promotie dank roderik

3. Het Rob Scholte Museum: een van de weinige redenen om eens naar Den Helder te gaan. Bestuurders van de gemeente, laat dit goud niet uit jullie handen vallen, informeer je en besef wat je in huis hebt. Weeg de immateriële factor mee van dit cultuurbolwerk. Ga kijken en zie de veelzijdigheid van deze kunstenaar die jullie zoveel kan bieden.
    En als jullie het toch in geld uitgedrukt willen zien: Scholte zet Den Helder landelijk op de kaart en de pr die hij bijdraagt voor jullie stad is groot. Uiteindelijk krijgen jullie meer dan dat je geeft.